🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 946
  • 863
  •   1
Отговори
# 210
О, майко!!! Трудни му били въпросите на Генчо...
Чаво, не разсъждавай, не ти е силна страна това.
Днес гледах Стани богат, имаше една умопомрачителна мома, която каза, че "ембарго" е хубаво нещо... Беше толкова безпомощно глупава, че не е истина. А самочувствие до небесата!

# 211
  • Вестерос
Генчо не вкарвал логика 🤣🤣🤣🤣  той знае ли какво е логика въобще.

В началото в устата на Камелия пак Аксения 🤣

# 212
Браво на Аксения! Вкара логика, има знания, има интуиция. Впечатли ме как се сети за предходния въпрос за Фердинанд и сокола. Браво! След нечуването за Вачков, въобще не се впечатлявам, че не знаят за Явашев.. Sweat Smile

"Аксеня, от дей ги знай тей раочи?" Генчоу, Генчоу Joy

# 213
Аксения ми е искрено симпатична. Сок, узас, бонба.

Тая Ваня пък тотално е изплискала легена. Почвам да си мисля и аз като Дявола, че е с някаква специална роля от продукцията, защото чак толкова смахната може ли да бъде наистина...има нещо откровено нестабилно в нея. И то нито по забавен начин, нито по дразнещ, а по притеснителен.

# 214
Тъкмо си мислех как съдбата поставя всеки на мястото му...Гиенчу е катаджия... какво по-подходящо занимание за този титан на мисълта!!!
Не е само съдбата всъщност, тати е в системата също споменахте.  
Не се стърпях, простете🙃 Гиенчу ще се помни, този поглед, тази дикция...

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 21:58 от dany_nik

# 215
Аз честно не очаквах Аксения да бие. Браво, показа, че може да мисли. И знания някакви имаше.😀
Ванчето пък сега почна да им прави тъпи номера. Представям си само колко "леко" ще го приемат. Особено, ако Камелия я хване, че и е изпила бирата.😂😂😂 Ще има пак злобни погледи и подмятания.

# 216

"Аксеня, от дей ги знай тей раочи?" Генчоу, Генчоу Joy

'ма туй е български форум - като чуете някъде нещо на английски, ни го превеждайте, моля! При следващо такова включване ще докладвам на модератор! Joy

# 217
На мен на италиански ми звучи с тези и и й в края на думите. 😂 Като не знаем чужди езици, само можем да завиждаме на Гьенчу.

# 218
На мен на италиански ми звучи с тези и и й в края на думите. 😂 Като не знаем чужди езици, само можем да завиждаме на Гьенчу.

Ееееее, как се изложих! Мислех че е английски... сега стана ясно че ни английски, ни италиански знам. Срам, срам...

# 219
Камелия: Аксения 100% ще нагласи нещата мен да ме викнат на дуел. 100% манипулира Валерия да избере мен, защото ми има зъб.

Аксения към Валерия: Избери Елена.

Animal Speak No EvilSweat Smile

Почвам да си мисля, че Камелия е влюбена в Аксения Sweat Smile

# 220
Аз пък идвам с едно доста интересно мнение относно обсебването на Камелия от Аксения. Направи ли ви впечатление как през сезона Камелия няколко пъти спомена "зрителят не е глупав", " зрителят знае" или нещо подобно ? Според мен Камелия е единствената от сезона, която мисли за това как се приемат нещата навън (от зрителя). Няколко пъти също така спомена, че е гледала и минали сезони и отново засегна темата със зрителя. Та какво си мисля аз - Камелия през цялото време вътре е предполагала, че хората навън/зрителите ще мразят Аксения, затова я хейти на макс. Тя се чувства силна и явно е наясно, че може да стигне до финала, затова е започнала да мисли и да прави неща, които ще се харесват на зрителите, за да може накрая да получи и голям зрителски вот - но уви! Тотално е сбъркала посоката. Разчитала е и е сметнала така нещата, че ние тук също ще мразим Аксения и ще се кефим на Камелия, но жестоко се е объркала. Така се държи и такива неща говори, че съм почти на 99% убедена, че за всяко свое действие мисли как ще си приеме от зрителите, но сметките й са излезли изключително криви. Когато Аксения й каза истината за "долните гащи", Мис Америка отново се засегна и спомена как Аксения я била злепоставила пред зрителите.....Та според мен от там идва цялата злоба на Камелия към Аксения - да се хареса на публиката Smile

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:12 от Nikolv99

# 221
  • Вестерос
Абсолютно така може да е, ама хич не й идва на акъла, че зрителите ще се дразнят от тези коментари все по адрес на някой играч

# 222
Ако Камелия си мисли ,че така ще спечели зрителите, това говори още по-зле за нея. Излиза,че не е само злобна, ами и глупава, което е още по-отблъскваща комбинация.

# 223
# 224
Сега гледам вчерашния епизод.
Тая Мажена не мога да я понасям!
Как говори на Евгени, че тая седмица задължително трябвало да станат 4:3 - скъсавай задниците на всичките, че да избираш ти за дуела, пращай силен от нашите, да си избере слаб от техните, че да отърва кожата аз. Много добре знае тя, че е на пангара, ако тая седмица техния ратай не избира. Дреме ѝ на нея за отбора...

Общи условия

Активация на акаунт