След 20 години заедно ми каза, че иска да се вижда с 20 годишна.

• 11 894
  • 210
  •   1
Отговори
# 75
  • Столичанин ама не в повече :D
Ами мацко, любовта е именно летене в облаците Smiley , останалите изваждат списъчета (имаше една потребителка в една друга тема, забравих в коя дето обясняваше с подточки какъв не трябвало да бъде човека (или трябвало да бъде не си спомням точно Smile ), и после се чудят що не им се получават нещата в любовта. Yum

# 76
  • София
На теб като да са ти се случили, знаем се.

# 77
Ами мацко, любовта е именно летене в облаците Smiley , останалите изваждат списъчета (имаше една потребителка в една друга тема, забравих в коя дето обясняваше с подточки какъв не трябвало да бъде човека (или трябвало да бъде не си спомням точно Smile ), и после се чудят що не им се получават нещата в любовта. Yum
Това и аз го четох, беше като договор!😄

# 78
  • Столичанин ама не в повече :D
На теб като да са ти се случили, знаем се.
Не знам какво точно трябва да ми се е случило (или да не ми се е случило не разбрах), и не знам какво си мислиш че знаеш, но може би това знание няма общо с реалността. Smiley

# 79
Тоя направо му се яде супа от гъби, по Агата Кристи.  20 Години, да ми скапе от живота?
По- точно ти си виновна, че си го търпяла и си правила толкова жертви, заради него.

# 80
Да търпи и да чака 2-3-5, айде 10 години предвид младостта си в началото на връзката, разбирам го и съчувствам. Но още 10 години да чакаш и никво развитие да не се случи, тва вече е свръх. Вероятно я е устройвала такава връзка и не е искала достатъчно силно да имат дете, за това не е давала зор. За брака там вече не за всички е толкова важен, а и според мен не променя нещата кой знае колко. Въпреки всичко все още има време ако действа бързо за постигането на желаните си цели, ако наистина ги иска.

# 81
  • USA
За 20 години съм сигурна, че е имало много червени лапи, какво я я чакало един ден.
Просто продължи напред, нямаш друг избор! Късмет!

# 82
Аз пък не разбирам,как така не сте се пазили,а пък не е искал деца?

# 83
"Ами сбогом, живее ми се! Благодаря за детето и 38 годините брак!" така каза мъжът на приятелка и си замина, защото го изчука 36 годишна подчинена. После въртиопашчицата се насочи към следващия, защото не и трябват 60 годишни мъже, пък било то и с власт и пари. А когато нещо го заболи господина бивш-мъж, все още ненаиграл се, тича да полегне на дивана на приятелката ми, за да го обгрижва.
Беше и и е все още и е много трудно. И за предателството, и за самотата, и за пропадналите мечти и очаквания ... даваш най-хубавите си години на някого и не очакваш, че ще те метне като използван и захабен парцал.
Успех момиче! Все още си млада! Имаш пред себе си доста време да изградиш живот и семейство. И не се отказвай от мечтата за дете. Ако искаш дете имаш още 2-5 години да го постигнеш. Огледай вариантите и реши дали не получаваш знак, да затвориш един стар и изхабен период от живота си и да започнеш нещо ново, вълнуващо и истинско....

# 84
Pako1, моля те, не си закачай разсъжденията за мой пост. Така излиза, че търсиш някакъв диалог с мене.
Пиши си ги като отделни твои творения.
Разсъжденията ми са предизвикани от твой пост. Ако не искаш да ти отговарят, не публикувай постинги.

# 85
Интересно ми стана, как хора гледащи в толкова различни посоки ( единия иска дете, другия му се живее) са останали цели 20 години заедно?
Та това си е половин живот на вятъра, особено за жената. Какво я е държало толкова време с такъв човек?
Това е Огромен компромис със себе си, който сега ще плаща тя.

# 86
Дали не може да е заради стандарта - той шеф, тя продавачка.
Впрочем още от пост първи имам чувството, че е написан литературно, като есе, без кой знае каква емоция. Тоест нямам усещане темата да е истинска. Много неща нямат обяснение (и авторката изчезна, вместо да ги обясни).

# 87
Аз не мисля, че авторката е искала дете чааак толкова щом е останала години наред във връзка с човек, който ясно е казал, че не иска дете. Не я е заблуждавал с измислени оправдания, била е наясно, че не иска.
Това, че не са се "пазили", го разбирам като да са практикували ППА, както и много други двойки го правят. Това си е "пазане".
Аз не виждам вина в мъжа. Бил е честен с нея. Сега пак е честен - не е тръгнал да изневерява с 20-годишната, а е прекратил връзката и пак открито й е казал какво иска. Човек има право да избира как да живее живота си. Той си е направил своите избори както ги е чувствал. Това, че тя е направила грешен избор, си е нейн проблем. Имала е всичката информация,за да избере друго, но не го е направила. Приемаш избора си, авторке и продължаваш напред.

# 88
Аз разбирам някой да те зареже след само една среща, и да е грешка, че си излязла с него. Разбирам след година. Но след 20 години не е грешка, просто е избор. Предателство? Ако я лъже, да кажеш, че й е предал доверието. Или ако я подвел да роди и се изнизал като мокра връв. В случая няма такова нещо.

Може би ключът за проблема да е, че авторката е разчитала на определен стандарт на живота, осигурен от "шефчето", на жилище. И сега остава без тях, на улицата. Само не разбирам като имат едно и също образование и той може да осигури въпросното ниво на доходи, защо и тя да не може, ако поиска. Може би не е поискала.

# 89
Не знам как заради стандарт или  пари можеш да направиш такъв компромис. То заради доста по- дребни други неща не бих, камо ли да се лиша от дете. В смисъл не ме интересуват пари, ако другите неща не ми покрива .

Общи условия

Активация на акаунт