🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 839
  • 863
  •   1
Отговори
# 105
Най ми хареса в епизода Ванчето като каза - ами значи ще ядете без хляб. Трябва да си чета Алманаха. Дано си спази обещанието.

# 106
Тоя Евгени е толкова тъп и ограничен, че чак да те е страх, че този льохман има висши правомощия дадени му от закона, дори и да е само катаджия, а не полицай с оръжие.

# 107
  • Sunshine state
А как се стигна при старите да се гласува само за жени? Мъжете им слаби ли са или какво? Те ще си почиват, пък жените... 
Стигна се до там след като Камелия се направи на луда и издъни кофата при едно гласуване, както и Влад, който уж беше при жените. Хак да им е и сега да си берат "плодовете".
Никак не е глуоава Аксения, напротив. Изобщо не е типичната силиконка като Симона, например.
Камелия пак лъсна със злоба и жлъч.
Никак не ми е жал за Ваня, време й е да си ходи. Явно не е за този формат, а победата й ще остане срам за предаването.
Иван, Калин и Евгени са ми отврат. Радо е като лоботомиран - само ходи като някое зомби и търси за ядене.

# 108
Ех каква хитруша е Маженка, как се овъртя около ГенчУ, като разбра, че е фермер. Избута още една седмица докторицата на екокурорта. Дебре курорте.
А тая харпия Камелия не може да живее, ако не се конфронтира с някоя жена.Не може да има дори намек, че друга жена в групата може да има позиция равна на нейната.Тя е доминиращата самка и само бета женски могат да вирея около нея. Елена, Мажена и Мирела не ги приема за конкуренция и ги остава да живуркат, но появили се заплаха за доминацията й става, като звяр. След Аксения, сега се е фиксирала в Хепито. Докато бяха  до печката с Калин и Ванчето, така изгледа последната, че ако с поглед се убиваше Ванчето щеше мигом да падне възнак.
И на мен Хепито ми е истерична и логореята й ми дотяга, но не е злоблива и за никой не съм я чувала да злослови.Жал ми е, че усойницата така я нарочи.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 02:18 от sineva 1

# 109
  • earth
Става ми мъчно за Ванчето.

Манджена каква излагация. И от какъв зор?
Как да я уважавам сега като лекар като съм я виждал в тази светлина.

# 110
  • София
Пуснах новата анкета!

Няма и няма отбор при Новите. Отдавна да ги бяха приключили ако нямаха този голям късмет на Арената в комбинация от някои грешни избора на мъжете от Старите.
Аксения от седмица на седмица все по-добро впечатление остава.

Много злоба и грозни думи на Иван и Евгени към Влад. Интересно защо се нахвърлиха към него по този начин, а не към Калин? Няма смисъл да се отговаря...

Камелия нали е силна жена и нали милее за отбора, защо я е шубе да отиде ратай и дуелист? Все повече и повече разочарова, а бях решил твърдо да и дам нов шанс. И все Аксения и е в мислите, страшна обсесия е развила, чак е плашещо вече.
Имало защо да дам плюсче на Елена в моята седмична класация. Дано само ако се стигне до избор на Старите, Валерия да не я издумка. Дано избере абсолютно скучната и излишна Мажена!

Относно Хепито.
Абе хора, започвам да си мисля, дали Хепито не е къртица? Да има някаква специална тайна мисия от продукцията? Защото (въпреки че съм за нея срещу глутницата кучета срещу нея) се държи много неадекватно. И при Старите и сега при Новите. А тя е с много последователи, шампион е с 4 победи на Арената, работи за bTV и сега някакви абсолютни Новаци да я унижават така е нелепо някак си...
Друг вариант е да е 'Троянски кон' на който основната цел е да всява раздори и да посее кънките на недоверието у Новаците.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 04:26 от Diavolo

# 111
  • Sunshine state
Ваня си я унижаваха и в нейния сезон - влачеше се след пилотчето и всячески се опитваше да се хареса на "готините" , беше направо унизително за гледане. Според мен съвсем сериозно смятам, че Ваня има психически проблем и е дълбоко нещастен човек.

# 112
От новите надежди май само Калин ми е наистина симпатичен. Много тъжно ми става като сравня новите със старите. Лош каст ли е, извадка ли е,...ама откъм ценности и морал нещата са ужас. Камелия и Иван само от това, че взеха на Аксения одеялото с такива явно удоволствие,... ми е ясно що за хора са. То няма нужда да опознаваш повече някого, след нещо такова. Никой от старите не би направил нещо подобно...Влад и Елена от новите са тези, които първо ще се присъединят към старите герои, защото са сходни като хора. Жал ми е, че свестните в новите надежди са толкова малко. Нови надежди, а то пълно отчаяние  те обхваща...Ваня може да е всякаква, но е права, че подходът им е лош. Те я пращат да я наказват, а викат отгоре и защо не се биела за отбора. Единственото желание, което идва на човек след това, е само да прави напук, а не да играе за отбор. Много уважавам Калин за смелостта да се опълчи на всички и да си удържи на думата, за да е справедливо.

# 113
  • София
Хепито и ... Радо! 😁😂

Резултатите от последната анкета
Хората си подкрепят И/А въпреки някои критики. Резултатите са размазващи. 😊

# 114
  • earth
1/3 от тези, които ги гледат, ги намират за дразнещи. А колко са тези, които не ги гледат, защото са им неприятни?

Не мисля, че това е добър резултат за тях.

# 115
  • София
Дяволо, последната опция на първия въпрос - за Иван и Андрей - “Не можем без тях”- как трябва да се разбира? Като “те са като слънцето и въздуха за всяко живо същество” или като “ами то те са си продуценти, няма как без тях” ? Simple Smile

# 116
  • София
Хаха, не падам в капана
Да кажем микс между двете / игра на думи / тест за интелигентност Stuck Out Tongue

# 117
Diavolo, на първия въпрос не трябва ли да има и трета опция- равенство на въпросите по история?

# 118
  • Вестерос
Тоя Евгени е толкова тъп и ограничен, че чак да те е страх, че този льохман има висши правомощия дадени му от закона, дори и да е само катаджия, а не полицай с оръжие.
И катаджиите носят оръжие 😁

# 119
  • София
Diavolo, на първия въпрос не трябва ли да има и трета опция- равенство на въпросите по история?

Да, трябваше ама минало-бешело. Вече е късно, минаха 24 ч. от пускането на основното мнение.
За втори път забравям за това нелепо равенство. 😐😶

Общи условия

Активация на акаунт