Коледни календари - тема №3

• 103 558
  • 918
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Във фешън дейс има адвент календари с бижута, но нямам опит с тях, само споделям
https://www.fashiondays.bg/search/?q=ADVENT+CALENDAR

# 151
Мога да пратя на лично по-големи снимки на съдържанието, ако някой има интерес, да пише. Много бързи бяха с доставката, доволна съм, със сигурност ще поръчам пак.

# 152
Днес поръчах календар на Haribo за мъжа ми, който е заклет фен на желираните бонбони, дано остане доволен:

На сайта има и други сладки календари, както и хубави празнични шоколадови и бисквитени предложения, слагам ви линк към календарите: https://www.shokoladi.bg/bg/products/?word=%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0 … %81%D0%B8&x=0&y=0

Явно са се изчерпали, тъй като при мен не излиза този календар с Харибо Sad

# 153
Ходих да търся женски календар Балеа във физическия магазин, но няма. Може би няма да докарат, щом до сега не са.

# 154
Ходих да търся женски календар Балеа във физическия магазин, но няма. Може би няма да докарат, щом до сега не са.
И аз питах преди няколко дни,  казаха  ,че очакват.

# 155
Дано да дойдат скоро!
Някои от другите вече са започнали да се изчерпват...

# 156
Харибото тук го видях, няколко поста нагоре публикувах сайта:

И аз му се чудя, дали да го взема.

# 157
И моят пристигна днес Blush
А на сайта на Шоколадов свят вече е изчерпан, но ще имат отново зареждане след около 10 дни, желателно е да се проверява по често обаче. Информацията я получих от телефонен разговор.

# 158
Здравейте! Всяка година купувам на дъщеря ми коледен календар, последните две на Essence. Тази година го изпуснах, за съжаление. Ако случайно някой от вас има излишен и е склонен да ми го продаде, моля да ми пише лично съобщение, ще ви бъда много благодарна.

# 159
Харибото тук го видях, няколко поста нагоре публикувах сайта:

И аз му се чудя, дали да го взема.

Здравейте, може ли линк?

# 160
# 161
Благодаря, за съжаление получавам това съобщение

# 162
Не знам защо линка не работи. Влезте в сайта galeria.de и от менюто изберете Weihnachten->Adventskalender после Genuss, за да излязат само тези с храна.

# 163
  • Сф
В съседна тема пуснаха линк към немския дъглас и там го имаше розовия календар на Есенс. Поръчваш до превозвач. Беше 20 евро

# 164
Благодаря Ви! А как точно се поръчва до превозвач? Не съм пазарувала по този начин.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:17 от Ina.A

Общи условия

Активация на акаунт