🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 588
  • 863
  •   1
Отговори
# 510
  • Sunshine state
Ваня е болен мозък и мисля, че омразната ми Камелия е права, че е енергиен вампир. Тя направо те изцежда като е около теб. Аз тука за едни 10мин на ден като я гледам едва я търпя, камо ли на живо. 🙄
Генчо бил фешън и красив.. Иван нищо не каза. 😂
За Валерия съм твърдо Дано дръпне някоя по-слаба и да направят точка. Лилия има наглоста да обсъжда как Мажена щяла да добута до финал, а била слаба. Ами и тя не е много по-далеч от нея, да я светна. 🤡

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:13 от Pupitka

# 511
  • earth
Енергийните вампири могат ли да се използват за отслабване?

# 512
  • Sunshine state
Само за умствено такова. 😁 Виждаме нагледно, че действа при новите безотказно.

# 513
Нещо ме дразни в тия битки... Не трябва ли да са направени малко по-балансирано. Да има за сила, бързина, издръжливост, но да има поне две статични или с малко движения, в които да  се състезават за досетливост, стратегия, логика, ум. А то винаги преобладават силовите и физическите и така не е много честно, всеки с по-различна физика, почти няма шанс. Ще каже човек, че фермерите са били някакви луди състезатели... Финци например ми е любимец тоя сезон, ама както е пълничък, едва ли ще има шанс...Трябва да има повече друг тип игри, за да може да се обръща резултата, но другия такъв тип игра май е само алманаха.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 04:37 от quinoumene

# 514
Какво да очакваме от човек, който казва дуАлист 😁
Ама Иван от безнадеждните е с апопей Stuck Out Tongue Winking Eye И той ли казва дуАлист?
А иначе не пропусна да захапе Яни при борбата с Чавдар.

Да, аз за Иван знам, че казва дуАлист. И друг ли има? 😀

На мен ми прави впечатление в игрите, че никакви пъзели няма тази година, домино, редяха едни картинки преди.

# 515
Хей,  Бг мами, внимавайте какви ги пишетИ, щот иначе ще Ви пратя Генчо МВР-то. Той колко хора бил разплакал, та на Вас басма ще Ви цепи. За мен това изказване е срам за системата.

# 516
  • earth
Да се запишеш да участваш в такова предаване и да си толкова слаб(а), че другите да ги е срам да се състезават срещу теб. Но теб да не те е срам от това. Мажена.

# 517
Аз си мисля, че Валерия ще избере Елена. Ще я победи, макар и оспорвано. Елена, естетсвено ще направи Камелия фермер и ще има сеир. Камелия ще гони точка с Радо, а старите мисля, че сложат пак жена, Веселка или Нина с желанието за точка с Мажена.

# 518
  • София
Пуснах нова анкета!

Ами Гуспата си е изтрил видеото с подкаста, за това излиза това ''частно''
Не знам поради каква причина, може би технически гаф нещо, ще се разбере.
Ама ето все пак някой е успял да го гледа. Между другото Гуспата махна видеото си буквално минути след като го качи.

Мирон с епизод 24 от ''Животът зад Фермата''

Коцкар си е тоз, Чочо, все се върти около жените и им пуска разни коментари, хехе...

Калин се държи най-човешки с Хепито.

Животът зад Фермата, епизод 24: Защо не е уверена в себе си Хепи Ванче?
И какъв прякор си измислиха жените от отбор "Стари герои"?

# 519
Почти съм сигурна, че Валерия ще избере силен противник, няма да е Мажена. Затова плака - това ще е голямо "предателство" за хората ѝ и затова не искаше да им казва, каза, че ще разберат на следващия ден. Не може да се пречупи и да избере Мажена.

За Хепи Ванче - абсурдно е това този изричане, карикатурно ми звучи дори названието ѝ. Защо не казват "Ваня", а я споменават като анимационен герой. И тя винаги или стърчи от някоя маса, или крещи и драска по тоалетните, или реве от някой ъгъл. Има нещо много сбъркано в нея. И аз мисля, че е енергиен вампир.

За игрите сте прави - доста са еднообразни и силови, малко заприлича на "Игри на волята" предаването тази година. Да добавят повече стратегия, памет и концентрация...

# 520
Хепи Ванче си влезе с това име в нейния сезон, така се представи, че й казвали всички приятели.

# 521
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Почти съм сигурна, че Валерия ще избере силен противник, няма да е Мажена. Затова плака - това ще е голямо "предателство" за хората ѝ и затова не искаше да им казва, каза, че ще разберат на следващия ден. Не може да се пречупи и да избере Мажена.

За Хепи Ванче - абсурдно е това този изричане, карикатурно ми звучи дори названието ѝ. Защо не казват "Ваня", а я споменават като анимационен герой. И тя винаги или стърчи от някоя маса, или крещи и драска по тоалетните, или реве от някой ъгъл. Има нещо много сбъркано в нея. И аз мисля, че е енергиен вампир.

За игрите сте прави - доста са еднообразни и силови, малко заприлича на "Игри на волята" предаването тази година. Да добавят повече стратегия, памет и концентрация...
So close недей изрича ИВ и дори намек за сравнение не прави, че сега очаквам пак да се появи една потребителка и да размаха пръстче защо се споменава друго предаване.

# 522
  • София
Не мога да разбера този рев във Вал, то пък бива, бива ама прекалява. И не знам, как така всеки бяга от тази Мажена, направо не мога да ги разбера тези хора. Каква чест, какви пет лева. Побъркват ме.
Или Елена или Хепито ще е, то е ясно. Нямам си на идея коя ще е. Но естествено твърдо съм си за Вал, без значение с кого ще играе.

Не знам хора, аз не исках да го пиша в началото още, а и стана 2-0 за Старите, но последваха доста нелогични решения на Старите и стана обрат от 0-2 до 3-2, сега май пак се очертава обрат (дано) за 4-3 и всичко отива на 4-4 и решителна седмица, кой ще спечели ''войната'' ауу, уу, драми и така. Съспенс да има... Мдам... Спирам.

Пехливанската борба им се получи много добре, а Гечо изби рибата, точно като монах от Шаолин приличаше, както каза Ками. Иван като водещ добре му се получи. Чак злоба не видях в коментарите му, забавляваха се. Радо май наистина е сбъркал формата, много е силен. А и не е само груба сила, ловък е.

Абе щом и Елена едвам търпи Ванчето, смятайте каква жена е. Всички я хвалят като за ТВ зрители, ама никой не я иска за компания или да ти е в къщата. И в нейния сезон бе така, вечен аутсайдер. И сега от два отбора не може да си намери място и никъде не я искат. Май само Калин я търпи, ама не знам дали истински или на инат, да е контра на останалите. Яни и Чочо прекалиха със злобните подмятания към нея, че искала да пийнат джина. Ами отнема секунди, а и тя после има работа като ратай, какво толкова. Явно не я търпят и най-малкото нещо, което каже или направи и се приема на нож. А други хора правят къде, къде по-големи изцепки и дори не се коментира. Само че не може всички да са криви, а само Хепито да е права. Аз също я харесвам като цяло, но много сложен човек е, труден характер. Хипер активна, на големи полюси постоянно, не знаеш какво ще и щукне в главата. Настроенията си мени през час, лудница направо.

Четвърта поредна седмица, Старите взимат 4 кошници?! 🙂
Да отбележим и че двете седмици в които Новите взимаха по 4 кошници бяха все с МВР-то като Фермер. Един път да е късмет и стечение на обстоятелствата, ама втори път... Трябва да му се признае, че става за шеф.
Иначе този път не пуснах традиционния въпрос за оценките на Ники, защото малко видяхме от работата им тази седмица, а и задачите бяха по-малко и по-лесни. То като цяло най-тежката част мина.

Дори и Калин вече не издържа Радо. Единствения човек, който е зад гърба му. Радо само като чу, че може да е ратай дори и за 24 ч. и полудя. Ще става там цирк голям тепърва.

Издребняха някои от Новите. Първо, Старите ги поканиха и второ, не всички са длъжни да се събират. Хубаво е, но не е задължително. По-скоро да погледнат в себе си, защо някои от Старите не искат да сядат на една маса с тях. Може би във втората фаза това ще се промени, като се опознаят малко повече, но от Новите имаше доста обиди и злобни подмятания + преписванията, така че да не се правят на ''дискриминирани'' от Яни, Акси, Вал, Нина и Лили.

# 523
  • Вестерос

So close недей изрича ИВ и дори намек за сравнение не прави, че сега очаквам пак да се появи една потребителка и да размаха пръстче защо се споменава друго предаване.
За мен ли става въпрос? 🤣🤣🤣🤣 Ако да, брей не знаех, че размахвам пръстчета 🤦

# 524
Тя верно Ванчето не е много на център, ама ми се ще и Камелия и Елена да откарат по 2 седмици поред ратай, да ги видим колко ще са хепи.

Общи условия

Активация на акаунт