Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
На крачка съм да резервирам Санте за идния уикенд. Някой да е там сега? Какво е положението…

Уф, все си обещавам, че Велинград повече не и пак на там ни дърпа 😂

# 151
  • София
Здравейте! Някой с актуални впечатления за хотел Макси? Имаме резервация за началото на февруари. Чета разнопосочни мнения и взех да се притеснявам.
Аз съм от доволните от Макси. Спа- то е много хубаво и не е пренаселено като в Арте. Доволна съм и от стаите и закуската. За вечеря не мога да дам отзив, ние предпочетохме да вечеряме другаде.

# 152
Здравейте!
Искам да попитам наскоро ходилите във Велинград за впечатления от Роял спа, Спа хотел Велинград, Свети Спас?
И има ли много роми по хотелите като цяло?
 Ние обичаме да ходим там и често ходим, защото ни е близо.
През последните няколко месеца не сме били, а явно нещата в това отношение за този кратък период от време много рязко са се променили.
Всички, с които си говорим споделят, че в последно време е пълно с роми навсякъде и споделят кофти неща за хотелите и са много разочаровани и това ги отказва да ходят.
Моля за скорошни впечатления.
В никой случай няма да коментирам в насока расизъм и да се оправдавам или защитавам по темата☺️

За Акватоник-не е лош, не е и хубаво.
50 на 50. Има ди всичко като цяло, но е доста занемарен.
Счупени плочки, не работещи дюзи, разни такива неща, които на мен ми правят лошо впечатление.
Средна хубост хотел ☺️
Вела Хилс на мен ми хареса много!

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 12:28 от Caroline_Bingley

# 153
Ама то не е от сега нашествието на роми във Велинградските хотели. А от години и дори тук сме коментирали. Единствено в Акватоник не съм виждала но и скоро не съм била в него.

# 154
Ама то не е от сега нашествието на роми във Велинградските хотели. А от години и дори тук сме коментирали. Единствено в Акватоник не съм виждала но и скоро не съм била в него.

Да, да знам.
Аз съм виждала и в Акватоник.
Въпросът ми беше дали сега са много повече? И дали положението наистина е толкова зле, това исках да знам.
Аз ходя от около 6 години там и едва последните 2, 3 започнаха да ходят масово. Преди това такова нещо нямаше.
Затова попитах сега какво е положението,в тези последните 3,4 месеца.
Защото последно ходихме в Акватоник преди няколко месеца и там имаше също.
И масово хората се оплакват.
Исках да знам дали да гледам изобщо офертите или да си ходя другаде.

# 155
За няколко месеца бях в Банско, Поморие и Велинград. Навсякъде са. Няма значение  малко или много звезди са хотелите.

# 156
Аз явно съм била разсеяна...никакви роми не видях. Лятото бях в хотел Здравец и нямаше. Имаше чужденици, но от Израел, Гърция, Германия.

# 157
  • Пловдив
Чакам да дойде 15 февруари и да кажа дали сме доволни от хотел Инфинити.
Ходили сме в доста хотели във Велинград ,но в този не сме били.

# 158
На нас  ни хареса много -реално всичко освен тесните стаи и нефункционалното обзавеждане. Чудесен хотел е според мен, макар че ние съкратихме престоят с една нощувка-малкият непрекъснато искаше в басейните и но дойде доста изморително Simple Smile)

# 159
На нас  ни хареса много -реално всичко освен тесните стаи и нефункционалното обзавеждане. Чудесен хотел е според мен, макар че ние съкратихме престоят с една нощувка-малкият непрекъснато искаше в басейните и но дойде доста изморително Simple Smile)
абе на инфинитито само спа то му става Simple Smile

# 160
  • Хасково
Вече по-трезво мнение( след като се преборихме с подаръка за Коледа -  чревния вирус от Инфинити, заради който детето беше в болница). Бяхме там от 22 до 24.12, стая делукс +. Стаята е напълно достатъчна като размери, а най-хубавото е кинг бед леглото. Хотелът беше доста празен. За храната вече съм писала - далеч е от най-вкусната и разнообразна, но все пак има какво да се намери. До спато не стигнахме, но за басейните мога да потвърдя, че плочките са ремонтирани. Водата е 36 градуса, която поне за нас беше една идея по-топла. В плувния мисля, че пишеше 28 Simple Smile. За мен лично най-големите минуси на хотела са:
- храната;
- детския кът е просто отвратителен(мисля че там се заразихме)- играчките са изпочупени и мръсни, а вентилацията връщаше мирис на цигари;
- персоналът - този път рецепционистите бяха по-любезни, но в ресторанта положението е трагично - нелюбезни и намусени, повечето май са украинци, но сервитьорът с мустаците е българин и е от най-сърдитите Simple Smile. Поведението на камериерките също не беше ок за мен - докато чистеха едната стая на висок глас си говореха неща от личния живот, както и обсъждаха гости на друг хотел и всичко буквално кънтеше по коридора. Да, хора сме, нормално е да си говорят, но децибелите ми бяха в повече.
- струпаните боклуци  и като цяло неуредения заден двор на хотела. Някак си много развалят усещането за 5*
Единия ден, решихме да се разходим до Клептуза. Посещавам Велинград от дете и на две-три години си го причинявам с надеждата, че ще видя най-после положително развитие. Уви - нямахме търпение да си тръгнем. Състоянието на езерото и зоната около него е просто като за филм на ужасите. Продължавам, да не разбирам как може да се допуска това, но може би очакват някои да купи всичко за жълти стотинки...
Още един спомен от детството - Виенската сладкарница в Двореца, също вече не съществува, а е италиански ресторант.
Предпразнично градът беше доста пуст, "опушен" от комините и някак тъжно изглеждащ.
На фона на растящите цени и намаляващото качество на услугите за съжаление нашето семейство приключи с Велинград поне за 2-3 години.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 02:13 от Ivayla_

# 161
Аз никога не съм харесвала Велинград като град и не бях ходила от няколко години, а последният ми опит беше с Аура. Отвратително преживяване, че и за нова година при това, но минаха няколко години и позабравихме Simple Smile
Инфинити беше пълен до дупка след НГ. Не съм забелязала чак толкова намусени сервитьори , а и храната ни хареса много. Чак такова разнообразие нямаше, но ни беше вкусна. Но най-вече ми хареса местоположението на хотела и гледката към гората.
Детският кът и липсата на аниматор наистина е минус. Даже си говорехме в мъжа ми, че следващия път в този хотел ще е без дете , евентуално Simple Smile сега гледам оферти за Великден и може би ще пробваме Акватоник или Роял спа.

# 162
Аз в момента съм във Велинград. Ние като дойдем за 3 дни, почти не напускаме хотела. Мъжът ми много работи и като дойде тук, се отдава на пълен релакс. На града няма какво да му гледам.
Аз пък се оплаквам от гостите на хотела - шумни, несъобразителни, нахални! Сутрин тряскат врати от 7 часа, викат по коридорите. На закуска все едно не са яли никога, че и пликчета си носят и тях да напълнят за после. Не всеки път попадаме на такива, но сега са ги събирали специално сякаш. И са хора на години... Само претенциите им големи, възпитание никакво!

# 163
Явно ниво се поддържа трудно...
Жалко за езерото, преди 16 години бях там, карах водно колело;  беше райско кътче.
Дано го реставрират и се преобрази.

# 164
Езерото е блато! А около него развалини...
Забравих да добавя: направи ми впечатление, че пускат хора с външни обувки да огледат басейна, което не ми се нрави!
Също така, днес група снажни мъже с цветен произход, влязоха в басейна със слипове, върху които си бяха обули плувни шорти. Потресох се!... Тръгнахме си в 12, вече съм си у дома.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 14:00 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт