🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 644
  • 863
  •   1
Отговори
# 90
Аксения обаче изобщо не е глупава.

# 91
Аксения обаче изобщо не е глупава.
Дали?? Има известни точни попадения, но като цяло, тя не живее в този свят. Поне в мен е оставила такива впечатления. Тя, нейните нужди и нейните желания са приоритет, очаква разбиране от всички, а тя дали разбира.... Но това си е моето мнение де, изглежда ми сякаш е гледана във златна клетка, не е лишаване от нищо, но не знае и какъв е живота навън.

# 92
Народни,  ама на моменти хич не ми е Пирин фолк, а Минаха години. Има толкова хубави народни песни, а тя пее еднотипно и без живец.

# 93
Много добре знае Аксения...

# 94
  • Велико Търново
На всички тук, които пишете(м) срещу Камелия... сигурно Аксения в(н)и е набълвала змии и гущери срещу нея Satisfied Това Камиту наистина ли се има за бяла и добра Rolling Eyes Laughing

За ратай при Старите гласувах, че ще е жена.
За фермер при Надеждите гласувах това, което снощи писах - Евгени, а за ратай - Ванчето. Макар че съвсем не смятам, че това е правилният им избор. Нали искат точка, защо да не беше Камелия новият ратай им се чудя.
Ваня казва на Евгени, че след двуседмично ратайство трудно ще спечели дуела и че може да загубят точката, а той - ами нищо. Е, като е нищо, защо хем толкова натискаш за точката, хем пращаш човек, който въобще не е сигурно дали ще я спечели. Значи подбудите ти са съвсем други...
Евгени не ѝ ли обеща, че ще гласува само за нея?
А преди две седмици обеща същото и на Радослав. Satisfied

За коментарите на Иван и Андрей гласувах, че не се дразня, макар че понякога доста вдигат децибелите и тогава намалявм силата на звука на телевизора. Повечето тук са писали за пристрастията на водещите, независимо, че много пъти те самите да са отричали, че имат такива. Вероятно им е трудно да преценят, че погледнато отстрани точно така изглежда.

Мнението ми за Аксения е същото като на cardhu - съвсем не е глупава. renji, дори и да е живяла в златна клетка и да ѝ се губи връзката с реалността, по никакъв начин не я прави глупава. Има моменти, в които много правилно си разсъждава даже. В началото не мислех така, разбира се. Не знам дали промяната, която виждаме, е само за пред публиката, но определено я има.

# 95
Гледам на запис и хоп, между рекламите - реклама за утрешния епизод.😃
Иначе безнадеждните повтарят класиката във формата “не харесваш някого, пращай го ратай до дупка”. Тази година обаче, както вече съм казвала, заради измислената надпревара, си намериха по-модерно оправдание - “ за отбора, за победЪтЪ”…хъхъ…
Лили пее наистина много кахърно.
Малко остана до великото обединение, ама то ще свърши сезона. Имам поне малка надежда, че тогава сезона ще става за гледане.

# 96
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 44 (24.10.2022)

# 97
Баш глуповата е Аксения, но добре знае да си гледа интереса и да се нагажда. Счита се за красавица и има самочувствие на такава, те затова и не се разбраха с другата повярвала си - Камелия. ГримирВане и силикон са и в главата на Аксито само, но за разлика от Камелия не е злобна и грешките и не са, защото е целяла да нарани или подразни някого, а са в резултат от гледането на собствения и кеф. Освен това, когато получи добро отношение направо грее. Безнадеждните можеха да използват тази и черта, за да я манипулират, но те са твърде нахъсани да си мерят… едни работи и да се правят на велики. Направиха и услуга.

Ваня колко сгреши със смяната на отборите не е истина.

# 98
  • София
Измъчих се да намеря логика в речите на Евгени - и не става, и не става. Няма!

Иван и Евгени всякак се опитват да пратят някой друг на арената, само и само да не са те. И са много гръмогласни когато вменяват на Ваня или на Влад, че ги било страх от дуел. А те самите най-силно излъчват точно такъв страх.
Наистина- нямат право да се самопредлагат директно за ратаи. Но има много начини да го направят и без да нарушат правилата. Ама не ги виждам да се натискат много-много.

# 99
А как се стигна при старите да се гласува само за жени? Мъжете им слаби ли са или какво? Те ще си почиват, пък жените...  В крайна сметка  всяко излизане на дуел може да доведе и до загуба.
Леле, каква я забъркаха новите герои с Ванчето. Обаче не може да ми стане жал за нея, жал ще ми е за моите уши тези дни от прекомерното й мрънкане.

# 100
Ами когато иде реч за дуел, се преценяват и двете страни. Та, затова старите  решиха сега да избират жени за дуелите.

# 101
Защото мислят, че жените на старите са по-силни от жените на новите, а мъжете на новите са по-силни от мъжете на старите (може би).

# 102
Една молба към Иван от продукцията - слагайте винаги субтитри, когато Гьенчу говори. По отношение на използвани изразни средства в сравнение с него Божинката е направо Нойзи. Дори и на последния обаче не би му хрумнало, че може да има "негативна полза" и "прекалено повече". 🤣🤣🤣

Камелия колко е кахърна в синхроните в началото на епизода. До печката ако можеше да убие Ваня с поглед, щеше. Добре, че е Аксения да наговаря хората срещу нея и да ѝ разваля имиджа на светица. 🤦♀

Мажена мазна, мазна отиде при милиционера на седмицата да покаже, че тя ще направи всичко, включително да гласува пак за Ваня, само и само да му спечели симпатиите. Мирела и тя говори за сърца, души на отбора (какъв отбор въобще са безнадеждните...). Все едно не е риалити, а касапница, всякакви карантии се обсъждат (че и попипват в определени кадри).

Чудя се Евгени и Иван как не са отровили водата в язовира само с присъствието си. Бива, бива злоба и агресия...

Поздравления за Калин, че имаше доблестта да си отстоява позицията.

# 103
  • София
Гледам безнадеждните и се чудя как е възможно още да са тъпи, толкова време мина от началото на формата? Но те си продължават по старата, изпитана и рядко работеща схема "не харесваме някого - изпращаме го ратай". Защо, защо не изпращат силните си мъже ратаи и съответно дуелисти, ссобено като виждат, че старите не могат да им се опрат? Защо толкова ги е страх от дуели, нали са големите мъже? Тупат се в гърдите, пенявят се и се заканват, а накрая гласуват за Хепи Ванче. Направо ми дожаля за нея. Приема ратайството за такъв ужас, а те я нахендриха за втора седмица. Ми не е ок по никакъв начин.
Иван-дълбоката мисъл - "Гласувам за Ваня, защото искам да оправдае моето недоверие". Rolling Eyes

# 104
Грозен епизод. Старите бяха като фон през целия епизод.
Новите отново с емоционален избор за ратай, не се научиха. Калин се опитва да вкара здрав разум, но нещата излизат от контрол, особено когато най емоционалният сред тях е Фермер. На ратайския остров трябваше да е Камелия или мъж- Иван, Радо. Тогава щеше да е по- смислена борбата им за кошници. Изборът на Ванчето си е чист реваншизъм, че отказа да се бие за тях. Намирам резон в думите на Иван, че тя чака обединението, за да се изправи срещу техните жени, защото се страхува от старите, но този наказателен вот няма да им реши проблема.

Не мога да повярвам Мажена как налази новия Фермер на секундата и там до крачето му с благи и поощрителни думи си издейства имунитет. Знам, че тактиката е част от играта, но ми беше гнусно да гледам.
То вече не знам дали ми се гледа каквото и да е...
Едните, толкова бели, а другите толкова черни..., никакъв нюанс. Понякога си мисля, че кастът на Новите е умишлено неудачен.

Общи условия

Активация на акаунт