🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 590
  • 863
  •   1
Отговори
# 495
Ахахаха, апопей ли каза??! Joy
Коментарът на борбата между Яни и Чавдар от страна на Иван, беше грозен и злобен, и подигравателен.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:15 от Анонимен

# 496
Ахахаха, апопей ли каза??! Joy
Да. Освен ако нещо ушите ми са ме подвели. Ама не, каза си го. Хихи

# 497
Какво да очакваме от човек, който казва дуАлист 😁

# 498
Какво да очакваме от човек, който казва дуАлист 😁
Ама Иван от безнадеждните е с апопей Stuck Out Tongue Winking Eye И той ли казва дуАлист?
А иначе не пропусна да захапе Яни при борбата с Чавдар.

# 499
Борбите бяха забавни, само Камелия ми бодеше очите как се фръцкаше.

Разбирам драмата на Валерия, обаче толкова рев, толкова емоции ми дойдоха в повече. Не знам защо реагира толкова драматично.

# 500
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ай стига, какви са тези ексцибиционистки кадри пак, този път Калин Flushed

# 501
Пак изпущих...
На тая Ваня трябва служебно да и осигурят терапия. Психо терапия. Горките животинки!

# 502
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен ще избере Мрънкалче, дано не допусне грешка. А баба Маженка , ще си крета до финал.

# 503
Хахаха. Иван, коментиращ битката Яни - Генчо : Битката е в своя апопей. Ох, корем ме заболя от смях.
Тъкмо идвах да проверя дали ми се е причуло. 😂

# 504
Еее, нямат угодия хора като Генчо и какви долни клюкарки са и другите “мъже”. Още не са си тръгнали от едната маса и взеха да ги обсъждат тоя така, другия така, все те са идеални. Ми представи си, че на някои хора не им е приятна компанията ти. Събрали се там сто  човека отвън и сега защо другите не излезнали… Отровни са такива хора. А пък Иван как се опита да уязви Чавдар при борбата, викайки му “старата пенсия”. Грозно е, не знам какво друго да кажа.

# 505
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 47 (27.10.2022)

# 506
Аз пак гледам назад, та сега изгледах мнението на Чавдар по дискусията за плоския и прогресивния данък.
Ами има какво да си говоря с този човек. Изразява се правилно, има мнение, би ми било интересно да споря с него.
С Веселка какво да си говоря, с Валерия, с Лилито, с Аксения...
Чавдар често прекрачва и става досаден, но има какво да си каже човек с него.
От новите изобщо не виждам човек, с който бих имала интересен разговор. А за мен интересен е разговор, от който имам какво да науча или да бъда замислена от отсрещния по тема, по която имам мнение.

# 507
  • Sunshine state
Идвам специално още в началото на епизода (гледам го на запис) да св оплача от Лилия. То не се търпи това чудо! Ама сега дай да я съжаляваме, че сама стигна до извода, че е най-слабото звено в тяхния отбор. Що за простотии??

# 508
Катаджията фъфлейки обяснява колко бил обиден, че не излезли жените да пият с тях 🤦♀ и аз не бих излязла като не ти е приятно с едни хора трябва ли да се насилваш. А относно Яни забелязвам, че си е дръпнат работяга човек не участва в спорове , не коментира.

# 509
  • earth
Не се присмивайте на хората за това как изглеждат. Това са обикновени хора, за разлика от бг мамите, които до една изглеждат 10г под възрастта си, имат големи бюстове и са високи над средния ръст (освен когато не харесват нисичък реалити герой като Гого мравката от ИВ).

Общи условия

Активация на акаунт