Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 606
  • 745
  •   2
Отговори
# 585
От изброените съм била в Инфинити, Санте и Аура, обаче ме изненадва как изобщо нареждате Аура до всички останали…ходихме за НГ преди две години и беше кошмар. А не се имаме за претенциозни Simple Smile Цялостното усещане беше много долнопробно-овехтяла стая, ресторантът като стол с храна като за стол/почивна станция, ужасно хлорирани басейни , никаква атмосфера.

# 586
Момичета споделете пресни впечатления за Елбрус.Най вече държа водата да е топла в басейна.

# 587
Момичета споделете пресни впечатления за Елбрус.Най вече държа водата да е топла в басейна.
Този февруари бяхме там. Стара база, мъчат се да я реновират, но въпреки това е старо. Басейните силно хлорирани, не много чисти, а козирката на вътрешният басейн изгнила, мръсна и капят кондензни капки(доста неприятно беше).Ресторанта е, като столова, а храната еднообразна и не толкова вкусна. Масажистката ми разказа целия си живот, което ми попречи да  се отпусна, а не исках да бъда груба. Общо взето не бих се върнала там, като си спомня ми става едно депресиращо.

# 588
И ние последно февруари бяхме там, сега сме запазили за края на януари. Да базата е поувехтяла, но чисто, топло и що годе хубава храна - няма да останеш гладен! Басейните са най - доброто там. Както винаги, на топлия всяка вечер се сменяше водата. Ходим с балнеопакет винаги и сме много доволни от Дафина и целия персонал.

# 589
Елбрус и Аурата са на един собственик и затова са много сходни.

# 590
  • Берлин
Ние бяхме септември в Аура /по повод, не за почивка/,3 дни. Стаята ни беше прилична и много чиста. Басейните топли, но...всичко старо, ръжди, мухъл, неподдържано. Храната - малко, без никакво разнообразие, на влизане в ресторанта 3-4 пъти те питат в коя стая си, да би да се нахраниш гратис. Иначе всичко,което опитах,беше много вкусно. Персоналът - не много ориентиран, абе...Не бих повторила това място. За близо 200 на вечер /2ма възрастни закуска,обяд,вечеря/- абсолютно не. А, още нещо - абсолютно непригодна база за трудноподвижни хора или малки деца. А и малките деца не виждам какво биха правили там - няма място, където да играят. Е,освен една стаичка с плюшки и мокет. Категорично НЕ от мен.

# 591
  • София
Здравейте, сега се оглеждам за черен петък в хотелите.
Видях в Макси, че ще има и Арте. Не знам дали да рискувам с МАкси, хубав ли е - най вече водата да е топла в басейните за децата. За Арте съм чела само положителни мнения. Но и Арте е много по-скъп. Макси има отлична оценка в буукинг, но не знам дали да рискувам таз - заслужава ли си. Пак казвам, най-вече да е топло във водата за децата.

# 592
Здравейте, знаете ли в Макси, пакетите с вечеря дали са включени напитки - сок, безалкохолни?

# 593
Ние бяхме септември в Аура /по повод, не за почивка/,3 дни. Стаята ни беше прилична и много чиста. Басейните топли, но...всичко старо, ръжди, мухъл, неподдържано. Храната - малко, без никакво разнообразие, на влизане в ресторанта 3-4 пъти те питат в коя стая си, да би да се нахраниш гратис. Иначе всичко,което опитах,беше много вкусно. Персоналът - не много ориентиран, абе...Не бих повторила това място. За близо 200 на вечер /2ма възрастни закуска,обяд,вечеря/- абсолютно не. А, още нещо - абсолютно непригодна база за трудноподвижни хора или малки деца. А и малките деца не виждам какво биха правили там - няма място, където да играят. Е,освен една стаичка с плюшки и мокет. Категорично НЕ от мен.
На мен Аура също не ми е от най хубавите хотели. По назад в темите бях споделила , че ще му дам шанс за последен път ...и миналия петък и събота го посетихме, защото нямаше места  другаде - резервирах 3-4 дни преди престоя .Този път бяхме в апартамент - 4 възрастни и дете, на последния достроявания етаж. За апартамента можа да кажа само хубави неща - две големи стаи всяка със собствена баня - едната с вана , другата с душ, кухненски кът- чисто, топло. За ресторанта - добре приготвена  храна на блок маса, единственото не ми хареса - че ако не резервираш маса/ а ние искахме от големите /по най-натовареното време няма къде да седнеш. Това с питането за стаите на входа на ресторанта , за мен е учудващо - нали още с регистрирането ти слагат гривните ?
Относно СПАто -двата басейни бяха чисти, но този с атракциите толкова хлориран, че започваш да кашляш- и затова ходихме във вътрешния - хем по спокойно , хем не мирише на хлор..външните басейни са екзотика през зимата и в дъжда - е те бяха по- мръсни - ама като притичват от вътрешния до външния боси хората .За сауните - те са по -захабените. Детския кът обаче бе затворен - за нас не бе проблем защото носехме много играчки, ходихме до Дорково и мамута .С две думи - за спокойна , бюджетна почивка е добре засега

# 594
В Макси напитките на вечеря се заплащат.

# 595
Мисля, че напитки се заплащат във всички хотели на вечеря🤔
Аз резервирах коледния пакет в Макси. Ходили сме няколко пъти в него. От няколко години е с нов собственик,
коментираше се, че е паднало нивото от тогава. Аз не забелязах такова нещо. Топла е водата във вътрешния басейн.
Дано си изкараме добре, макар че по празниците има много хора и... 🙄 все ще е промяна и почивка от ежедневието 😀

# 596
  • Sofia
Роял Спа или Аквароник? Избирам приличен, но по-бюджетен хотел, а от няколко години не съм посещавала и двата. Когато отвориха Рояла беше разкошен, сега чета, че има проблеми с базата и публиката, но оттук разбирам, че и Акватоника не е добре поддържан?

# 597
Всички хотели , явно имат проблеми. В Роял не съм била, но в  Акватоник всичко му е малко. Стаята Ню Ню с тераскичка. Няколко басейнчета. Тесничко, мънинко. При пълен хотел е кошмар. Тук хубавото спа се изгуби. Ресторантът също. А дръпнеш стола, блъснеш съседа по маса. Фоаейенцето.... Акватоник е за през седмицата и без деца. За Роял, друг да каже.

# 598
  • Sofia
Всички хотели , явно имат проблеми... Акватоник е за през седмицата и без деца. За Роял, друг да каже.
Точно за през седмицата става въпрос и за без деца, искам да изпратя синчето с гадже, целта е топла вода, прилична храна, чисто и що-годе хубава обстановка, не са претенциозни. Щеше ми се да им е още по-романтично,  но ми се насъбраха адски разходи

# 599
Всички хотели , явно имат проблеми... Акватоник е за през седмицата и без деца. За Роял, друг да каже.
Точно за през седмицата става въпрос и за без деца, искам да изпратя синчето с гадже, целта е топла вода, прилична храна, чисто и що-годе хубава обстановка, не са претенциозни. Щеше ми се да им е още по-романтично,  но ми се насъбраха адски разходи
така става. Спато е хубаво, без навалица ще е разкош. За храната... Не знам, на каквото случат.

Общи условия

Активация на акаунт