🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 547
  • 863
  •   1
Отговори
# 840
  • Стара Загора
Тъкмо видях Гьенчу МВР-то. И с униформа е същият келеш Grinning

# 841
Питане: Има ли шанс Камелия умишлено да и е наредила грешно точките, защото от видеото се виждаше, че тя предимно реди?
Споделих по повод същото питане, че смятам, че има такава вероятност, защото дуелът предстоеше, а Камелия вече се грижеше за бъдещето си в играта. Значи тя вече беше отписала Елена.

Аз не мисля, че Елена е “душичката”, за която се опитва да мине.
И аз не мисля.

С брада ли полицейства униформен? Дали е с бели чорапи и с униформата?!

# 842
Наистина не знам защо не отчитате болката в ръката на Валерия. Тя още на първата игра се хвърли яко с това коване, при което То просто се видя, че силите в ръцете и тотално заминаха. С тази причина "болка в дясната ръка", Хепито директно си отказа ходене на дуел. Казвам го в защита на Вал, защото тя може да не е активна спортистка, но все пак продължава да спортува и за това не смятам, че е извън форма. Просто в конкретния момент не беше в топ формата си.

# 843
  • Стара Загора

С брада ли полицейства униформен? Дали е с бели чорапи и с униформата?!
Хахах чорапите не ги видях, но да - с огромна брада. Чак се зачудих нямаха ли някакви изисквания.

# 844
Не че някой ме пита, но въобще не ми харесват с тези бради, и то млади момчета. Smiley

# 845
Изгледах Елена при Петя, ох, тази жена като почне да се превъзнася и да им говори на фермерите на Вие, все едно кралски особи интервюира. Елена нервна ми се видя нещо. Да идеш в такова предаване, да те снимат денонощно и да си изнервен после в студиото, едва ли е защото те снимат. Не знам, има нещо прикрито в нея и това не ми допада.
Но визуално е абсолютно копие на Джулиана Маргулис, скоро не ме е впечатлявала такава прилика!

Намирам, че полицай с такава брада е прекалено! Трябва да има някакви норми все пак, те са униформени!

# 846
  • Асеновград
Победата си е победа .Браво на Вал , но аз очаквах малко повече от нея. Може би защото ни я представиха , като тежката артилерия , като най силната жена. Малко в повече ми дойдоха сълзите , в последните епизоди.
Жалко за Елена , представи се много достойно , но напусна.
Сега очаквам ХепитУ , да си хваща пътя.
Този черният Иван то не стига грозно , черно и тъпо ,а с голямо самочувствие. Написах го докато съм в WC-то.

# 847
Не че някой ме пита, но въобще не ми харесват с тези бради, и то млади момчета. Smiley

С бради, но пък за сметка на това с епилирани крака 😂😂😂

# 848
И на мен не ми понасят тези интервюта на Петя Дикова с това говорене на вие и тия предихания като говори....

# 849
С бради, но пък за сметка на това с епилирани крака 😂😂😂
[/quote]

Абсолютно! За мен Евгени е един от най-неприятните участници. Злобен, комплексиран, говори на мЬеко… Всички тези негови изказвания и наказанието на Елена преди дуел, като се има предвид, че по време на нейната седмица той напълно си заслужи наказанието.

# 850
  • Вестерос
Изгледах Елена при Петя, ох, тази жена като почне да се превъзнася и да им говори на фермерите на Вие, все едно кралски особи интервюира. Елена нервна ми се видя нещо. Да идеш в такова предаване, да те снимат денонощно и да си изнервен после в студиото, едва ли е защото те снимат. Не знам, има нещо прикрито в нея и това не ми допада.
Но визуално е абсолютно копие на Джулиана Маргулис, скоро не ме е впечатлявала такава прилика!

Намирам, че полицай с такава брада е прекалено! Трябва да има някакви норми все пак, те са униформени!
Аз имам контакт с много полицаи. С брада в униформа не съм виждала до сега. 🙄

# 851
Имаш, ама вече всичко им е разрешено и бради, и татуси, и торби, и самоделни оръжия...
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:53 от Анонимен

# 852
  • Стара Загора
Хората са очаровани от Евгени Joy

# 853
  • София
Приятелката на Иван. 😊

# 854
Приятелката на Иван. 😊

Тази женица как се е излъгала така ? Smile

Общи условия