🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 841
  • 863
  •   1
Отговори
# 120
Хах, минало-бешело казваше баба ми.

Не знам какво носят катаджиите, обаче Генчо всеки път, като е на синхрон му стискам палци да успее да се изкаже и съм много горда, когато го направи. Че иначе ме хваща срам заради самия него. Ще ми се по-интелигентни да са ни катаджиите. Но пък той на няколко пъти си го каза, че е по живота, бохем, две бири и музиката да свири. Приоритети в тоя живот.

# 121
Не мисля, че Евгени е лош, но е досадно ограничен и първичен. Дразниш ме, ще те номинирам винаги, утре друг го дразни- същата история. Думите на Мирела, че първо трябва да изградят мост в отбора после към другия отбор бяха чути от него, даже ги ползва във фермерската си реч, но очевидно са тотално неразбрани.
Как се гради мост в отбора от Евгени- ден първи:
1. Ванчето ратай, защото така съм казал. Не ни пука, че е уморена, не ми пука, че не се справя, не ми пука, дали ще се върне от Арената, на която ще направя всичко възможно да я пратя... С нея не сме яли от една паница.
2. Да стартираме седмицата с чутовен скандал. Да си кажем всичко грозно един на друг, за да ни тръгне по вода.
3. Радо, вероятно за пръв път поиска персонална задача, но и за това не ми пука. Той не става, не заслужава шанс, какво че това създава напрежение сред част от екип. Да се оправят.
4. Що пък да не издействам наказание за отбора между другото.
5. След като поставих стабилни основи на моста в отбора, ще отида да укрепя и онзи към другия отбор, че ми е по- сигурен.

Не занам, дали само на мен думите на Чавдар към Ванчето ми стояха фалшиви. Човекът, който изрече най- тежките думи към нея след Альона, и който не пропуска шанс да я клъвне публично при всеки удобен случай, сега и обяснява как нямаше да бъде отхвърлена от тях. Точно той!

# 122
МВР-то с пилешкия си мозък, чу за някви мостове от Мирела и го превърна в мото на седмицата си Joy
Камито милата, Аксения я натропала пред старите и те видиш ли затова се отдръпнали от нея Laughing
Хората са казали: „Каквото сам си направиш , никой не може да ти го направи.“
Мажена какъв лизогъз е, не е истина.
п.п. В анкета има гласували, че Мажена е интересен участник. Интересно ми е да им прочета доводите!

# 123
С има няма няколко дни закъснение да се изкажа по темата.
 ИА на Арената се справят добре. Нормално е да има екшън, емоция и викове, така е на всяко състезание.
Имам една препоръка към тях, както  мнозина вече писаха, да се опитат да бъдат безпристрастни, че много личи, когато не са.
Преди много ме дразненеше, когато повтаряха реплики на някой от публиката.Напр. Драган или Петкан каза"спокойно имаш време" .
Не е нужно да повтарят реприките, а при монтажа да ги пуснат по-високо и да се чуват, вместо водещия да е като ехо.Някой преди мен явно им е направил тази бележка. Този сезон не съм чула, подобно дублиране, но не гледам всичко може и да съм пропуснала.
Имам обаче сериозна бележка към студията. И двамата имат отлично чувство за хумор, което се проявява и то съвсем спонтанно, когато са във Фермата.
 В студиото обаче, по сценарий понякога се държат мега инфантилно, с лигочи  ниво ранен пубуртет. Не знам кой им пише сценария, но нещо се е объркАл. Таргет групата, която би харесала тези шеги и закачки, не съвпада със зрителите на формата. Никак не подхожда нито на върастта на водещите, нито на аудиторията на предаването. Имам чувство за хумор, но тия шеги  ме оставят в най-добрия случай безразлична, пo-често подразнена от инфантилността им.
Сценаристите да насочат шегите си в по-висок възрастов диапазон от ранна училищна възраст и да използват доброто чувство за хумор на водещите, а не да се вихрят с тия пуберски мохабети.

п.п. Вече не е модно да се казва "назад към миналото". Новият лаф е "напред към миналото" Stuck Out Tongue Closed Eyes
п.п. Специални благодарност към Дяволо за страхотните теми, интересни анкети , за целият този труд, който хвърля тук, за да ни e уютно и приятно в тази тема.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 11:26 от sineva 1

# 124
Чавдар ми е фалшив през цялото време. Имам чувството, че този човек никога не забравя, че около него има камери и не спира да води предизборната си кампания.

Снощи забравих да отбележа колко им убягва на безнадеждните иронията, че хем искат да бият, хем не пращат силните си играчи. Много е близко до ума да копират стратегията на старите, по този начин и седмичната игра става оспорвана, защото за всеки отбор ще е важно да спечели и да избере силния си ратай.

Обвиняват Ваня, че иска да стигне до обединението без дуел, а те правят същото.

# 125
Ох, този Чавдар колко високопарно говори.. "една Валкирия", вика. Ама чест му прави, че не "нарита" Ванчето, като му се оплакваше. Тя и без това беше много наранена, не й трябваше още някой да й каже колко е зле.
От новите само Калин не е досадно ограничен. Не го харесвам, но в този епизод беше съвсем прав - няма как да принудиш някой да направи нещо, което не иска. А Генчо не се и сеща, че само ратая може да им готви и, съответно, може да ги саботира по този начин. 'Щото един ден ще работят гладни, втори ден ден ще работят гладни, но докога? Ама той човека щял да ги мисли нещата преди церемонията..
Искам и да споделя колко ме покърти коментара на Иван (участника) за Влад и че бил позитивен. Само много, много озлобен човек може да обижда на "позитивен". Тъжно е някакси.

# 126
Уникално тъп отбор - " нови надежди"!

Ще гласуваме за Ванчето, щото така,
щото е шампионка, щото миналата седмица не искаше да е първи дуелист, но пък видиш ли тази, сто процента ще е сменила мнението си.
                                 * * *
Да пратиш някой, без значение кой, втора поредна седмица ратай, с ясната нагласа да го пратиш на дуел и да очакваш спечелена точка !?  🥲🥲🥲
                                * * *
Кефи ме Камелия как е убедена, че е тема номер едно в ежедневието на Аксения.
                               * * *
Продължавам да се питам защо нивото на участниците спада с всеки изминал сезон!? Толкова ли няма читави хора в тази наша България!? Такова ли дъно сме вече!?
То не бяха Калоян, Петър, Тона панаира, то не беше Винету, Киро и ИФчо 🤮🤮🤮, а сега "нови надежди" в лицата на Иван, Камелия !? Сериозно ли !?
Леш, леш ... Лееееешшшш...

# 127
Двама са гласували, че Маженка не е скучна. Това са сигурно Иван и Андрей, които я подбутват напред JoyJoyJoy

# 128
Всички в отбора на новите са абсолютни мишки. Умират от страх да не отидат ратаи. Как пък няма един в отбора да им тегли една майна и да им каже право в очите, що за стока са! Пък нека всяка седмица да е ратай.

# 129
  • earth
Ако наградата е важна мотивация за участие, трабва да я увеличат и да дават награди за 2-ро, 3-то и т.н. места.   

# 130
Иване, добър ден! За следващия сезон, измислете някакво правило за поредни седмици ратайство. От години това ви е слабо място. Ратайството си остава начин за наказание, и празноглавите, го доказват за поредна година.

# 131
  • Другата България
Евгени с тези чорапки....бляк! На първия етаж, като на втория!
Преводач немедлено за него!
Стана ми жал за Ваня. За Камелия просто няма какво да добавя. Тя е с диагноза. Обсебена е от Аксения, типичен пример за това как злобата може да разяде всяка една жена, пък било тя и такава от ВВС на САЩ.
А Мажена какво - още една седмица ще се въргаля там, защото??? Така?

# 132
Стана ми жал за Ваня. За Камелия просто няма какво да добавя. Тя е с диагноза. Обсебена е от Аксения, типичен пример за това как злобата може да разяде всяка една жена, пък било тя и такава от ВВС на САЩ.

Защото мама Маженка топ полезен и интересен играч ЕВЪР! Направо ни уби от присъствие! И да не забравя, младежки дух, изразяващ се в носене на къси гащи и потници в комбинация от друсане на мръвки и кожи. Линчувайте ме сега, ама ми е грозна картинка, сорЕ.

# 133
Всяка година ги има такива силни и вилни, дето много искат на арената, ама пусто не искат в обора и така в приказки и закани минава сезонът, и накрая от немай къде идат на един дуел и не покажат нищо особено. Затова пък през цялото време обвиняват другите в малодушие и че не искат да се бият за отбора.

При условие, че Ваня първата седмица като ратай каза, че се чувства изморена и няма сила за дуел, да я пратиш наказателно втора седмица ратай, и да очакваш, че ще подскочи от радост, трябва да си много зле. Имала 4 победи, ами дай тогава целият сезон да го изкара в обора и да ходи на дуели, пък те ще й дуднат отстрани как ги дразни и те колко са велики.

Евгени ли беше този, дето избяга, че Камелия седнала до него по бански?Joy

# 134

Защото мама Маженка топ полезен и интересен играч ЕВЪР! Направо ни уби от присъствие! И да не забравя, младежки дух, изразяващ се в носене на къси гащи и потници в комбинация от друсане на мръвки и кожи. Линчувайте ме сега, ама ми е грозна картинка, сорЕ.
Съгласна съм Grinning
А забелязахте ли афинитета на Евгени към Версаче?
Абе човека има стил, не може да му се отрече Joy

Общи условия

Активация на акаунт