Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 428
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • Deutschland/HE
Аз имам само от Икея, едните са на повече от 10години, другите са на 5-6години, нямам никакви забележки, нямам завалване, няма никакви топчета, като нови са, но са ползвани винаги с плик.
Олекотените завивки ги пера в пералнята и после в сушилня.

# 226
Само в плик я ползвам, никога не съм ползвала гола завивка. И на 2 седмици топчета, ужасна е.

# 227
Дани, направи й рекламация..те имат 10г гаранция и без това.

Аз имам топла от юск от скоро, много ми е пухкавичка и топлеща. Чакам и втора от там....
От икея имам лятна тънка..и тя е ок. С памук отвън, силиконови неща вътре.

# 228
  • Варна
Аз имам само от Юск чаршафи, GOLD серията. Поне от 5г ги имам, не са мръднали. Нямам на Икеа чаршафи.

# 229
Тета, то самият плат е такъв явно лесно обазуващ топчета и да ми я сменят след 2 седмици пак ще е натопчена. От миналата зима ми е, иначе си ми харесва като топлене и усещане, е леко е шумяща и негъвкава, но да остана посред зима без завивка.

# 230
  • Deutschland/HE
В Икеа има и евтини и скъпи чаршафи, нашите са по-средата и съм доволна от тях. Имаме два комплекта детски и са вече на 12г някъде, нямат забележка, другите са ни по нови и те са добре, няма прочяна в цветовете и захабяване. Винаги гледам да са 100% памук и да са повече нишки на кв. см., това знам от маминките ми Simple Smile.

Много ми харесват ленените им чаршафи, но са ми скъпи Sad 130лв беше единичен плик+възглавница.

П.С. Аз си купувам чаршафи от българската Икеа и си ги пращам в Германия, ние си ползваме бълг. размер възглавници, а в Германия комплектите са с възглавница 80х80 Sad.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 11:49 от colibri

# 231
Може да ти възстановят парите. И да я заменят, може пък новата да не прави топчета, не знаеш...може тази партида да е такава.

Въпросът не бе ли за завивките, не за спалното бельо?

# 232
  • София
Моят шкаф за обувки е от айко и не е много красив но поне побира доста.

Тези от икеа от снимката много ми харесват като дизайн, но мисля че като го гледах май всяко чекмедже побира по 2 чифта - общо 8 за целия шкаф, което мен не ме устройва защото нямам къде да държа обувките за другите сезони освен в шкаф. Също така този тип не побурат ботуши а на моето рафтовете се местят както искам и също мога да държа ботуши в кутии

# 233
  • In transit
Мелисанде, успокоих се, че не съм единствената стоножка. Grinning Моите съм ги навряла в шкаф Platsa. Хемнес-а са ми много красиви, ама побират малко според мен.

# 234
Моите са в гардероб pax от плитките високи рамки и ширина 150😂

# 235
Опитвам се да направя поръчка, когато вкарам пощенския код ми изписва, невалиден пощенски код. Звънях им 2 пъти да ги питам, проблема бил в браузъра ми, не при тях. С гугъл хром първоначално и както винаги пробвах не стана. После с опера, по същия начин, с мобилното приложение пак изписва едно и също. Някой има ли подобен проблем в момента.

# 236
  • София
Аз бих препоръчала да не поръчвате он лайн...

# 237
Нямам друг вариант, не съм от град или близък град до магазин на Икеа.
Предната ми поръчка беше адресирана до центъра за поръчки в Пловдив, сега когато въведа пощенски код 4000 ми изчислява доставка, но когато въведа моят град ми изписва невалиден пощенски код. Имам пуснати над 40 поръчки за първи път ми се случва това. Имам чувството, че менюто се е бъгнало и по подразбиране ме изпраща към Пловдив.

# 238
  • София
И моите обувки са в pax 236 висок, засега само 50 см широчина... Grinning

# 239
Здравейте гледам сайта и не мога да се ориентирам .....търся поставка за домакинска хартия ,но без да се налага да пробивам плота. можете ли да ми помогнете Blush

Общи условия

Активация на акаунт