💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 051
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 900
БелаДона значи това са имали предвид с онази снимка "Направи добро". Още повече Гого, Мишето и Рали ми се издигат в очите. Самата Михаела е осиновила куче, предполагам от там и е защитник на животните. Браво.
Чакалче, очакваме и теб да видим там.

БелаДона и Mon Day явно бая си блея и не мога да ви позная кой сте в тея лайфове. Искрено се извинявам. HeartHug

# 3 901
Еми, в инстаграм съм jadiblagoeva и съм с реална снимка 😂 Ще се радвам да се засечем на някой лайф ❤

# 3 902
Еми, в инстаграм съм jadiblagoeva и съм с реална снимка 😂 Ще се радвам да се засечем на някой лайф ❤

Влизам да те последвам. Аз там също съм с реална снимка. Ама и там и тук съм си с едно и също име... И навсякъде другаде, де що имам профили 😆

Намерих те и те последвах. Видях, че един от участниците те е последвала. Много се радвам. Тя си е пич иначе.

# 3 903
Аууу, вие си уреждате срещи по лайфовете и не казвате Smiling Imp

Покрай драмата със заровената част забравих да отбележа, че Зори, Георги и Фейгин са били в приюта за кучета като доброволци и бяха качили снимка в инстаграм. Поздравявам ги затова и подканвам да ползват популярността си за повече подобни дейности.
Ето и в лайфа са го казали, браво.

# 3 904
Хубав епизод. Ще е М-найсти коментар, колко сладки са Жоро и Фейгин, ама те наистина са страхотни сладури, чак ми е тъпо от личния ми двоен стандарт в случая, спрямо други двойки във формата, но просто тези двамата ми е истински драго да ги гледам.
Щеше ми се, ако може никой от двамата номинирани да не отпада. Аз не знаех, какво да очаквам, когато дойдоха водещите на териториите, за момент помислих, че ще им дадат възможност да се сменят с някой по техен избор, да, твърде абсурдно, знам. Но така ми се искаше и двамата да се спасят.
Михаела, честно казано в някакъв момент ми беше може би най- сериозното разочарование на база визитка, очаквах много повече от нея и смятам, че имаше потенциала, но някак го пропиля. Изпусна си шанса да бъде в по- силна коалиция и, докато се усети от къде духа вятъра, той я отнесе. Но все пак я харесвах, беше удоволствие да я гледам на арената, особено тя и Мани на арката- красота.
Промото за следващия епизод е ужасно, дано не са се контузили сериозно. Не ми харесва този аспект в игрите, не смятам, че е нужно да се претрепват играчите за рейтинг. Отблъскващо ми е даже. Джаферович си смаза пръстите, добре, че мина без сериозни щети. На Жоро и Фейгин, кой знае какво им се случи, да не говорим, че всички са така изпонадрани, очукани, в лепенки. Дано се освестят от продукцията и да не чакат наистина страшен инцидент, за да се погрижат повече за безопасността им.

# 3 905
О, да! Извинявам се, че не го споменах, но инициативата е на Зори. Момичето печели червена точка от мен за това.

# 3 906
Аууу, вие си уреждате срещи по лайфовете и не казвате Smiling Imp

Покрай драмата със заровената част забравих да отбележа, че Зори, Георги и Фейгин са били в приюта за кучета като доброволци и бяха качили снимка в инстаграм. Поздравявам ги затова и подканвам да ползват популярността си за повече подобни дейности.
Ето и в лайфа са го казали, браво.

Това съм го пропуснала. Браво и тях. Въпреки всичко и Зори, и Жорката и Фейгин си личи, че са много добри хора.

Валия, намирай ни в ИГ и айде в кюпа заедно по лайфовете до края на предаването. Grinning

# 3 907
Бавно и постепенно, Георги се превърна в любим мой играч. Уж е един от най-младите във формата, а приема най-философски играта, без да влага излишни драми и истерии, с усмивка и приятно чувство за хумор. Няма го натягането да се прави на велик стратег или супер играч, а в същото време  нееднократно се доказа на терена и запази добрите си отношения с всички без да лицемерничи, лъже и маже. Приема номинациите си с достойнство, дори сам се изпрати на елиминационна битка и то за да спаси с нищо заслужилата го Веска. Много бих се радвала именно той да е победителят, защото е страхотно младо момче (отдавна му простих невъзмутимото похапване пред всички гладни съплеменници на реката). Чакам да видя как Алекса ще му каже заплашително "Гледай ме в очите" или пък как ще му крещи в лицето кака му Виктория...

# 3 908
И аз залагам, че Джаферович ще стреля по Гого, а след него вероятно по Фифо или Ралица заради сабите, за които предполага. Въпросът е Мани дали ще се присламчи или ще се опита да обърне играта, за да не е висяща в алианса. Понеже Жени ако я надуши, че се сближава с Ралица ще я отстреля първа. Гого социално не и е заплаха.

# 3 909
И аз залагам, че Джаферович ще стреля по Гого, а след него вероятно по Фифо или Ралица заради сабите, за които предполага. Въпросът е Мани дали ще се присламчи или ще се опита да обърне играта, за да не е висяща в алианса. Понеже Жени ако я надуши, че се сближава с Ралица ще я отстреля първа. Гого социално не и е заплаха.
След Гого със сигурност трябва да е Ралица, защото сабите стават все по-силни с намаляването на племето като численост.

# 3 910
Има една стара житейска мъдрост - Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.
Това от мен за снимката на "силните".
Ето и другата гледна точка - разглеждам хората от снимката като войници, които са били заедно на бойното поле. Сигурна съм, че си знаят кусурите, надали одобряват всичко един в друг,  но общото изживяване ги сплотява до степен да игнорират всичко останало, защото каквото и да си говорим, само участниците знаят какво точно е било вътре. И пак само помежду си могат да си хейтят продукцията или да си коментират неизлъчени неща. Ние можем само да гадаем от поднесеното ни на екран, докато те си знаят как и какво им е било. Няма нищо по-нормално от това, да се събираш с хората, с които си бил най-дълго заедно.
Тази житейска мъдрост /ей сега ще ви отегча до смърт/ впрочем беше много популярна през годините на социализма, защото перфектно обслужваше класовото разделение. Зрелите хора, обаче вземат от всекиго по нещо, най-доброто, защото успяват да погледнат отвъд негативните страни, които всички така или иначе притежаваме.
Поздравявам Ви за написаното мнение 🌹

# 3 911
  • Другата България
Бен, много сложно си го написал. Аз вече писах, пак ще го кажа, ама простичко, без алианси.
За мен вече няма сила, която да бутне Евгения и нейната коалиция при жълтите. Фифо не е в периферията, а си е твърдо при нея. Защо? Защото, от една страна, нито Гого, нито Мани са свободни електрони. Гого, едното “дърво“, няма да изневери на себе си и ще продължи да играе със силните. Това са именно Фифо, Лефтеров, Жени и Мирела. От друга страна, нериязънта му към Мани е очиезвадна, и надали ще влезе в коалиция с нея, респективно двамата нямат място в коалицията на Женя, заедно. А от двамата Евгения естествено, че ще избере Гого. И Мани остава с Ралица. Минимална, много минимална надежда имам двете да се опитат с Фифо, но стигам до другата страна за него - за него също е по-изгодно да остане там, където му е по-сигурно, и изобщо не бих го осъдила за това. Така че при жълт съвет залагам въпросната туба, която още е вакантна, за Мани. Не защото го искам, а защото просто няма друг. При втори жълт съвет обаче, ми става сложно за прогнозиране. Тогава може и да е Гого, и ще ни предстои интересен дуел в петък. Не знам Ралица в какъв момент ще извади сабите и за кого. Дано да е за себе си. Дано да не е през идната седмица. Рано ѝ е да си гърми предимството.
А, забравих още нещо. Евгения не прощава предателства. Тя затова тества Мани с онзи въпрос. Надали ще вземе Мани под крилото си.

# 3 912
Бен, много сложно си го написал. Аз вече писах, пак ще го кажа, ама простичко, без алианси.
За мен вече няма сила, която да бутне Евгения и нейната коалиция при жълтите. Фифо не е в периферията, а си е твърдо при нея. Защо? Защото, от една страна, нито Гого, нито Мани са свободни електрони. Гого, едното “дърво“, няма да изневери на себе си и ще продължи да играе със силните. Това са именно Фифо, Лефтеров, Жени и Мирела. От друга страна, нериязънта му към Мани е очиезвадна, и надали ще влезе в коалиция с нея, респективно двамата нямат място в коалицията на Женя, заедно. А от двамата Евгения естествено, че ще избере Гого. И Мани остава с Ралица. Минимална, много минимална надежда имам двете да се опитат с Фифо, но стигам до другата страна за него - за него също е по-изгодно да остане там, където му е по-сигурно, и изобщо не бих го осъдила за това. Така че при жълт съвет залагам въпросната туба, която още е вакантна, за Мани. Не защото го искам, а защото просто няма друг. При втори жълт съвет обаче, ми става сложно за прогнозиране. Тогава може и да е Гого, и ще ни предстои интересен дуел в петък. Не знам Ралица в какъв момент ще извади сабите и за кого. Дано да е за себе си. Дано да не е през идната седмица. Рано ѝ е да си гърми предимството.
Да, може би търся под вола теле аз.
Мани е най-очевидния избор, и аз го написах това, но не е най-умния в дългосрочен план на играта за мен лично. Защото сабите стават все по-силни с топенето на племето. Вместо Гого обаче огъня може да се обърне и към Ралица, въпреки, че в момента за мен лично тя е доста изолирана и не е голяма заплаха за Жени.

Жени няма как според мен да си спести излизане на арената след да кажем две седмици, ще е голямо постижение, ако успее да стигне обединеното племе без да е минала през арената. Аз лично не вярвам, че ще успее.

А какво мислиш за аргумента, че Гого не би гласувал за Фифо, а ще дойде момент когато мушката отново ще се насочи към Фифо? И от тази гледна точка Мани ще бъде по-полезна в дългосрочен план.

Иначе съм съгласен с аргумента за предателството и за отношението на Жени към него.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 00:52 от Bengun

# 3 913
  • София
Много ще ми е жалко, ако Джаферович номинира Рали за капитан заради сабите! Искам Джаферович да е капитан и да я видя на битка. Ама битка, не да реди пъзел или да държи въженца.

При червените мислите ли, че ще е друг освен Алекса. Няма да му е лесно да го понесе, но виждам, че се сеща вече, че няма смисъл да ходи на всички битки. И пари и екстри събра. Мисля си, дали няма да изберат Фейгин?!

# 3 914
  • Другата България
Скрит текст:
Мани е най-очевидния избор, и аз го написах това, но не е най-умния в дългосрочен план на играта за мен лично. Защото сабите стават все по-силни с топенето на племето. Вместо Гого обаче огъня може да се обърне и към Ралица, въпреки, че в момента за мен лично тя е доста изолирана и не е голяма заплаха за Жени.

Жени няма как според мен да си спести излизане на арената след да кажем две седмици, ще е голямо постижение, ако успее да стигне обединеното племе без да е минала през арената. Аз лично не вярвам, че ще успее.
Не е най-умния за кого? За Жени ли? За момента тя няма друг избор, в смисъл - Мирела и Лефтеров няма да ги изпрати на номинация до последно. Фифо....тук съм почти на кантар, но мисля, че докато има Мани и Гого на разположение, няма да закача Филип. И остава Рали, да. Не знам там как ще се развият нещата, от страна и на двете. Не като доверие една на друга, а като игра.
Скрит текст:

А какво мислиш за аргумента, че Гого не би гласувал за Фифо, а ще дойде момент когато мушката отново ще се насочи към Фифо? И от тази гледна точка Мани ще бъде по-полезна в дългосрочен план.

Иначе съм съгласен с аргумента за предателството и за отношението на Жени към него.
Полезна за Фифо ли? Ако това визираш, да. Съгласна съм, затова и в предходния пост написах, че минимална надежда имам Ралица и Мани да привлекат Филип, но пак ще кажа - той си е “дърво“, и надали ще се съгласи. Ако го направи, печели моите адмирации, но това означава Рали да му каже за сабите, а тя няма право. Така Филип някак само заради две жени да си напусне сигурната коалиция....съвсем не го вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт