🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 620
  • 863
  •   1
Отговори
# 780
Валерия има слушалка в ухото.Диктуват и верните отговори 😡

# 781
  • Стара Загора
Къде видя слушалка?
Не се заяждам, интересно ми стана.

# 782
  • Вестерос
За Валерия съм, стискам й палци и сериозно се притеснявам. Защо решихме, че е силна?Да, в сравнение с Нина и Лили, жилава и държелива е, обаче по принцип не помня да е блеснала особено в своя сезон. Беше на един дуел, на който й клекнаха нарочно и нямам спомен да е показала нещо забележително. Дано се справи, въпреки че на Алманаха май точките ще ги вземе Елена.
Защото печелеше и имунитети в своя сезон на общи игри.

# 783
  • София
Това че се чувства толкова изтощена не биваше да го казва, такава информация никога не се дава. Наивна душичка е Вал.

# 784
Като си спомня колко беше зле Елена на Алманаха, като фермер, да сложиш 4 точки си е чисто самоубийство. С любезното съдействие на Камелия. Joy

# 785
  • Вестерос
Къде видя слушалка?
Не се заяждам, интересно ми стана.
Не го слушай Ивайлото 🤣

# 786
  • София
Когато си взел само 1 игра не може да се говори за фатална грешка в точкуването. Петата игра така и не я видяхме. Не може да се гадае.
Да, явно, че объркаха точкуването Ками и Ели, но все пак имаме 3:1 игри и 8:2 точки, т.е. категорична победа за Валерия, но с достойно представяне на Ели. Даде отпор на Вал в две от общо четирите изиграни битки.

# 787
Като си спомня колко беше зле Елена на Алманаха, като фермер, да сложиш 4 точки си е чисто самоубийство. С любезното съдействие на Камелия. Joy

Елена не каза ли вчера, че е сигурна в него или приятелката й я подбутна да не му слага 5 точки?  Камито е страшна. Интересно, ако е фермер Радо ли ще прати или Ванчето.

# 788
  • София
Тифани, благодаря, Дяволо вече ме подсети за това!
Честита победа на Валерия! Справи се много добре, въпреки болките в ръката. Мъжко момиче е тя. Жалко, че пореден свестен човек си тръгва от новите, като изключим Влад, друг не остана.

# 789
Честито на Валерия! Хареса ми дуела. Биха се "мъжки" и двете. Очаквах Елена да е по-зле, но не се даде без бой. Жалко, че си тръгва тя, а знаете кой ще откара още една седмица. Обаче все си мисля, че това ще й е последна!

# 790
  • Вестерос
Камелия май я караше да слага алманаха на пет точки.

Според мен Камелия ще е фермер и ще прати Ваня пак ратай

# 791
Ох, браво на Валерия, издържа. Личеше и колко е уморена и до голяма степен си взе игрите благодарение на спортния хъс и воля. Не се и съмнявам, че е силна, защото гимнастиката развива много добра двигателна култура, баланс, издръжливост, концентрация и изгражда страхотна мускулатура. Със сигурност не е в такава добра форма, в каквато е била в активните си години, но е очевидно, че не се е запуснала.

Браво и на Елена, чудесно представяне и е жалко, че си тръгва. Не успя да си подреди точките правилно, нито пък да се довери на правилния човек.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 20:11 от Дидичка

# 792
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

# 793
Много се радвам, че Валерия победи.
Старите сега трябва да положат всички усилия през следващата седмица и да вземат и следващия дуел. За целта ратай Веселка, която дърпа Мажена.

# 794
Честито на Вал.🤗
Знаеше си някои отговори, не беше чисто тото. Определено и двете бяха по-добре на Алманаха от предишни участници, които и 1 верен не успяха да дадат.
А за представянето на Елена - ами средна работа. Така си беше и срещу Альона. Успя да вземе 2 битки тогава и подредбата на точки я спаси. А сега от 4 взе 1 и този път поради неправилното точкуване не и се отдаде шанс да играе и пета, но просто нямаше как да знае колко ще е зле Вал на прашката, че да сложи там 4 точки.
Аз вече и не помня каква щеше да бъде последната игра и не мога да гадая дали щеше да я вземе или не. Така, или иначе Вал си беше на ниво, като изключим бавното разплитане и още по-бавната стрелба. На моста почти нямаше грешки, въжетата и рязането и си бяха супер, а накрая отговори вярно достатъчно пъти, за да вземе битката. Според мен победата и е заслужена. 😁

Общи условия

Активация на акаунт