🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 39 785
  • 863
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
ИА въведете нови правила:
Две последователни седмици, не може ратая да е един и същ!
За да победиш в предаването поне веднъж трябва да си бил ратай!

# 136
  • Другата България
Добре де, кому е нужно?
Ваня се над@пил@ към Радо и кой беше там, панталонките ѝ се наврели в .....където трябва, Радо стои и се пипа за пореден път по макарите!!!
Това е във всеки епизод - Радо и макарите му.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:19 от Merri_An

# 137
Задължително трябва всеки да мине освен през арената и през обора като ратай. Ваня е победител в сезон 6, а чак в сезон 8 се научава да дои крава??!?! WTF?!?!?? Все пак е ФЕРМАТА. Ако искат да играят само, Игри на волята ги чака. Чий го дирят в този формат??

Ох, като казахте за Гйенчу и Вирсачиту се сетих, че наскоро детето, на 4 години, фенка на Фермата, вижда на билборд тази реклама и вика " Аа, мамо, баткото от Фермата!!!". Мигам, мигам на парацали и се сещам, че говори за Генчо МВРто Joy

# 138
Новите от мъжете са много жалки обаче , говорят за отборна игра, да се мислело за отбора , бият се в гърдите - обаче нито един от циганетата не е ходил на дуел. Само се отправят закани , сега и срещу Влад се обърнаха , лаят като кучета и накрая нищо.
Радко е там на курорт братче , цял ден лежи и се бара поне да ни го спестят🤦♀🤮

# 139
Не ми стана жал за Ванчето. Не казвам, че безнадеждните са прави, но много мразя мрънкалници. Кажи го веднъж, ясно и категорично. Като виждаш, че хич им не дреме за тебе, какво ходиш по всеки и дуднеш, дуднеш... Не знам как я изтърпяват, страшно досадна е. Уморена била, без сили била... Да се чудиш Аксения как отиде на дуел, след като беше ратай и си правеше всичко без да мрънка. А на това му помагаха даже и пак не спря да дудне.
Отдавна се обсъжда в темата това, че някои са все ратаи, а други не са и помирисвали обора. Трябва да променят и това, но може би в следващия сезон.
Мажена не ми е приятна, но не знам защо.

# 140
Небоядисаната коса на Ванчето много ме дразни. Чудя се дали продукцията не й дава боя или тя не си е поискала, защото другите жени нямат такъв проблем.

Начинът по който Евгени и Иван нападнаха Влад, беше много, много грозен. Те не търпят никакво мнение, противоречащо на тяхното. Влад ще е следващия нарочен, след Ванчето.

Старите изпращат жените си, защото са по - силни от мъжете. Нормалната логика е Новите да изпращат мъжете си за дуелисти и ратаи, защото са по - млади и силни от старите. Обаче всички се натискат и скатават и чак Иван се звери на Влад да отивал той на дуел. Страшни лицемери и абсолютни глупаци.

# 141
И аз се чудя кой набеди Иван за силен играч. Та той едва издрапа в битката с Георги Кмета - доста по-възрастен от него.

Гуспата направи грешка - трябваше да извика Иван на дуела.

# 142
  • София
Задължително трябва всеки да мине освен през арената и през обора като ратай. Ваня е победител в сезон 6, а чак в сезон 8 се научава да дои крава??!?! WTF?!?!?? Все пак е ФЕРМАТА. Ако искат да играят само, Игри на волята ги чака. Чий го дирят в този формат??

В сезона на Хепито, нямаше какво да доят. Имаха само каракачански овце, а те мляко не дават.
Този сезон им бе чист Биг брадър, но пък беше много касов като рейтинг и отзвук. А тук темите пращяха от мнения.

# 143

В сезона на Хепито, нямаше какво да доят. Имаха само каракачански овце, а те мляко не дават.
Този сезон им бе чист Биг брадър, но пък беше много касов като рейтинг и отзвук. А тук темите пращяха от мнения.

А, ясно, не знаех. Този сезон не съм го гледала.

# 144
Старите изпращат жените си, защото са по - силни от мъжете. Нормалната логика е Новите да изпращат мъжете си за дуелисти и ратаи, защото са по - млади и силни от старите. Обаче всички се натискат и скатават и чак Иван се звери на Влад да отивал той на дуел. Страшни лицемери и абсолютни глупаци.

Сложно е положението при Новите. Калин- ратай и увисват със строителните задачи отвсякъде. Доколкото разбрах от Иван, той им е заявил, че не е проблем да е ратай, дуелист или каквото там дойде. Не знам, защо се пренебрегва това негово изказване, особено когато никой не му го оспори. Той не може да се предложи сам, а защо другите не го правят е въпрос, на който и той не получи отговор. Или се страхуват, че ще им го върне, или го пазят за работа по задачите. Лично аз много държа скоро да го видя на Арената.
Иван се ядоса на Влад, защото когато му споделил, че ще гласува за него, Влад му отвърнал леко обидено, а после се прави, че е над нещата и фалшиво позитивен според Иван. Така го разбрах аз, но там в надвикването може и да съм пропуснала нещо.

Не виждам, защо Радо ще го е страх от Арената, защото той е човекът с един от най смелите избори за съперник.
Не виждам, защо Калин ще се страхува, когато той е човекът, който бе избран от един от най- силните и се върна.

Жените от Старите пърхат от ентусиазъм, не защото са толкова безстрашни, а защото от другата страна има 2-3 лесни, като детска игра плячки. Нямаше да е така в друга ситуация.
Жените от Новите е нормално да искат да редят точки, защото от другата страна имат много силна конкуренция и само Нина може да е вариант, но и това не е сигурно.

# 145
Koe му беше касовото? Игрите тогава ги обърнаха. Сега положението е безнадежно за формата, както и новите надежди са такива.

Как пък така не вкараха играчи  с малко мисъл - Иван, Евгени, Камелия - това са състезтели без капацитет за реалии формат,  какво правят и как ще го представят навън дори и да не е така. Не са по-зле от Чанева и Кирил Михов миналия сезон, но и не отстъпват чак толкова много. Ваня не я харесвам, но има много негативен вот за обиране, а още седмица нападки към нея и автоматично влиза в ролята си на жертва от предния и сезон. Само трябва да е по-директна и да си ги затапва, како Аксения прави вече на два пъти с Камелия.

# 146
  • София
Обърнали ги ама друг път.
Точно сезон 2 на ИВ бе бит от Фермата 6 в доста седмици, разбира се и обратното го имаше. Разликите бяха минимални, от 2 до 4 пункта. Да кажем, че имаше равенство.
А темите тук за Ф6 събраха повече страници и мнения от темите за ИВ 2 и изобщо никога досега не се бе писало толкова много за Фермата, колкото в този сезон.

# 147
Относно 5 въпрос за Ку-ку Ванче....
Че кой нормален човек няма да изпрати силен играч за ратай? Да! Отвратително е да са настроени всички срещу теб. И аз съм го изпитвала върху себе си, но винаги търся вината в себе си. Па тя наща мрънка за всичко.  Много възможно е и аз да бих постъпила така с нея, въпреки, че съм милостива.

# 148
Уникално тъп отбор - " нови надежди"!

Ще гласуваме за Ванчето, щото така,
щото е шампионка, щото миналата седмица не искаше да е първи дуелист, но пък видиш ли тази, сто процента ще е сменила мнението си.
                                 * * *
Да пратиш някой, без значение кой, втора поредна седмица ратай, с ясната нагласа да го пратиш на дуел и да очакваш спечелена точка !?  🥲🥲🥲
                                * * *
Кефи ме Камелия как е убедена, че е тема номер едно в ежедневието на Аксения.
                               * * *
Продължавам да се питам защо нивото на участниците спада с всеки изминал сезон!? Толкова ли няма читави хора в тази наша България!? Такова ли дъно сме вече!?
То не бяха Калоян, Петър, Тона панаира, то не беше Винету, Киро и ИФчо 🤮🤮🤮, а сега "нови надежди" в лицата на Иван, Камелия !? Сериозно ли !?
Леш, леш ... Лееееешшшш...
Според мен нивото на участниците пада не само, защото продукциите търсят сеир, а и защото няма много желаещи. Повечето вече са наясно как продуцентите на подобни предавания монтират и манипулират всичко и нямат желание да се излагат в национален ефир и да отнасят яко хейт по социалните мрежи. А дори и тези, които би ги привлякла наградата, факта, че е само 100 хиляди си е демотивиращо също. В първия Биг Брадър наградата беше 200 хиляди и говорим 2004 година, когато 200 хиляди беше една сума, а сега с настоящата инфлация, 100 хиляди няма да ти стигнат дори за апартамент в някой от по-големите градове, а какво остава за инвестиция в нещо.

# 149
Относно 5 въпрос за Ку-ку Ванче....
Че кой нормален човек няма да изпрати силен играч за ратай? Да! Отвратително е да са настроени всички срещу теб. И аз съм го изпитвала върху себе си, но винаги търся вината в себе си. Па тя наща мрънка за всичко.  Много възможно е и аз да бих постъпила така с нея, въпреки, че съм милостива.
Да, нормално е да се вгледаш в себе си за причина за това отношение. НО! Това ако е само към теб. В тази група като отпадне едната жертва, моментално се фиксира следваща. И всички вкупом започват да хапят и задушават. Така, че е очевидна хищническата настройка на този сбор от кофти екземпляри.

Общи условия

Активация на акаунт