Коледни календари - тема №3

• 103 550
  • 918
  •   1
Отговори
# 675
Така е - Рообар са веган, не са протеинови. В нашия Лидл (Плевен, Сторгозия) вчера имаше бройки.
А протеинов съм виждала в нета, но не помня в кой сайт.

# 676
Maeve, какво не ти харесва в календара?
На мен ми харесва, че има и "предизвикателство". Друг е въпросът, че се съмнявам някой да му обърне сериозно внимание.
Не ми хареса това, че всички десертчета бяха на един куп, а не в прозорчетата си.
Аз го поръчах онлайн. Календарът пристигна в доста по - голям кашон, без никакво уплътнение вътре, явно се е лашкал от превоза и се беше развалил.
Съдържанието ни хареса.

# 677
  • Sofia
Миналата година купих фитнес календар от amazon.de , имаше протеинови барчета, протеини и др. фитнес смеси на прах, шейкър, фастъчено масло и др.
Като идея го давам Simple Smile

# 678
Тази година ще има ли календар Healthylicious?

# 679
  • софия
Има предпоръчка до 13.11. за календара на Зелен с най-продавани продукти на Roobar, Kookie cat, Bett’r и Курабийница в пълен размер. 69.99 лв. (малко множко ми се струва). Миналата година бях купила, но не помня цена. Хубав беше.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 15:15 от zvаnchе

# 680
Пише, че продуктите са пълноразмерни, сигурно затова е по-скъп. Външната кутия май е същата, като миналогодишната, но вътрешните са различни.
И аз не помня колко беше миналата година - може би 45 лв, но не съм сигурна.

# 681
40 лв е бил календара на Зелен, проверих си историята. Взела съм го с отстъпка за 36 лв.

# 682
Аз не мисля да поръчвам този, защото вече имам Рообар и са подобни.
При мен сигурно е бил 45 с доставката.

# 683

Да, но с 12 дни. Simple Smile

# 684
Календарът на Yves Rocher е намален на сайта им и имат един по-малък, с грим:
https://yves-rocher.bg/koleden-advent-kalendar?utm_campaign=Adve … 1&utm_source=site

Скрит текст:
Интересно, че Нотино два пъти зареждат Мас, и двата пъти се изчерпа. Така е по-добре за мен, да не се изкушавам...

# 685

Не го виждам в сайта, може ли линк?

# 686
Ако някой е решил да прави сам " коледен календар"
Скрит текст:
Червените кутийки имаха етикет 30лв

София, Красна поляна бл.31- до Фантастико

# 687
Бирен календар и тази година, цената ще е 159 лв.

# 688

Не го виждам в сайта, може ли линк?

Все още не е готов, бях питла Ани преди време в инстаграм и ми каза, както и на стори го беше обявила. Simple Smile

# 689
Дами, тъй като тази година няма да мога да си взема нито един календар, моя приятелка ми подари този на Pick and Dazzle. Оставяме настрана милият жест, който ще помня винаги и е безценен.
Самият календар оправдава цената си, само заради опаковката. Продуктите вътре ... Ако се чудите какво да вземете, просто подминете този! Не си струва. На тази цена. Абсурд! Ако не беше подарък, щях да го заменя за две кутии Авант.
Ще си го ползвам за да се сещам за милият жест.

Общи условия

Активация на акаунт