🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 556
  • 863
  •   1
Отговори
# 15
Най-дразнещи отбелязах Камелия, Иван, Хепи Ванче и Евгени. И други има, ама за толкова ми даде да гласувам.

Евгени мисля, че ще е фермер при новите и ми се струва, че пак Хейтито ще е ратай и ще има нервни кризи.

При старите също мисля, че ще е жена ратай.

Не ме дразнят коментарите на Иван и Андрей, повече ме дразни публиката, как в целта си да помогнат на своя дуелист пищят хаотично, нищо не се чува и много ме изнервя това. Всеки път това си мисля по време на дуелите, как ако аз бях на арената щях да ги помоля да мълчат...не ги знам как се концентрират изобщо дуелистите.

# 16
Харесвам Иван и Андрей и не ме дразнят с нищо. Пристрастията, които личат понякога ги преглъщам, както се случва да преглъщам и пристрастията на професионални спортни коментатори. Явно е нещо, от което нер може да се избяга напълно.

Мисля, че Аксения ще избере жена за ратай, следвайки идеята за отстраняване на лесните мишени. При мъжете ще е по- сложно и непредсказуемо на Арената. Мисля, че е време да видим Валерия в действие.

Гласувах, че Мирела ще избере Евгени за Фермер, съдейки от казаното при Дикова. Но не изключвам възможността да посочи жена от солидарност.

Никой от участниците не ме дразни истински. Приела съм всички с позитивите и негативите им. Но за идеята гласувах за Радо и Аксения, защото ми отнемат огромен процент ефирно време, а други остават анонимни до напускането си, което не ми е по вкуса.

Благодаря за темата!

# 17
  • earth
Тази анкета има един въпрос, който може да се включи в тест по интелигентност. Внимавайте как отговаряте на него Simple Smile

# 18
  • Буркина Фасо
И тук да кажа - Камелия има много нездрав интерес към Аксения. Не знам завижда ли, женска злоба ли е или
са сексуални мераци към нея... но това не е на добре. Голяма фиксация. Уж е влезнала мъж да търси, а в гърдите на жените гледа.
ейййй , какви времена настанаха Smiley

# 19
  • София
По втори въпрос - ратай при Новите, може би трябваше да е обратното, да се изредят жените и общо Мъж, защото си се разбраха жена да пращат на дуел, те самите също искат да отидат. По-вероятно е да не се отметнат, отколкото да има изненада.

# 20
  • Асеновград
Благодаря за темата.
Иван и Андрей , не ме дразнят , дори понякога на Иван му се получават смешките , Андрей ми е по тегав.
Моята класация е: Камелия , Иван , Ваня и до някъде Калин.
Надявам се Генчо да е новият фермер ,и хепитУ пак ратай. Само за да и видя физиономията .
Старите предполагам ратай Веска, за да може да отстрани някоя от жените .

# 21
Благодаря за темата 🌺
Камелия не знае ли, че зрителския вот е важен...

# 22
Ако попритиснат Мирела от продукцията, може да видим Мажена пак фермер...Много я пазят нея.Дано не съм права.

# 23
Камелия не знае ли, че зрителския вот е важен...

Знае, и добре се е подготвила със свежи лафове. На интервютата на столчето коментира всичко точно, там ме кефи много - ама на заснемането 24/7 издиша яко... и фиксацията в Аксения не успява да я скрие. Написа писмото към нея без да се подпише, но Аксения я гледаше в очите през цялото време и накрая каза на Андрей - аз съм сигурно, че Камелия го е написала. Втората се изчерви и каза 'ми, да, аз бях.

# 24
То с конкурс по неприятност са ги избирали този сезон. И 80 гласа не зная ще ми стигнат ли. Най-неприятни Камелия, Иван, Радо Гечо . Веднага добавям Евгени , Калин , Финци ,Чавдар.
1Гечо- замислих се за жена му , при скандала с чушките. Медал трябва за тази женица. Ако беше мой съпруг, отдавна скалпът му щеше да виси на колана ми. Късметлия
2 Радо - безумна защитна реакция към всичко и всички. Може би прекалени грижи от страна на майката , и останал на ниво 10 годишен
3 Камелия- егоцентрична, завистлива . Действа като американската армия- големи сме, но нека друг ни свърши мръсната работа
4 Иван- не съм специалист , но тук граничи с диагноза, и спешна нужда от намеса на компетентни органи. Мълчи и трупа злоба и озлобление към всичко , изведнъж избухва , това е опасно и за него и за околните
Втората група, са просто тесногръди . Чавдар се прави на широко скроен спрямо хомосексуалните, там мненията ни се припокриват с неговото , но след речта спрямо Ванчето и отричайки и правото да съществува също щастливо и заклеймявайки я - абе тесногръд си братче , само се правиш на модерен. За Ваня ми е тъцно - самотат убива, дано се намери някой да и помогне

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥
Странно, мен не ме дразни изобщо Камелия, претръпнах след Винету и Ивайло, миналата година 😄
Дразнител ми беше Аксения в началото, сега също не ми е особено приятна, понеже съм убедена, че се прикрива умело.
Чавдар също като започне с равния тон да каканиже, ама те два епизода взеха да не го дават толкова често.Гледам ги без да се напрягам, освен когато покажат Мрънкалче, еййй тая ме вади от чорапите. Злобна, мрънкаща, все някой да я съжалява, да отива дуелист тази седмица и да си ходи.

# 26
Забравих да допълня Иван и Андрей са ми безкрайно симпатични, и хуморът, самоиронията и начинът по който го изиграват ми допадат. Само да спрат да се изявяват на политически теми - там са гола вода дори ме дразнят , но медиите промиват мозъка , а те са в тези медии и нямат друг вариант
Отборите ако са умни , ще изберат за ратай Веселка (после Виктория)и Радо и ще се надяват , да могат да си ги наместят за първи дуелисти. Радо може да отстреля всеки от мъжете там . За старите само Веси и Валерия могат да обърнат мача. При новите и Иван и Калин и Радо нямат конкуренция спрямо мъжете на старите.

# 27
Егати не ми стигнаха гласовете за антипатичните този сезон Sweat Smile Номер едно разбира се Камелия.Близо до нея  са Радко ,Хепи и Иван.Ао можех щях да гласувам и за Мажена,Лили и Нина SmileyЧавдар и Гечо са дървени философи и женомразци ,но предвид другите те направо минават между капките този сезон .

# 28
  • при късмета
Благодаря за темата! Не ми стигнаха опциите за неприятни участници. От новите няма един свестен, може би с изключение на Влад и Елена не са издъни кой знае колко, всичко друго е абсолютно разочарование. Камелия злобата, Радо инфантила, Евгени мислещия като, че не е свалял фуражката, а всички знаем, че под нея акъл не вирее, Калин мазника и Иван, опитващ се да е най-най, ама е мъжкия вариант на злобната Камелия.
От старите само Лили ме напряга все повече. на Гечо съм му свикнала, винаги първото което ми идва на ум за него е чувството му за справедливост. Е, признавам, че му е голям кусур начина по който го изразява. На като вдигне панаир за нещо, обикновено е прав. За последния скандал мисля, че стана недоразумение. не е разбрал, че ако е мъж не трябва да се сърди, а да го приеме на шега, вероятно Яни не го е обсъдил с него и затова реагира така. Защото довода му беше чисто фактологичен, изреди работата, която Финци е свършил. Даже не оправдава себе си, а за друг твърди, че е несправедливо. Това е много първосигнално при Гечо и аз лично, го приемам за добро качество, да е водещо чувството за справедливост.
Вече казах, че Иван и Андрей не ме дразнят, даже са ми забавни в сравнение с други водещи.
При старите мисля, че жена ще е ратай, Аксения ще държи линията за която се разбраха още миналата седмица. Жените имат повече шанс що се отнася до отборната победа и мисля, че ще го използва. Ратай ще е Валерия може би и ако пак откаже да викне Мажена ще е Веселка и тя ще я дръпне. Нищо, че едната има дуел, другата не, ще се целят в победата си мисля.
При новите мисля, че Евгени ще е фермер, а ратай пак жена, май пак Кукото. Аз сега виждам това, което виждах миналия ѝ сезон. Не е мръднала изобщо. същото мрънкало и инфантил. Спомням си, че ревна и се оплакваше на Петър, даже буквално го юркаше да направел нещо и то заради "огромната" грешка на Геле да поиска чаша за таратора, вместо купичка. Как можа да направи такъв цирка за такава глупост, още тогава не можах да проумея. Направо очакваше Петър да стане да го набие, че е поискал чаша. От тогава ѝ казвам "Кукото"

# 29
  • Вестерос
Мерси за темата!

Офф само 4 гласа за последния въпрос, не ми стигнаха, повече са ми антипатични 🤣 Гласувах за Камелия, Иван, Радо и Евгени

От промото се вижда кой е фермер при новите.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 10:55 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт