Коледни календари - тема №3

• 103 557
  • 918
  •   2
Отговори
# 750
Знаете ли кога ще излезе календара на Asos?

# 751
  • Стара Загора
Аз чакам ексклузивния на Дъглас...има разнообразни продукти и го харесвам.

# 752
  • София
Аз чакам нещо, но и аз не знам какво 😀 Пренаситих се на Rituals, въпреки че ги харесвам. The body shop големия не беше лош, ще го помисля и тази година. Не си падам много по декоративната козметика, особено екзотични цветове. Или лакове за нокти, каквито изобщо не ползвам. Тези с бяла козметика все пробутват по нещо на Avant, ESPA и Babor, които са пълна скръб. Може би ще се насоча към календар само на една марка, която харесвам.

# 753
И тази година мисля за парфюмния календар, но логистиката до нас е много сложна - 4+ транспортни отсечки.

# 754
  • София
Аз по-рано през годината поръчах този - https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-komplekti-i-podarut … s-hd23-set-668363
Имах някакъв ваучер и излезе на доста по-прилична цена, отколкото е сега. Grinning Прибрала съм си го и си чакам декември да дойде. Grinning

# 755
И аз се чудих, даже проверих в сайта - няма го още.
Спомням си преди 1-2 години Антоанет Попова го отваряше и каза, че го е купила през август, и се е изчерпал за 2-3 дни.
Дано да го сварим.

# 756
  • София
Не е коледен календар, но това поръчах на дъщеря ми за първия учебен ден и много ми хареса. Трябва да започне отварянето на 01.09 Simple Smile

# 757
Sea, какво е това? И откъде го поръча?

# 758
  • Асеновград
https://youtu.be/IZPJeM7eMrs?si=2y7hpM0PmW7JAUU-
Ето малко подробности за повечето календари.
Аsos и аз го чакам но тази година и lookfantastic ще е супер и се записах за waitlist-a. Той ще излезе в продажба на 18.09.

# 759
# 760
Благодаря, изкушавам се, но трябва да взимам 2 броя и ще пропусна. Миналата година направих коледни календари на децата, доста богати, имаше и лакомства и канцеларски материали и всякакви други интересни джунджурии. И познайте, за тази година искат календар Киндер, имало яйце...

# 761
Скрит текст:
И аз се чудих, даже проверих в сайта - няма го още.
Спомням си преди 1-2 години Антоанет Попова го отваряше и каза, че го е купила през август, и се е изчерпал за 2-3 дни.
Дано да го сварим.

Дано да успеем даа. Всяка година му се каня и го изпускам. Никъде не намирам дата, на която ще излезе.

# 762
Ако случайно видите че е пуснат, моля да споделите Simple Smile Аз също ще проверявам ...

# 763
# 764
  • Асеновград
По спомен купих миналага година календара на Asos към края на септември, и доста дълго го имаше в наличност, не знам дали не са били повече бройките.

Общи условия

Активация на акаунт