Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 599
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
От две години зачеркнах дестинацията Велинград. Винаги сме ходили в четиризвездни хотели, но последните години се Уляха.
Пример, хотел Бор, Инфинити, Свети Спас бяха съвсем достъпни. Сега излизат над 500 лв.  за уикенд и то без деца. Айде стига.
В Италия, в Римини, март месец на брега на морето 180 лв. двойна стая с Обилна закуска.
Близки бяха в новия хотел в с.Баня( не помня точно името) за две нощувки и All inclusive
800 лв.
Е това нормално ли е? Говорим за с.Баня, не Рим, все пак.

# 571
Резервирах за Санте за януари - 3 нощувки след НГ. Струва ли си според вас, че чета кофти отзиви за Спа -то- малки претъпкани басейни, хлорирана вода.
И с какво евентуално мога да го заменя? Инфинити е по-скъп, а и стаите са супер малки.

# 572
Между Св.Спас и Макси, твърдо Макси 😀

# 573
Свърши ли вече ремонта на Олимп?
И дали ще пускат кучета?

# 574
  • Берлин
Дали има практика за ранни записвания? Искам да подаря на нашите за коледа почивка във Велинград за следващото лято, на тях им харесва там.

# 575
Дали има практика за ранни записвания? Искам да подаря на нашите за коледа почивка във Велинград за следващото лято, на тях им харесва там.

Досега не съм срещала.

# 576
През booking?

# 577
Нямя такава практика,основно заради цените.Пробвах да запазя за средата на януари и пак не приеха резервацията.

# 578
Ето от този сайт след уговорки съм купувала отворен ваучер за подарък, като получателят след известен период от време заявява къде и кога иска да почива. Може да се пробваш, но бъди по-настоятелна. Отвораш всички хотели на Велинград и може да провериш за кои и до кога имат оферти. Принципно Роял Спа имат оферти за по-дълги периоди.
https://top20oferti.bg/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIwMzxlpyvg … AYASAAEgIJOPD_BwE

От Съни турс също съм купувала подаръчен ваучер. Техните са за срок от 1 година и може да се избере почивка за където искаш: море, планина, Спа и т.н. https://visit.bg/vaucher-za-podarak/

# 579
  • София
За Роял Спа съм взимала ваучер, ама не помня колко беше валидността, три или два месеца

# 580
  • Берлин
Благодаря на всички. Сега се връщам назад, че не знам кой хотел да атакувам. Те нашите не са претенциозни / искат закуска,обяд,вечеря, прилично настаняване, прилични басейни. Щом им хареса в Аура....

# 581
Благодаря на всички. Сега се връщам назад, че не знам кой хотел да атакувам. Те нашите не са претенциозни / искат закуска,обяд,вечеря, прилично настаняване, прилични басейни. Щом им хареса в Аура....
Акватоник

# 582
Здравейте, някой имали скорошни впечатления от хотел Макси? Колебаем се между Макси и Хот Спрингс.

# 583
Резервирах за Санте за януари - 3 нощувки след НГ. Струва ли си според вас, че чета кофти отзиви за Спа -то- малки претъпкани басейни, хлорирана вода.
И с какво евентуално мога да го заменя? Инфинити е по-скъп, а и стаите са супер малки.

В Санте има един голям вътрешен басейн, в който можеш да направиш няколко дължини .
Останалите са малки наистина, и по-топли съответно.
Външният също е малък.
Стаите са просторни и хубави, терасата голяма.
Храната е хубава и обилна.

# 584
Мои фаворити-( от най-добрия)- Санте, Гранд, Арте, Инфинити, Акватоник, Аура, Елбрус.

Общи условия

Активация на акаунт