Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 628
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Явно аз съм ненормална щом ми правят впечатление такива неща.
Сега аз излизам, че съм в грешка и може би не съм достатъчно широкоскроена за този тип хотел, щом съфорумците тук смятат за абсолютно адекватно да се пие, пуши и т.н Grinning

Пак казвам за петзвезден лукс с тези цени толкова.
Може би е по-добре да качат цените, видиш ли по-нормални, съобразителни хора ще го посещават.

Споделих си впечатленията от конкретен хотел, все пак темата нали е затова.

# 256
  • Sofia
Може би е по-добре да качат цените, видиш ли по-нормални, съобразителни хора ще го посещават.

Ако смятате, че финансовите възможности са критерии за възпитание и съобразителност, сте в голяма грешка. Не сте ли чували израза "Пази боже сляпо да прогледне"?

# 257
Ами не знам Какво да кажа по въпроса, но хората с възможности които аз познавам със сигурност са възпитани и съобразителни.
То е ясно че има и група хора, които след като имат пари и си мислят, че всички останалите са им прислуги и длъжни.

# 258
Ами не знам Какво да кажа по въпроса, но хората с възможности които аз познавам със сигурност са възпитани и съобразителни.

Е, това пък изобщо, за съжаление, не е правило. Парите не вървят задължително с възпитание. Даже в нашата реалност много често е обратното.

# 259
Grinning
Ами да по тези причини, а и по други.
Все пак има неограничен брой деца оставени без надзор.
Те скачат в басейните, а тези чаши стоят покрай басейна.
Опасно е.

Точно хората, които ги приемаха бяха доста яки (разбирайте едри над 100кг мъже, които си водиха тел разговори на висооок глас  и разни фейс тайм на живо предаване от басейна)
Общо взето голяма пародия на уж възпитани гости.

Приемете че не е приемливо за мен и затова го изтъквам.
Както и да е, както казах аз тези претенции не ги спестих на тръгване и вчера получих обаждане от мениджъра.
Дано се случат нещата и вземат предвид всичко това и се направят промени, които да бъдат в полза на гостуващите.

Не добавих,че чашите който ползваме са винаги хартиени,и да,аз съм един от тези хора който пият по басейни,но както обясних,кротък разговор,без истерия и фейстайм.Никога  не съм подозирал .,че  това  може да е дразнещо за някого :–)
Иначе децата без надзор,завземане на джакузита,хранене в басейна с чинии ,любимите ми тонколони с любимата ми чалга компания която си е платила и мисли,че само тя има право да се забавлява е съвсем отделна тема.

# 260
За съжаление правопропорционално с покачването на цените в Арте, се покачваше и дебилността,нехайството и наглостта на голяма част от клиентите. Ако преди съотношението им спрямо възпитаните нормални хора беше 1:15, сега е 1:2. Имало е случаи по цели дни да наблюдавам дерибействането на някакви 12 годишни момченца из целия хотел включително спа зоната и накрая вечер в ресторанта да търся с поглед кои по****лите са родителите им??? Познайте кой типаж са - намазани, червосани, с мигли вървящи 10’см пред тях, с анцузи на Баленсиджаса и екстеншъни до кръста.

# 261
  • на село
Аз като пушач, да измрънкам, че за Коледа когато бяхме във Велинград нямахме обособено място, поне да е малко закрито,  да си вземеш чашата и да изпушиш една цигара.
Защо пушачите да сме втора категория и винаги отритнати, пушихме отвън, на входа на хотела, първия ден имаше газови фенери,  после и тях отнесоха някъде.
Та, за да съм в хора за мрънкането си излях негодуванието Grinning

Става въпрос за Санте, за останалите места, на които сме били преди години, не е било по- различно.

# 262
  • Варна
електронните цигари тип наргилета не миришат. Цигарите за новото електронно устройство Гло  даже миришат приятно. Само някои от цигарите на Айкос миришат неприятно, но не всички.
Така или иначе няма нито дим,  люттене на очите или мирис върху дрехите.

# 263
Миришат или не, спорът е излишен. Т.нар. бездимни цигари са все още разрешени на закрито, така че всеки може да си пуши спокойно с питието след вечеря, независимо какво се пише тук.

# 264
Миришат или не, спорът е излишен. Т.нар. бездимни цигари са все още разрешени на закрито, така че всеки може да си пуши спокойно с питието след вечеря, независимо какво се пише тук.

И в басейна? Уау!

# 265
Момичета, измества се май фокуса на темата, без да искам да ви обидя или да подценя мнението на някой, само да напомня, че темата е за хотелите във Велинград.
За да ви върна на нея ще кажа за мои близки, които бяха в Арте миналата седмица, и мнението им се покрива с повечето от вас, басейна е препълнен със скачащи деца, навсякъде върволица от хора, стаите задушаващи... А те са хора с много скромни претенции, и щом те се възмущават значи положението е извън контрол.

# 266
Велина вече е Kashmir...

# 267
14+, доколкото видях.

# 268
  • Пловдив
Къде го гледате това? Нов сайт ли има? Кашмир Thinking

# 269
От два тре дена гледам реклами на тоя Кашмир, то кое било!

Общи условия

Активация на акаунт