🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 586
  • 863
  •   1
Отговори
# 795
Мажена всеки може да я бие, така че и Лили, и Нина може да са ратаи.

# 796
Елена може да направи фермер Мажена за я спаси. Тогава ще е интересно да видим стратегията на двата отбора.

# 797
Прогнозата ми засега е вярна, все още си мсиля, че нещата ще се случат точно така.
Аз си мисля, че Валерия ще избере Елена. Ще я победи, макар и оспорвано. Елена, естетсвено ще направи Камелия фермер и ще има сеир. Камелия ще гони точка с Радо, а старите мисля, че сложат пак жена, Веселка или Нина с желанието за точка с Мажена.

# 798
  • София
Победата не подлежи на дискусии дори. Аз за това и не съм задал подобен въпрос. Когато вземеш само 1 от 4 игри, няма как...

Според мен Камелия и да иска (ако е фермер) няма да може да изпрати Ванчето, защото мъжете ще се съберат и ще решат мъжката да пратят някой силен да вземе точка. Камелия и Мажена имат общо 3 гласа. Вече не командват жените. На Ваня се вижда, че не може да се разчита, а и след трето поредно ратайство ще е дроб.
Или Радо ще се завърне в ''любимия си обор'' или ще е Иван или Генчо. Аз гласувах с Радо.

# 799
Победата не подлежи на дискусии дори. Аз за това и не съм задал подобен въпрос. Когато вземеш само 1 от 4 игри, няма как...

Според мен Камелия и да иска (ако е фермер) няма да може да изпрати Ванчето, защото мъжете ще се съберат и ще решат мъжката да пратят някой силен да вземе точка. Камелия и Мажена имат общо 3 гласа. Вече не командват жените. На Ваня се вижда, че не може да се разчита, а и след трето поредно ратайство ще е дроб.
Или Радо ще се завърне в ''любимия си обор'' или ще е Иван или Генчо. Аз гласувах с Радо.
Diavolo, това е логичното, но (!!!) съм на 90% убедена, че няма да го направят, защото вече се убедихме 100 пъти! Този отбор буквално не мисли! Затова съм почти сигурна, че само заради глупостта си ще изгубят отново....А реално имаха огромната възможност в момента да водят 4:2...

# 800
Нищо чудно да си го върнат на Калин заради Ваня и да пратят него ратай. Тия нямат милост към никого, няма чужди, няма свои.

# 801
# 802
Не вярвам трета път да пратят Ванчето, колкото и да ги дразни би трябвало да се усетят,че така съвсем ще я направят жертва пред зрителите. Най-логично би било да гласуват за Радо или Калин,  но  при тях мисловния процес е толкова сбъркан че не се знае къде ще забият.

# 803
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 49 (29.10.2022)

# 804
На 99% съм сигурна, че Камелия, Мажена и Генчо ще гласуват за Ваня, защото първата е злобна, втората ще иска да спаси собственото си дупе, а третия нали се беше зарекъл, че все за нея ще гласува. И понеже Камито най-вероятно ще е фермер, то стават 4 гласа за Ваня.  Което не значи ли, че ще стане тя пак ратай? Остават още четирима само. Дори и те да гласуват за друг човек, май при равенство се гледа фермера за кого е гласувал. Може и да бъркам обаче.
Редакция: оф, забравих че и самата Ваня има глас. Ха-ха. 😂😂😂 Значи ще трябва и Иван да гласува за нея, за да е в опастност. Той ми е под въпрос. Обикновено се води по акъла на Камито, но може и да се светне, че е много лоша идея да пращат Ваня за трети пореден път ратай. А и на дуел после. От Калин и Влад очаквам да проявят разум и да дадат своя глас за някой друг. А Радо - нямам идея. Ако и е обиден за това, че му вика "мухльо, смотаняк" и пр., може и да и сложи тръните. Общо взето според мен Ваня си е доста застрашена при Камелия фермер. Ако Елена избере Влад, на което се надявам, то той ще натиска за мъжки дуел. Сигурно ще иска Калин или пък Радо да стане първи дуелист.

# 805
Аз пък си мисля че Елена ще направи Влад фермер само заради това че той я надъхваше най-много. За ратай вече не знам кой ще прави ако той е фермер.

# 806
Дяволо, какъв си оптимист да мислиш, че новите ще се стегнат и ще пратят  някой силен за точка... почти съм сигурна, че ще е Хепито пак ратай, ако Камелия е фермер. Общо взето новите се водят от злобата и отмъщението, за стратегии въобще не може да става дума.

# 807
Гласувах за Вла-а-а-д фермер. 😀
Дано да е той.
Дано Ели не сбърка в избор на фермер.
Дано, дано, дано, до всяко добро... нанана.

Както Камелия хич не ме дразнеше и изобщо не я отразявах на екран, така и вчера се разочаровах от постъпката/сдобряването й с Аксения. Много, много фалш, много лицемерие, много игра. 🤨 Смешно ми стана, когато Аксения каза, че около тях двете се "върти" фермата. И двете не са за пример, дано започнат да дават повече от другите при строенето и домашните работи, а не цирковете на тези две жени.

Браво на Валерия. Много ми е симпатична и е единствената жена във фермата, на която пожелавам финал!!! Мъчно ми е и за Елена, разбира се - в новият отбор няма да има нормални женски изказвания вече. Но ...игра.

# 808
  • София
При мен след седмица 8:

++
Валерия (Стари герои)

+
Яни, Финци, Чавдар, Гечо, Нина, Веселка и Аксения (Стари герои)

=
Лили (Стари герои)
Радо, Калин, Евгени, Влад и Хепи Ванче (Нови надежди)

-
Иван, Камелия и Мажена (Нови надежди)

Хепито го пратих на равното, стига 1 седмица на минуса в ратайство, а  Гечо и Нина вече са ми на плюса, като Гечо е здраво стъпил там.
И това са ми единствените промени.

От надеждите все още няколко човека имат шанс да започна да им симпатизирам по-сериозно, но много зависи от тях и как ще си изиграят картите. Т.е. не съм ги отписал напълно, но шансът да се случи това е минимален да си го кажем честно. Но не е чак толкова безнадеждна работата... С най-добри карти от всички засега е Радо.

# 809
Струва ми се, че няма да пратят Ваня пак ратай. След 3 седмици ратайство едва ли ще очакват да победи в дуел. Пък и предния път Аксения нали им каза, че било много грозно да я пращат Ваня  втори път в обора, току виж им минала през главата бегла мисъл как изглеждат в очите на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт