Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, почиващи!
Някой от хотелите предлага ли ползване на СПА център, за хора, които не са гости, просто за деня?
И съответно, ако има такъв, кой е най-добрият избор?
За съжаление не можем да отделим повече време за нощувка..

# 541
Здравейте,
Бих искала да споделя мнението си за Балнео - хотел "Св. Спас" Велинград 5*, който ни беше препоръчан от приятел, бил там преди няколко години. Бяхме там в периода 17-21.09.23. За съжаление това наистина е бил добър хотел, но най- вероятно преди няколко години. Хотелът е занемарен, хлебарки са размазани по стените и не са почистени, мръсен, стари мебели с неудобни матраци, телевизори с лош интернет, лоша кухня, климатиците не работят според сезона. Мениджмънта е лош, отношението към клиентите грубо! Басейните са непочистени с мухъл по стените и има липсващи плочки. Парната баня е леко замъглена, но не и функционална. Хотелът се пълени с роми и няма спасител, който да контролира скачащите деца без придружители. Съоръженията непрекъснато не работеха или само някои от тях. Започна се ремонт в спа зоната пред сауните, парната баня и душовете, за който никой не се постара да извести да се извини или да компенсира клиентите. Бяха много груби. Не си хвърляйте парите на вятъра! Скъпо удоволствие без покритие!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 16:14 от inadimitrova1

# 542
Жалко за Спас. Посетихме го преди няколко
месеца и нещата бяха една идея по - добре от споделеното, надявах се да се поправят.  Явно все по - зле става Confused

# 543
  • София
Здравейте,
моля за мнение кой от двата хотела да избера - Здравец или Аква Вива спа?
И двата са със закуска и вечеря и горе долу на една цена.
Търся задължително да са в близост до центъра, тъй като сме без кола.

# 544
Здравец със сигурност!

# 545
Здравец определено. Аква Вива е също близо до центъра, срещу парка и Двореца, но ресторанта (стол по-точно) е приземен, няма въздух, не ми харесва (не съм отсядала там) В Здравец минусът е, че повечето стаи (почти всички) са без тераси. На самия център е, ресторантът е огромен, хубаво беше менюто и вкюсно, обилно...на мен ми повече харесва. Но, това да е център...не знам какъв плюс ви е. Вижте и други хотели за тази цена, гледайте басейните и ресторанта. Все пак..то за водата отива човек и релакса.

# 546
Здравейте,
Вижте цените как са в Бор, той също е в центъра, но е издигнат нависоко и наоколо има само борова гора, много добро местоположение. И те предлагат закуска и вечеря.

# 547
  • София
Сега намерих добра оферта за хотел Аура - има изхранване и хубави басейни. Не мога да се ориентирам дали е доста далече от главната. Майка ми и синът ми ще ходят и със сигурност ще искат да излязат да се разходят, затова търся и да не е много отдалечено.

# 548
Сега намерих добра оферта за хотел Аура - има изхранване и хубави басейни. Не мога да се ориентирам дали е доста далече от главната. Майка ми и синът ми ще ходят и със сигурност ще искат да излязат да се разходят, затова търся и да не е много отдалечено.
Не е отдалечено, удобен е пътя до центъра, една, две преки и си на главната улица. А съвсем в близост е хубавият парк около Двореца.

# 549
Можете ли да ми препоръчате заведения във Велинград? Хубав детски кът? Някакво друго забавление за деца, освен Велиленд
Благодаря предварително

# 550
  • Някъде в Матрицата
Хубав детски кът във Велинград има във Fashion Pizza. Но трябва да се проверява във FB страничката им дали не е резервиран за рожден ден в някакъв часови интервал. Защото извън хотелите, други детски кътове из Велинград общо взето няма.
В гранд хотел Велинград, знам че има боулинг, но не съм го посещавала още.

# 551
Благодаря!
Малко не е по темата, но предполагам тук има и потребители, които живеят във Велинград - търся да наема къща във Велинград дългосрочно, ако някой може да ме ориентира къде да търся. Има хубави места, които се отдават на нощувка, но за дългосрочно ползване цената е доста висока

# 552
Благодаря!
Малко не е по темата, но предполагам тук има и потребители, които живеят във Велинград - търся да наема къща във Велинград дългосрочно, ако някой може да ме ориентира къде да търся. Има хубави места, които се отдават на нощувка, но за дългосрочно ползване цената е доста висока
Може да попитате тук
https://m.facebook.com/groups/velingradchanite/?ref=share

# 553
Здравейте,
В Здравец водата в басейна е хладка, поне за мен. Може би е около 28 - 30 градуса и става само за плуване. В джакузито е по-топла, но там е навалица. Студени са и стълбите и коридорите, по които се стига до Спа зоната. Храната и на мен ми хареса, но съм го посещавала отдавна, така че си вижте актуални отзиви за хотела. Ако хотелът е пълен паркирането е проблем, точно защото е в центъра. То пък едни център, мани-мани! По-добре се ориентирайте към някой по-нов хотел и то далеч от центъра. Има градски транспорт и може да проучите до кой хотел може да стигнете с него. Вероятно има и таксита. Аурата поне е реновиран.

# 554
Някой наскоро да е бил в Акватоника?
Как с там нещата?
Чисто ли е?Реновиран ли е?
Ходили сме преди време,може би преди една година и останах с впечатлението,че е позанемарен.
Чудим се между него и Аква Вива.
И Рояк спато,който към днешна дата също не знам на какво дередже е,а сме ги посещавали мнфии пъти и ни е любим.

Общи условия

Активация на акаунт