Коледни календари - тема №3

• 103 614
  • 918
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
За поръчки над 25 паунда доставка до адрес в Англия е безплатна. От ОК до Бг е 5 лв./кг.
В немския е 26 евро. Доставката от Германия до Бг е 3 лв./кг. До тук е 11 евро.

# 631
Интересно, аз поръчвах с посредник преди около 2 години и ми излезе около 50 лв (услугата плюс такси). Тогава реших, че не си струва.

# 632
  • Sofia
Интересно, аз поръчвах с посредник преди около 2 години и ми излезе около 50 лв (услугата плюс такси). Тогава реших, че не си струва.

Вероятно сте поръчала от американската версия на сайта. Звънче е описала съвсем точно колко би ви струвало от Европа.

# 633
Звънче ти остана ли доволна от парфюмния календар миналата година?
Аз ако ще си купувам календар ще е той. Тези с главоблъснаниците ми харесват за тийна, а за мъжо може да взема бирен.

# 634
  • софия
За първи път купувах. Беше за дъщерята. Моите впечатления са покрай нея. Според мен е приятен. Имаш двайсетина различни парфюма в тревъл оригинални опаковки.
В сайта има списък с парфюмите.

# 635
  • София/Севлиево
Искам такъв календар (за мен, не за подарък) - дали се продава някъде?

Не го искам пак толкова, че да платя двойно, заради доставката.
В английския излиза 20 паунда.
Защо не провериш за нещо подобно в Shein ? Доставката е безплатна до вкъщи при поръчка над 9 евро.

# 636
Може ли линк към парфюмния, че съм го пропуснала

# 637
# 638
  • Асеновград
Само да кажа че доставката с ggbg ще ми излезе двойно почти защото пратката ми пристига в два пакета по различно време, адвент календара пишеше че ще пристигне няоколко дни по късно.. но нямаше как. А се обадих на GGBG и ми казаха че като получат пратка веднага я изпращат не можело да се изчака за втората.. но както и да е, там нямаше да спестя повече от 5 лв, кофтито е че и по еконт ще ми ги пратят в две пратки и там ще плащам две доставки, но ще се преживее.. само да го знаете като информация ако ще поръчвате с тях, иначе засега съм доволна, чакам си ги пратките с нетърпение.

# 639
  • софия
На мен ггбг са ми задържали пратка. Пиша да я доставят с очаквана от еди кой си курс. Но са въведи такса магазинаж след определени дни при тях.

# 640
На мен доставката от Англия до офис на Еконт ми излезе 21 лв и стотинки. Тръгна от Англия на 29ти и пристигна вчера в офиса на Еконт. Между другото съдържанието на опаковката на моя календар с малко се различава от това, което вече е публикувано.

# 641
Ей, тези от Нотино само ме карат да си харча парите 😆Кутията ще си я направя на мини адвент календар.🤣Според мен си е оферта.Само спиралата по сайтовете в Бг е 30-40лв
https://www.notino.bg/beauty/discovery-box-notino-xl-luxe-locks- … omplekt-za-zheni/

# 642
Ей, тези от Нотино само ме карат да си харча парите 😆Кутията ще си я направя на мини адвент календар.🤣Според мен си е оферта.Само спиралата по сайтовете в Бг е 30-40лв
https://www.notino.bg/beauty/discovery-box-notino-xl-luxe-locks- … omplekt-za-zheni/
Аз съм пробвала тази спирала, пак от някакъв подарък в нотино беше и хич не ми хареса. По принцип съм с хубави и извити мигли и спиралата ми не трябва да е кой знае какво, но тази беше ужас, нищо не направи, все едно бях без. Та споделям, ако тя ви мотивира най-много, да си помислите. 🙂

# 643
Много благодаря за включването 🥰 Но…..пак ще си я купя 😄 Искам да пробвам и  другите неща.А дано нещо да ми допадне 😜

# 644
Стискам палци! 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт