Коледни календари - тема №3

• 103 589
  • 918
  •   1
Отговори
# 600
  • При децата ми
Здравейте, има ли тази година календари с малки бутилчици алкохол?

# 601
Идвам да ви се оплача 😭 Взех си календара от Дъглас.Днес реших да видя как изглежда от вътре.Развързвам панделката и някакво мазало.Това протекло и половината календар мокър и лепкав🫣 Гледайте преди да си ги вземете!

# 602
Видяхте ли новата брошура на Лидл? Календарът на Рообар там е по-евтин, отколкото онлайн, дано да има бройки.
Макар че миналогодишният календар на магазин Зелен беше доста по-интересен - имаше малки бурканчета с кремове и вегански шоколадови бонбони и бисквити (не съм веган и никога няма да бъда - просто обичам разнообразието, което включва и този вид сладкиши).

# 603
Това протекло и половината календар мокър и лепкав
Много неприятно. Дали не е добре да пишеш все пак на Дъглас? Аз бих - все пак са застраховани - и магазинът, и превозвачите. Веднъж ми пристигна един така отворен лак, беше изцапал цялата пратка отвътре - казаха да изхвърля кутията и ми пратиха нова поръчка. Не беше от Дъглас, де, но пак такъв популярен сайт.

# 604
  • София
Аз една седмица ги чакам Дъглас да си взема пратката им от магазин, егати чудото.

# 605
  • София

Тазгодишните ми календари вече са тук - традиционният чаен на English tea shop, шоколади и ликьори!
Всичко от германският Амазон.

# 606
  • Асеновград
Ох аз не се сдържах и поръчах календара на Marks & Spencer за който бях писала.. похарчих и още 35 паунда защото такова беше условието, и поръчах една риза на мъжа ми за коледен подарък за тези 35 паунда. С един куршум два заека дето се вика.😅😅 Само че календара го има само в английския им сайт, в Европа изобщо не се предлага и го поръчах и ще ми го доставят с GGBG. На всичкото отгоре пишеше че и пратката ще дойде на две части и календара може да отнеме 10 дни за доставка и писах на GGBG да знаят че имам две пратки и да ми ги пратят когато пристигнат и двете заедно. До сега не бях поръчвала с тях, нищо дано всичко да е наред...

# 607
  • София
Свързах се с Дъглас. Понеже бях поръчала нещо дребно за 2 лв, понеже трябваше да стигна до 100 лв, за да ползвам отстъпката, то било изчерпано навсякъде и за това се забавила цялата поръчка. Ще пробвам днес след работа да си вземе календара само.

# 608
Едно интересно предложение от шоколатиерите La Feve

# 609
Simple Smile Simple Smile близо сто лева за шоколад двеста грама. Иначе търся подобни...

# 610
Днес разгледах в Метро, не са лоши и не са кой знае какво като цена, но много еднообразни. Примерно Фереро имат много повече продукти, а в календара са 4 вида бонбони. Същото се отнася за Киндер.
Още клоня към Лидлските.

# 611
Е, това е луксозен шоколад, всяко едно се прави ръчно от майстор сладкар, така че не е баш като другите Simple Smile

# 612
  • Пловдив
От понеделник:

# 613
  • София
Винен календар от Seewines с различни вина.

https://seewines.com/advent-calendar-12-nights-wine?utm_source=f … joH34Uuok750iKc40

В момента е на предпродажба.

# 614
Идвам да ви се оплача 😭 Взех си календара от Дъглас.Днес реших да видя как изглежда от вътре.Развързвам панделката и някакво мазало.Това протекло и половината календар мокър и лепкав🫣 Гледайте преди да си ги вземете!
Какво ти е мнението за календара? Някои от продуктите изобщо не са ми познати и се чудя дали да го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт