Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 617
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Всички хотели , явно имат проблеми... Акватоник е за през седмицата и без деца. За Роял, друг да каже.
Точно за през седмицата става въпрос и за без деца, искам да изпратя синчето с гадже, целта е топла вода, прилична храна, чисто и що-годе хубава обстановка, не са претенциозни. Щеше ми се да им е още по-романтично,  но ми се насъбраха адски разходи

Като казвате романтичен хотел се сетих за хотел Хевън. Много пъти съм го заглеждала, но никога не съм била там. В групата във Фейсбук имаше добър отзив. Погледнете го.

# 601
  • Great Britain
Всички хотели , явно имат проблеми... Акватоник е за през седмицата и без деца. За Роял, друг да каже.
Точно за през седмицата става въпрос и за без деца, искам да изпратя синчето с гадже, целта е топла вода, прилична храна, чисто и що-годе хубава обстановка, не са претенциозни. Щеше ми се да им е още по-романтично,  но ми се насъбраха адски разходи
Роял спа отговаряше на това описание преди няколко години. Препоръчвам Кашмир.

# 602
Като пресни гаджета без деца, със съпругът ми ходихме във Вела Хилс. Препоръчвам него. 100 пъти по-добре от Роял Спа. И двете места посетихме в този период и правя сравнение. В стаите има едно много приятно и романтично озвучение за по-така обстановка, ако ме разбирате. 😃 Пуска се от нещо като централно климатично отопление, не знам как се нарича точно, извинете ме. Има красива гледка и не е особено подходящо за деца, което за тях ще бъде +.

# 603
И ние ходим само през седмицата, точно с идеята да избегнем навалицата. Затова не препоръчвам „Акватоник“. Нищо против хотела, качеството отговаря на цената, но толкова препълнен хотел и препълнени басейни през седмицата не бях виждала през живота си. Включително и сума ти деца в ученическа възраст.
Специално питахме на рецепцията, целогодишно било така. Наложи се да го отпишем завинаги. Sad
„Роял спа“ и „Вела хилс“ бяха много по-спокойни, поне ние когато ходихме. Сега как е обаче, не мога да кажа.
Евентуално в някой от по-скъпарските хотели и пак няма гаранция.

Непременно във Велинград ли трябва да бъде?

# 604
А знаете ли какво се случва с един хотел, който съм посещавала преди 7-8 години -Лъки лайт ? Знам, че е затворен от поне 2-3 г., но ми е сантимент и се чудех как някой не го е прилапал и дали изобщо ще отвори някога…

# 605
Аз от някаква носталгична привързаност съм в тази тема, отдавна не съм стъпвала във Велинград, но на стари спомени се чудя, защо никой не споменава хотел Уникат, на мен ми изглежда много добре на снимките.

# 606
В Уникат съм била доста отдавна и не повторих. Неотоплени стаи, няма топла връзка с басейна, а водата си беше хладна. Около басейна нямаше шезлонги, няма място просто. Има едни тънки ивички, по които беше опасно да се ходи. Това са ми спомените, сега не знам как е.
Последната им публикация във фейса е от 2018, сайтът им не работи. 🙄

# 607
Лъки лайт продължава да не работи. Той е много близо до Аура.
Уникат е близо до Инфинити, но също не работи - Уникат, де.

# 608
  • Sofia
Цитат на: elsi
Препоръчвам Кашмир.
Кашмир е ясен, в този клас има избор, но написах, че търся бюджетно решение.
Непременно във Велинград ли трябва да бъде?
Съвсем не. Бих ги изпратила в Огняново например, но ще пътуват с автобус и от София е по-дълго. Както и да е, приемам и други предложения, макар да не е в темата.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 00:30 от elsi

# 609
Огледай и хотелите в Банско, макар че не знам какво е положението с транспорта. Там може да се намери нещо на по-сносни цени, дори и ОИ.

# 610
Здравейте!
Отвори се неочаквана възможност за един уикенд, но естествено няма места почти никъде. От Макси ми дадоха оферта, но коментарите,които чета са доста противоречиви. В тази връзка се допитвам до вас за актуални отзиви.

# 611
  • Пловдив
Ние от промоциите си направихме резервация за Арте 30.01
Ами за двама възрастни 560 лв .с закуска и вечеря ,мисля е добре .

# 612
  • София
Здравейте,
приятели ни поканиха да отидем с тях на спа уикенд в края на януари в Роял Спа..../петък-неделя/
Не съм много капризна, но....попрочетох за хотела и малко се стреснах от отзивите в интернет.
Знам че тук няма да ме подведете затова моля за отзив от някой, посещавал хотела наскоро....
Ще сме 3 двойки без деца,които искат малко да си отпочинат,но дали това ще е точното място.....

# 613
И аз да питам някой скоро завърнал се от Аура да сподели мнение. Насочили сме се с едно приятелско семейство към него, но събираме мнения. С по две деца сме между 4 и 10 год.Миналата година бяхме в Акватоник, доволни останахме, но ни се иска тази година да сменим за разнообразие.

# 614
  • Берлин
Не сменяйте с Аура. Има подробен коментар от мен по-горе в темата. Освен басейн, няма нито къде, нито какво да правят децата ви.

Общи условия

Активация на акаунт