Коледни календари - тема №3

• 101 427
  • 918
  •   1
Отговори
# 780
  • Сф
Аз поръчах календара от немския сайт, никакъв код не хвана, въпреки че пробвах доста.

# 781
Възможно е вече да не е активен. Аз го намерих под едно видео с календара им от 2023 г. 😒

# 782
Дами, извън темата за календарите е, но да споделя, че през сайта на австрийския Douglas при покупка на два комплекта Rituals ми се появи този третият безплатно като подарък. Не зная дали е нещо, което съществува във всички сайтове, но си струва да се опита, ако сте фенове Hug

Скрит текст:
Тези двата поръчах:

# 783
Здравейте, момичета!!!!
Много се радвам да се видим и тази година.Прегледах няколко календара до сега и нищо не ме впечатли особено много.Ще видим какво ще изкочи нямам търпение.Брнефит е излезнал,но повечето неща ги имам.

# 784
Дами, извън темата за календарите е, но да споделя, че през сайта на австрийския Douglas при покупка на два комплекта Rituals ми се появи този третият безплатно като подарък. Не зная дали е нещо, което съществува във всички сайтове, но си струва да се опита, ако сте фенове Hug
Има ли доставка до България и с кой?

Скрит текст:
Тези двата поръчах:

# 785
Поръчвали ли сте от румънския сайт на Lookfantastic? Засега ми показва, че може да достави до България с безплатна доставка.

# 786
  • Sofia
Аз май ще се спра само на най- големия календар на Body Shop. Но ако пуснат Rituals- вероятно ще се изкуша, като се познавам,  и за него. Така че съм в очакване Simple Smile

Други календари не ме блазнят, но ще се огледам все пак поне за мъжки такива- за да зарадвам мъжете вкъщи Innocent

# 787
  • Асеновград
Аз поръчах look fantastic с GGBG, ще я прежаля доставката😀.

# 788
  • софия
Поръчах импулсивно anthropologie. Намерих някакъв код и свалих малко цената. Много ми хареса опаковката 😁
Оглеждам се за мъжки. Гледах, че Некс имат и ще се пробвам (дано мога да платя с Револют, че преди не можеше да се поръчва с различна от английска карта и спрях да правя опити).

# 789
  • Асеновград
Момичета, сега гледам в Нотино има намаления на всичко, включително и на адвент календарите от миналата година, и  са с безплатна доставка, та някой пробвал ли е Payot и какво ви в мнението? Защото ми се струва доста изгоден сега.

# 790
  • София
Аз много им харесвам нещата.
Висок клас козметика са. Но в календара всичко е по 20 - 25мл което са си мострички направо.

# 791
  • Асеновград
Така е, не са много големи разфасофките но аз съм доста икономична с козмитиката, особенно като имам толкова много неща покрай календарите, и допълнително през годината купувам и други неща които ползвам, и не мога да ги изхабя и без това за една година всички кремове. Така че на мен даже ми харесват малките опаковки, и ще са удобни за пътуване. Само тия платнени маски вече ми се виждат излишни и без това не са ми любими като усещане на лицето.. но е изгоден и ще го помисля малко още.

# 792
Днес пристигна Heart

Пуснах поръчката вечерта на 4.9.
Отворих си само ден 1. Другите ще почакат.

# 793
  • Асеновград
Аз и на asos още му се чудя😅 излишните неща винаги могат да отидат за коледни  подаръчета на приятелки, реално има 5-6 неща които аз не бих ползвала😁.

# 794
  • Mediterraneo
Момичета, сега гледам в Нотино има намаления на всичко, включително и на адвент календарите от миналата година, и  са с безплатна доставка, та някой пробвал ли е Payot и какво ви в мнението? Защото ми се струва доста изгоден сега.

Точно него загледах и аз и тръгнах да проучвам марката.

Общи условия

Активация на акаунт