🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 611
  • 863
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за чудната тема!

Не ме дразнят кометнатарите на водещите.

Новите - Евгени избран за Фермер, а Мажена за ратай, не вярвам да изпратят отново Ваня. Камелия само с мерака ще си остане, може като Хепито да се окаже, че сезона ще свърши, а тя нито ще умее да дои, нито ще е ринала...

От Старите мисля, че Валерия ще е ратай по план.

Най-антипатични: Чавдар, Иван и Мажена.

# 61
  • София
😮🙄😚

# 62
Все едно цунами е запратило Аксения на скалите..😃

# 63
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не харесвам тези големи татуси по ръце, крака...

# 64
  • София
А пък аз най-много харесвам дългите крака, ммм
Ако има една малка татуировка на глезена е супер, иначе и аз не харесвам чак такива рисунки, ама няма проблеми де, хаха 😁😉

# 65
Дяволо, добре че не те вкараха тази година у Фермата, че секс щеше да има и после гневни мъже да те издърват из форумо. Опазихме те! Joy

# 66
  • София
Предполагам, че при старите ратай ще е жена, а при новите сигурно пак Радо ще е. 🤣

# 67
  • earth
Дяволски, добре си се насочил. Има много изследвания, които показват, че жените с татуировки са по-лесни.

(Аз постнах линкове към статии, но набързо ми ги изтриха. Съжалявам, ако накоя жена се е засегнала, но нека да спасим младите от грешки, за които ще съжаляват.)

# 68
@ Diavolo - благодаря за новата тема?

...[1] Дразнят ли ви хиперактивните коментари на Иван и Андрей
 - ДА - когато прекаляват. То е като с алкохола - в умерени количества е за настроение и е ок, в прекомерни - твърдо 'нье', защото става оливане и излагация. Когато И/А викат прекалено, не мога да чуя другите фермери какви насоки дават на играчите, а те са ми много по-интересни.

...[2] Кой ще е новият ратай при Старите герои
- Жена - те нали се уговориха да пращат само жени, че все още има доста слаби при Новите за избор, или се бъркам?!

...[3] Кой ще е новия Фермер на седмицата при Новите надежди
- нямам идея, но или Камелия, или Евгени.

...[4] Кой ще е новият ратай при Новите надежди
- и Камелия, и Евгени мразят Ваня, та залагам пак на нея. Евгени не ѝ ли обеща, че ще гласува само за нея?

...[5] Кои са ви най-антипатичните участници след 7 седмици в ефир? (4 гласа)
- по разбираеми причини - Камелия, Иван, Ваня, Мажена - не и е мястото там. Куха бройка е. Явно с връзки е заела мястото на някой по-подходящ за формата човек. Не е Баба Марийка от Долно Нанагорнище, т.е. 'никой'. Мажена е 'някой' в реалния живот и не могат да ме убедят, че е попаднала в каста случайно.
---
Съгласна съм с Коктейлчето Simple Smile  - Камелия има някаква обсесия с Акси.

Аз пък май развивам обсесия с Камчето - забелязах, докато се плицикаше, че е започнала да развива целулит по задната част на бедрата. Лошо, Камче, лошо!  
Хап, хап - Ками - да видиш колко е готино да те захапят и теб ! Simple Smile InnocentSleeping

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:23 от Tahiti

# 69
Хайде да започва новата седмица да видим как ще се завърти.
Любопитно ми е как ще се справи Аксения като фермер на седмицата. За нула време омая жените на старите.

Благодаря на момчетата за новата тема!

# 70
  • Вестерос
Никаква изненада, ето даже и от промото, както ви споменах по-рано

# 71
Ваня ми е една от най-дразнещите там, но е вярно, че тези новите са такива злоби. Щом нарочат някой и край. Нищо чудно, че се сплотяват само като трябва да атакуват някой.

# 72
Камелия ми е мега противна , защото завижда на Аксения.

# 73
  • на село
Тези новите и аз вече мисля, че за нищо не стават,копаят, копаят, мисъл никаква.
Ванчето, че дразни, дразни, но Камелия е злоба, как искам да си ходи.
Хайде дано Валерия я дръпне, но дали няма да заложи на сигурно!?

# 74
  • Вестерос
Много да простиии, много Генчо, КараИван, Камелия 🤦🤦🤦 Мажена само и само да не е ратай и тя...

Общи условия

Активация на акаунт