Коледни календари - тема №3

• 103 563
  • 918
  •   1
Отговори
# 120
А как си организирате отварянето при наличието на повече от един календар?

# 121
  • София
Ами пак всеки ден отварям по 1 прозорче. 😃
То аз не знам дали и 1 ще имам тази година, ама дъщеря ми се уреди с 3 пак. 🤣 Уж трябваше да има само този за крафт изработките, но после и подариха един шоколадов от чужбина, а като хванах промоцията в Комсед съвсем не се сдържах и и взех и един с лего. ( поне ще и е подарък за имения ден). Дано се спра вече. 🤣

# 122
Календара на yogi tea го има тук

# 123
А как си организирате отварянето при наличието на повече от един календар?

До елхата имам подходящо място или на портмантото /въщност то не е традиционното портманто/ в коридора нареждам всички адвенти и всяка сутрин се нареждаме цялата фамилия и всеки си отваря по едно прозорче. При нас така.

# 124
Пише-очакваме
наличност.

# 125
Благодаря и аз мисля да го поръчам Simple Smile.

# 126
Пише-очакваме
наличност.

Аз го поръчах, след което отново имаше бутон "купи". Може би се е изчерпал след това, не знам.

# 127
  • София
Ето и коледните календари в DM:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/krasota-i-p … dar-ot-dm-1570954
Доколкото видях, за всеки календар в секция "Състав" има подробен списък с продуктите.

Аз си взех календара на Nivea и техния комплект био чайове.

# 128
Додис в момента имат 20% отстъпка на всичко и безплатна доставка над 50 лв. Календарът на Революшън май е с най-добра цена при тях.
Аз още си чакам ЧП, дано не съжалявам накрая...

# 129
  • Пловдив
И аз гледах чаения календар на ДМ в сайта, но описанието на отделните чайове е изцяло на немски и почти нищо не разбрах какво съдържат.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:56 от marzeliva

# 130
И аз взех комплекта чайове на дм и веган календара. Сякаш имаше лепнато листче какви са чайовете.

# 131
  • София
Да, на гърба на кутията с чай има пълен списък с 24-те пакетчета - има планински, добро утро, спокоен сън, лайка и много комбинации с джинджифил, канела и други по-коледни вкусове.

# 132
Миналата година чаената кутия на ДМ беше много приятна селекция.

# 133
  • София
Записвам се и аз да черпя идеи, искам някакъв ароматен каленсар

# 134
Aз щях да взема женския Балеа, преди всичко заради коледните аромати, но само той не се предлага в българския ДМ Smirk

Общи условия

Активация на акаунт