🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 613
  • 863
  •   1
Отговори
# 75
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези новите са егати цирка, още малко за косите ще се хванат. Вече официално и при тях Хейтито не я искат, вкараха си автогол с нея. Да бяха се държали добре с Аксения нямаше да си докарат тази беля на главата. Но, новите са прави за Ваня, язовир Диканя да те е прелял от нея?
Мажена е най-незаслужилия да продължи участник евър.

# 76
  • Асеновград
Тези новите  са луди....нито един не мисли.
ХепитУ е пишман, че отиде в този отбор. Чакат я  много   тежки дни.
Аксения много точно и правилно се изказа за Камелия и останалите злобари.
Харесва ми за сега епизода...браво.

# 77
Много ме изкефи Аксения как й стъпи на врата на Камелия и то уцели право в десятката, че последната си отдъхна, че няма да е ратай.
Мажена ме дразни най - много от всички жени. Страшно хитра лисица и тия малки пикл**вци Евгени и Иван си ги върти на малкия пръст, както си иска.

# 78
Ха, Елена казва, че Евгени и Иван работят по-малко от Влад, а са и с гадно отношение към хората. А такааааа....

# 79
Хаха Мажена и Финци поне ме усмихнаха.

# 80
Откъде са ги намерили тези същества? Камелия няма да прости на Аксения, че стана част от другия отбор, беше ратай и се върна като победител. И се притеснява, че я била злепоставяла. Grinning
Честно казано съжалявам Ванчето. И мен ме дразни, но тези не прощават.
Генчо има страшна логика. Щом Ваня е била шампион, значи ще бие всички ( и той ще стигне до обединението без ратайство и битка). Няма фактор време, няма фактор физическа форма, няма фактор мотивация.
Калин за първи път ми харесва какво каза.
Иван за него думи не ми останаха.
Влад май остава едничка бяла лястовица в отбора на злобните.

# 81
Ау, лошо ми е от Безнадеждните. Кой от кой по-дразнещи. И така се надвикват един през друг, че даже не разбрах Иван и Евгени защо се захапаха с Влад. За мен първо е неправилно да пратиш един човек ратай за втора поредна седмица. Винаги съм била против такива неща, без значение за кого става въпрос. Вярно им каза Аксения - поне 1 седмица да и бяха дали почивка, пък после да я пращат пак.  Второ - сега беше момента да изберат някой наистина силен за ратай, за да са по-спокойни, че ще върши работа и ще спечели точка, а пък те пратиха мрънкалото Ваня, на която нито и спори работата, нито е сигурно, че ще донесе точка. Толкова ли не им светна лампата, че щом се дърпа толкова от дуел, то значи има защо? Да не говорим, че ще е много изморена след двуседмично ратайство.
Старите пък си карат със стратегията и им е мирна главата. Браво имат от мен. 😄 Какъв контраст само. Едните си седнаха и се разбраха, че ще пращат силни жени, а пък другите шушу - мушу "айде Ванче ти ще си дуелист, ама как тъй не щеш, айде пак ратай, ще ходиш, няма не, иначе не те приемаме". Еми, то така, ако съм аз и грам мотивация няма да имам за победа.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:41 от EsmeW.

# 82
  • на село
Ох, тази ферма ме изкушава с продуктите си, нали съм си лакомия.
Саздърма така обичам, че и пастет, още малко и ще се навия да отидем и ще си взема.

# 83
Лили може ли да пее нещо различно от стил шлагер а ла стара градска песен?
Да изпее поне Панаири, че да е в тон с новите Grinning

# 84
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ванчето и Радо=Куки и Пипи. То вече освен да се смееш с тези двамата друго не остана.

# 85
Ма много гнусно се попипва Радо Money

# 86
Тези хора минават ли психологическа оценка? Съвсем искрен ми е въпроса. Всички май получават някакви сигнали от кораба майка.

# 87
Продуцентите, няма нужда да ни показвате час по час Радо как си стиска макарите. Достатъчно е да следим останалите тъпотии, които върши.
Безнадеждните нямат връзка с кораба майка. Втора поредна седмица Ваня ратай. Гениално решение.
Мажена наистина ли не ги дразни с безсмисленото си примъкване към финала?

# 88
Аз пък може би защото не харесвам изобщо Аксения, струва ми се още от дуела, че взе да се възгордява и да надига глава и съм убедена, че даде ли и се поле за изява веднага ще покаже първоначалния си образ,който не е хубав.Мразя хора, които искат да са лидери и да налагат мнение смятайки се за капацитети, а умственит им багаж да е оскъден. При новите, ясно беше, че така ще стане, но сами си го направиха. Може би и аз да изглеждам злобна, но Кукуто си заслужи ратайството и тя като Аксения,си мисли, че света ще се върти около нейните  желания, но не би, и новите ясно и го показаха.За да искаш отбора да се съобразява с теб, то първо трябва да покажеш, че ти си част от този отбор. Ноо друг е въпроса, че от отборна гледна точка, това пак е грешно решение. Трябваше да се сплотят да пратят силен мъж, да се стегнат и да станат първи тази седмица, а те обратното, направиха Кукуто жертва, изпокараха се и ще загубят седмицата убедена съм,от там Валерия ще отнесе още една слаба жена.

# 89
  • Вестерос
Лили може ли да пее нещо различно от стил шлагер а ла стара градска песен?
Да изпее поне Панаири, че да е в тон с новите Grinning
🤔 Лили пее народни песни

Радко пак без задача, брей много го дондуркат 🤦

Генчо Т....то с логиката да не праща на дуел някой, с който бил от първи ден 🙄 много е зле това момче.

Новите били по-свити 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт