Коледни календари - тема №3

• 103 567
  • 918
  •   1
Отговори
# 735
Синсей са си намалили коледните календари - даже ми бяха пратили съобщение за този черния с аксесоарите за грим, който взех, че е намален с 50%, но не го намирам на сайта - вероятно някой го е поръчал.

# 736
Аз идвам горещо да похваля този календар на Пес Патрул, фигурките са много красиво направени, от здрава пластмаса, хубави като размер, синът ми е във възторг.

# 737
  • Бургас/Пз
Коледният календар на la feve e страхотен за ценителите на шоколад
https://www.instagram.com/p/Cz1lZjQIpOi/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 738
Елтория започна да отваря:

# 739
О, благодаря за подсещането Hug Аз и тази година чакам със сигурност на Биотерм и ми трябват два други за племеничките.

Имам някакъв проблем със сайта Ted Baker:
Скрит текст:

# 740
Може да го реновират.
Тя вече отвори няколко - днес беше на Профюжън и всъщност не е лош. Може да го взема, ако до три месеца не ме заинтригува друг.
Миналата година взех с цветна козметика на Никс и го харесвам, използвам много от продуктите. Обаче видях едно кратко видео за тазгодишния - с дизайн като къщата от Сам вкъщи (ако е вярно, не съм сигурна, че видеото е истинско) и около половината неща бяха същите, като миналогодишните. Даже в същите цветове Confused

# 741
  • Berlin
Аз ще се оглеждам пак за шоколадови или солени календари. Имам 2-3 места наум. Може би Rituals ще погледна също.

# 742
Преди около месец правеха разпродажба на 70% в сайта. В Ук пресата пише, че бранда е фалирал.
О, благодаря за подсещането Hug Аз и тази година чакам със сигурност на Биотерм и ми трябват два други за племеничките.

Имам някакъв проблем със сайта Ted Baker:
Скрит текст:

# 743
  • Berlin
Наистина ли? Имаха хубави рокли.

# 744
  • София
И аз съм за шоколадовите/ солени календари, тези с чай/кафе. 

# 745
Аз си взимам всякакви, стига да ми харесат и да не ми изглеждат неразумно скъпи.

# 746
  • София/Севлиево
На мен още ми се мотаят 2-3 барчета от онзи на Рообар,както и пакетчета чай от ДМ-ския...Тази година май нищо няма да вземам,но ще видим,има време...

# 747
Аз изядох два на Рообар, единият го взех след празниците, защото беше на добра промоция в Лидл. Но имаше един-два вкуса, които не ми харесаха. Примерно мангото определено не ми хареса. И барчето с фъстъци, а по принцип обичам фъстъци.

# 748
  • София
Къде са продавали календари на Рообар?

# 749
  • софия
В Лидл. Бяха 30+ лв., но ги намалиха с 50% и бяха на чудна цена.

Общи условия

Активация на акаунт