Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София
Ние ходихме Юни месец за 2 нощувки и според мен не е ремонтиран, откакто сте ходили. Позанемарено е, но басейна ни хареса.

# 556
Август бяхме в Акватоник, не е реновиран, но ми хареса и чистотата и обслужването. Храната също беше много вкусна. Мисля пак да идем там Simple Smile

# 557
Ние посещаваме Акватоник два или три пъти годшно. Сега ще ходим края на октомври. Юли когато бяхме всичко си беше както винаги, но на нас той си ни е любимият хотел по принцип.

# 558
  • софия
Кой от хотелите във Велинград е с най -топла вода 😂?Аз съм от студенокръвните и басейн от рода на 30гр не ми е добре.Може и в друг град.Обещала съм да водя приятели на спа ,но ми се иска наистина вряла вода .

# 559
  • Някъде в Матрицата
Не знам в кой е най-топлия басейн и нямам наблюдения от всички хотели, но обикновено има нещо (по-малък басейн, топило, джакузи) в което водата е по-топла. В Макси големият вътрешен е 30-33 градуса. Има едни по-малки басейна, ама не стават за плуване - в единият има някакви соли, а другият е хидромасажен - там температурата е 36 градуса. Винаги са по-топли от големия.
В Елбрус, по същия начин - до този, който е за плуване и е най-хладен, има един детски. Там е топличко. Външният солен басейн и той е по-топъл. Има тръби от която периодично пускат гореща вода 70 градуса в басейните.
По сайтовете на хотелите трябва да има инфо за температурата, която поддържат в басейните.

# 560
  • София
Не съм попадала на басейн с гореща вода. Само топила. То и няма логика, не може да се плува в гореща вода, само за киснене става.

На Санте външното топило (не знам как се води точно) е доста големичко и сравнително дълбочко, може един-два пъти да загребеш плувайки от край до край. Там е над 36 със сигурност.
Но големите басейни са си с вода за плуване.

# 561
magi mei, заведи ги в Акватоник. Т в басейна е 32-33градуса, а в средата му е джакузи с Т 38-40.

# 562
  • софия
Била съм в Акватоник и единствено във външният малък басейн или топило 🙄(не знам как се води )ми беше топло.За предните коментари аз не съм се изразила правилно 🤣 .Въпроса е да има къде да плуя във вряла вода .Не държа да има обяд и вечеря .Може да се разходим до някой ресторант вечер.Между Макси ,Инфинити и Акватоник кой е с най -добро спа и най-горещи топила?

# 563
Ако имате предвид да плувате във вряла вода, то определено не Ви го препоръчвам, освен ако не искате да си докарате инфакт! В Огняново, в хотел Елеганс закритият басейн е с доста топла вода, а топилото, което нон-стоп се илизлва в него е направо парещо, около 40 градуса. Там базата е прилична, храната и цените също.
Друг хотел с найстина горещи топила е хотел Елис в Огняново, но там отдвана не съм ходила, а още преди години базата не беше нещо особено.
Може да пробвате хотелите Хот Спрингс, Римска баня, Севън Сизънс и новият Терме в село Баня до Банско. Там има и много други малки и големи хотели и къщи за гости с доста топли басейни. Никъде обиче плувните басейни не са с гореща вода. Макс е 36 градуса, но дори и такава не се препоръчва за плуване.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 08:49 от Fatalina

# 564
Кой от хотелите във Велинград е с най -топла вода 😂?Аз съм от студенокръвните и басейн от рода на 30гр не ми е добре.Може и в друг град.Обещала съм да водя приятели на спа ,но ми се иска наистина вряла вода .
Сапарева баня е мястото с най-врялата топла минерална вода

# 565
Сапарева баня

# 566
  • Хасково
Била съм в Акватоник и единствено във външният малък басейн или топило 🙄(не знам как се води )ми беше топло.За предните коментари аз не съм се изразила правилно 🤣 .Въпроса е да има къде да плуя във вряла вода .Не държа да има обяд и вечеря .Може да се разходим до някой ресторант вечер.Между Макси ,Инфинити и Акватоник кой е с най -добро спа и най-горещи топила?
Инфинити, беше ми горещо в басейна, а аз също съм фен на топлата вода. 35-36г беше температурата

# 567
  • софия
Инфинити, беше ми горещо в басейна, а аз също съм фен на топлата вода. 35-36г беше температурата
Звънях за цена ,но нямат още цени за януари 🙄.Чудя се да ги изчакам ли ,или да запазя в Сепарева баня в Спа хотел 103?Изглежда добре хотелчето,а и отзивите са му добри.Единственото ,което ме притеснява е ,че в малките хотелчета са малки басейните и да не сме нагъчкани ,ако има хора .Някой да има идея какви са били цените зимата в Инфинити?

# 568
В Акватоника,Роял Спа,Вела Хила са изключително топли басейните(като обожаваш гореща вода го казвам).
Има и приятно топли,има и направо горещи.
Има и по-хладни,за всеки вкус.
В Роял Спа и външното джакузи е топличко,а вътрешното пък е 38-40 градуса.
Детските басейни навсякъде са нормално топли,каквито трябва да са.
Аз досега не съм попадала на място където басейните да са ми студени,а съм супер зиморничава и обичам много топла вода.
Та,не знам какъв критерий съм,защото се къпя с гореща вода и у нас.
Студените басейни (под 30градуса) са ми неприятни и там не стоя.
Ние се върнахме от Акватоник,доволни сме много.
Там вътрешните джакузита и двете са горещи и в двата басейна има такива малки.
А във външния малката част също е супер топла,онзи ден даже беше направо гореща.
Все така счупени неща има,дребни детайли,неработещи дюзи тук-там.
И не мога да разбера защо две години не ги оправят.
Като е нещо супер дребно.
В единият от дните нещо ремонтираха.
Ние сме доволни от престоя.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 21:21 от Caroline_Bingley

# 569
  • София
Здравейте,

кой хотел бихте избрали- Св.Спас или Макси. С две деца сме.
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт