Коледни календари - тема №3

• 101 026
  • 918
  •   1
Отговори
# 855
Оглеждам се и за календарите на "Нотино" и "Сефора". Миналата година бяха безумно скъпи, но все пак би ми било интересно да ги разгледам.
А какъв беше сайтът на парфюмния календар?

# 856
  • София
Само на мен ли ми се струва, че тази година всичко се бави. 🤣

# 857
Някой дали снима какво ще има в лукса на Дъглас? Аз от 5 години редовно си го вземам. Всичко ползвам. Харесва ми. Вземала съм и други, но там винаги ми остават някакви неща, които подхвърлям все още.

# 858
Във френската Сефора има качени календари 3 на тяхната марка, ако не се лъжа, единият е 80 евро, другитят 160 и май и един за 50 имаше.

# 859
Само на мен ли ми се струва, че тази година всичко се бави. 🤣
Щото е проклета високосна. Да свършва по-бързо, че или тя или аз... Head BandJoy

Аз само бяла козметика бих си взела и по-точно на Decleor, ама съм се заринала, та и тази година няма да е. А, и парфюмен също, но ме мързи да се занимавам. Като подарък най-добре да ми се случи, ама надали Joy

# 860
Парфюмният календар за мен се оказа супер оферта - и половината още не съм успяла да изхабя. Горе-долу 50/50 бяха дамските и мъжките аромати. Повечето ми допаднаха, но имаше и един, който откровено ми миришеше на препарат за тоалетна от едновремешните. Дълбоко съм го заровила в шкафа.

# 861
  • София
А срещали ли сте парфюмен календар само с мъжки аромати? Или друг, който да е подходящ за тийн? За себе си не виждам смисъл от парфюмния, защото предпочитам да си взема 100 мл от любим парфюм за същите пари. Детето обаче би се радвало.

# 862
Дъглас ми отказаха поръчката на календара.

# 863
Поръчах за голямата ми дъщеря от Нотино новия календар на Essence. Имаше 15% отстъпка.
В търсене съм на готин календар за малката на 6г. Ако имате предложения - давайте Simple Smile

# 864
Дъглас ми отказаха поръчката на календара.
Много странно, и каква причина дадоха?
Гледам, че и в немския дъглас е изчезнал календара. Сега сигурно ще се появи с нови цени.

# 865
Не ми дадоха причина.Влезнах вчера да видя статус на поръчка.
Отказана.
Писах им.Ще видим какво ще отговорят в понеделник.Най-вероятно го няма като наличност все още.Миналата година излезна към 14.10.Като ми отговорят ще кажа.

# 866
А, добре, че споменахте, че има нови неща в Нотино - поръчах Мас. Малко ми е неприятно, че нямаше нито подаръци, нито БД, но пък има малка отстъпка от цената и поне приключих с този въпрос.
Ако много чакам, изчезва...

# 867
  • софия
Трябва да избера сладък адвент, с чай и мъжки.
Миналата година с рубарчетата беше много добра находка. Хубав беше и на jeff de bruges, но късно го открих. Надявам се да го пуснат по-рано.

# 868
Здравейте, тази година съм решила да опитам календара на Ритуалс, вие от къде го купувате?

# 869
  • София
Здравейте, тази година съм решила да опитам календара на Ритуалс, вие от къде го купувате?
Аз поръчвам от немския им сайт, защото винаги има и други неща, които не са налични тук. Също има и хубави подаръци към поръчките. Доставката е до немски адрес и после с превозвач.
Нещо да кажете за календарите на Blissim и L'erbolario? Май не са много популярни.

Общи условия

Активация на акаунт