Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Скоро ще открият 6* хотел, така че може и езерото да оправят....

# 166
Скоро ще открият 6* хотел, така че може и езерото да оправят....
Дано!!!!!🙏

# 167
Прибрахме се от Санте. Всичко си има хотелът, но някак си не е уоу, липсва му сякаш “душа”. Няма да пожъне фурора на Арте от преди години, според мен 😂
Тъмни братя нямаше за наша радост.
Леглото кинг сайз беше най-хубавото нещо 😂 солната стая работеше много слабо.. за мое съжаление не мога да се възползвам от други спа съоръжения и басейни към момента, може и от това да идва усещането ми за не кой знае колко ползотворна ваканция.. Утре ще се опитам да напиша по-подробен разказ.

# 168
В сряда заминаваме за Акватоник, чувам от познати, че е с нов собственик, дано не се е променило драстично нещо. Ходим за трета поредна година там и съм доволна. Ходили сме и на Арте, също бях доволна, но сами без деца, откакто взехме да мъкнем и "чаветата" решихме да сменим обстановката. Една година с познати, чрез някакви ваучери бяхме в Селект. За там мога да напиша отделна тема 😆 нямахме лампа в стаята, единственото осветително тяло беше в банята, отваряхме вратата й за да влиза светлина в стаята. Имаше някаква игрална зала, която уж пишеше че работи всеки ден от 12:00ч до 22ч, но единия ден въобще никой не отвори (понеже е отделена от централната сграда), на втория ден отвори едно младичко момче, което не спря да се оплаква, че не бил длъжен да идва ама "налагало се", вътре беше кучи студ. Отделно храната сутрин беше остатъка от вечерята, и обратно.. трябваше да ни настанят в 14ч, а изкарахме до 16ч на едно диванче до рецепцията. Единственото хубаво нещо беше басейна. Така че момичета и момчета това е от мен за Селект. А Акватоник няма какво да го коментираме, всичко си му е на мястото. Яд ме е, че не можем да се възползваме и от хубавата Клептуза, но и това време ще дойде.

# 169
Гледам оферти, сайтове на хотели, правя сметки и съм в големи дилеми. Искам на топло басейнче, но 3-4 дни излизат с пътя, колкото едната заплата в семейството. То под 300лв. на вечер няма никъде, като сложим сметка за обяд и консумация на алкохол, ще ударим 500лв. на ден Disappointed Relieved . Лошо ми става. В същото време последното ми посещение в Роял спа ми носи спомен за гнусно джакузи и онази тъмна дупка с бълбукаща вода, мирис на урина в детските басейни/ то за това нямат вина от хотела/ и стомашни проблеми от едни талиатели. А сега и с тези черноглавите братя, брррр.
Не знам, доста недостижима ми се струва зимната  почивка, толкова пари, за тези екстри.

# 170
Пробвай в Елбрус. Със сигурност няма да е 500 лв. на ден. А и мръсни и гнусни басейни няма.

# 171
Вярно е!Ние неделя се прибрахме от почивка в Елбрус и после купон на Павел баня.Реновират крилото с малките стаи, поетапно, в Елбуса.Басейните, както винаги, чисти.Е, има вече изпочупени плочки, ма се преживяват.Вижда се , че правят нещо.Освен това бая рано бях запазила и бяхме в апартамент, не в голяма стая.Храната също беше хубава.

# 172
В Акватоник си има всичко, но за мен е занемарен. Не е най-добрият хотел, в който съм била. Не бях особено очарована.
Не знам дали бих отишла пак.
Не е лош де, но определено не е кой знае какво.
От почистването в спато има какво да се желае. Доста дюзи не работеха, водата не беше особено чиста. Парните бани(а и навсякъде) много разбити плочки.
Много очукани басейни, шезлонги, с липсващи парчета плочки, плуващи  малки плочки в басейна.
Руши се, старичък е, иска обновление.
Мен тези неща много ме дразнят и ми правят лошо впечатление. Да е един малък детайл иди - дойди, ама те са много са.
Зарязан е малко сякаш, не се поддържа добре или управлява, нямам идея.

Тротинетка, не 3 по темата изобщо,но ако ти е близко -идете в Гранд хотел Банско.
За Рояла страдам много. Любим ми е.
Най-много там сме ходили.
Отдавана не съм, беше поизоставен и той, сега не зная какво е положението.
Вела Хилс е много хубав хотел.
Най-поддържания, в който сме били и най-чистия, постоянно се чистеше там.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 00:01 от Caroline_Bingley

# 173
Caroline_Bingley направо ме разби за Акватоник, дано не останем разочаровани тази година. Други години като сме ходили е нямало такива неща, не помня дори счупена плочица да е имало. Веднъж дори в стаята на приятелското семейство с което бяхме, им се беше развалила дръжката на вратата към терасата и веднага пратиха човек да я поправи. Ох незнам, дано това че собствениците са нови не е повлияло зле на хотела. Ще пиша пак като се върнем.

# 174
Я кажете, толкова ли е зле наистина Селект?

# 175
Не съм почивала в Селект, но и хубав отзив за него не съм прочела. А се старая да се информирам от различни места. Само негативи и то сериозни, а това вече е показателно.
Всъщност за басейните съм чела добри думи, но само това.

# 176
Я кажете, толкова ли е зле наистина Селект?
Не е много зле, басейна им е хубав, мястото около басейна също, голямо е, светло е, има бар, масички за сядане, там ми хареса на мен най-много. Стаите обаче не са това за което плащаш. Не мога да си представя как дори са си помислили, че ще е ОК да няма лампи. Хорааа, на тавана дори нямаше кабел, нищо което да подсказва че някога е имало лампа на тавана. Храната не ми хареса също, еднообразна беше. Широк и голям хотел, обаче ако се вложи повече ще стане идеален. Хареса ми че са помислили и за зала за забавления, но и там трябва малко пипване, не беше топло, стояхме с якетата, и повечето уреди работеха с пари.

# 177
Caroline_Bingley направо ме разби за Акватоник, дано не останем разочаровани тази година. Други години като сме ходили е нямало такива неща, не помня дори счупена плочица да е имало. Веднъж дори в стаята на приятелското семейство с което бяхме, им се беше развалила дръжката на вратата към терасата и веднага пратиха човек да я поправи. Ох незнам, дано това че собствениците са нови не е повлияло зле на хотела. Ще пиша пак като се върнем.
Моята информация е отпреди някъде половин година. Може пък сега да е друго положението, ще се радвам да споделиш като отидеш.

# 178
  • Бургас
Нов собственик на Акватоник?? Това, ако е вярно, откога е?

# 179
Нов собственик на Акватоник?? Това, ако е вярно, откога е?
Не знам точно от кога е, малко информацията ми е "приятел на мой приятел го каза на трети приятел", аз лично го разбрах в началото на тази година, но предполагам че е вярно, понеже "първия приятел", е работил там но е напуснал заради новите собственици.
Така или иначе се надявам да запазят имиджа на хотела и да не се занемари, понеже е един от хубавите спа хотели в града.

Общи условия

Активация на акаунт