🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 622
  • 863
  •   1
Отговори
# 765
  • София
За Валерия съм, стискам й палци и сериозно се притеснявам. Защо решихме, че е силна?Да, в сравнение с Нина и Лили, жилава и държелива е, обаче по принцип не помня да е блеснала особено в своя сезон. Беше на един дуел, на който й клекнаха нарочно и нямам спомен да е показала нещо забележително. Дано се справи, въпреки че на Алманаха май точките ще ги вземе Елена.

# 766
  • София
Много тенденциозно подбрана игра за гимнастичка 😐

Трябваше да и сложи 1 точка.
Засега отиваме към класическо самоубийство с лошо подредени точки. Не трябваше да слуша толкова много Камелия.

# 767
И двете момичета са чудесни и равностойни.Но защо ,,великият стратег ,, от ВВС Камелия даде три точки на игра,която е точно за художествена гимнастичка с тези въжета.Много лош съвет.Иначе и аз съм за Вал.

# 768
  • София
За Валерия съм, стискам й палци и сериозно се притеснявам. Защо решихме, че е силна?Да, в сравнение с Нина и Лили, жилава и държелива е, обаче по принцип не помня да е блеснала особено в своя сезон. Беше на един дуел, на който й клекнаха нарочно и нямам спомен да е показала нещо забележително. Дано се справи, въпреки че на Алманаха май точките ще ги вземе Елена.

Е, сега. В нейния сезон спечели много имунитети след битки. А и тогава имаше доста емоционални проблеми.
Вал си е машинка, просто подценявате Елена ми се струва. Ели е приятната изненада този сезон. Ако отпадне ще е загуба. Мажена трябваше да е тук.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:39 от Diavolo

# 769
  • При семейството си
Имат ли право да са стъпили извън платформата? Елена беше на земята с предпоследната
Тя доста пъти беше с единият крак извън платформата. 8-та така също я събори.

# 770
Аз съм глиган в анцуг, който се крие в тоалетната от мъж, бебе, две котки и куче. Така, че моля Иван да се коригира и да ми оправи фейса Grinning
Още като редяха точките се очудих, че на тази битка са сложени три точки. И сега стана ясно- Камелия се била надявала... ами хората си могат колкото си могат. Дали я закопа, или си проправи път към фермерството?
Ванчето другата седмица за наше и нейно съжаление пак я виждам ратай, а американката фермер.
Не знам защо си мисля, че Алманаха ще го вземе Вал (дано).

# 771
В предния двубой на Алманаха Елена беше трагична и не даде един верен отговор. Тя нямаше елементарни и  и не показа базови знания по история и тогава се чудех как не се притеснява от децата си , които са ученици и как ще ги мотивира да трупат знания. И сега слага 4 точки ??? Ако продукцията не и нагласи въпросите ,за да гледаме последна битка може да разчита само на късмет.

# 772
Камелия ми прилича на Морко
Скрит текст:

Мачкай, коли, беси, гази, късай глави, пък да става каквото ще - какви мили хора са роднините на Елена!... Мъжът ѝ е клонинг на Иван.

Дали я закопа, или си проправи път към фермерството?
Почвам да си мисля, че е второто, защото ден преди двубоя, тя вече я беше отписала, заради което и започна да прави наколенките пред Аксения. Ако беше убедена, че Елена ще се върне, що и трябваше да се прави на маймуна?!

# 773
  • София
Май няма да има време за 5-та битка, 8-2 за Вал? 🤔

# 774
И на мен така ми се струва.

# 775
Вал е чела, браво! Дано победи, наистина искам всичкия пълнеж да се разкара. Не я разбирам аз тая работа с пазенето на тоя и оня и срамуването да се извика някой по-слаб на дуел. Мажена поне да беше някоя колоритна личност, ми то - само слухти, върти очи и проверява на къде духа вятъра, че да се наклони в правилната посока.

# 776
  • София
Е, сега. В нейния сезон спечели много имунитети след битки. А и тогава имаше доста емоционални проблеми.
Вал си е машинка, просто подценявате Елена ми се струва. Ели е приятната изненада този сезон. Ако отпадне ще е загуба. Мажена трябваше да е тук.
А, Дяволче, благодаря! Това изобщо не го помнех. Дано се справи и сега! Мисълта ми е, че не е кой знае колко по-силна от Елена, а съответно ще е така и спряНо Ванчето и Камелия, за съжаление. Отдъхнах си, че поне малко е чела Алманаха.
Елена... да, малко я подценяваме като че ли, тя наистина изненада с умения и сила, просто защото изглежда слабичка и крехка.

# 777
Учила е Вал, голямо Браво. Да взимат пример съфермерите.😄

# 778
Учила друг път,на тото го кара

# 779
Честито на Вал! За мен ще победи .Просто и време не остана.

Общи условия

Активация на акаунт