💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 005
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се! Благодаря на Бенгън и Дяволо за перфектната тема!
Гласувах за Георги като звезда на седмицата и за жени капитани - Елица, Мирела и Вики. Елица, за да придърпа любимия ако може, Мирела като най-доверена на Джаферович, а Вики като съюзник на Алекса.
В момента наистина антипатични са ми само пандите и покрай Елица - Мира с величаенето им. Даже Джаферович не ме дразни. Явно заради заровените томахавки с Фифо.

# 61
  • earth
Много ясно, че няма да има саботажи.

# 62
Благодаря за темата!
Обмислям да отида на кастинг за тази игра!
И аз обмислях това, но нямам никаква сърцераздирателна историйка за представяне Grinning Иначе време за подготовка има достатъчно. Наблегни на плуването, че Diavolo нон-стоп ще те тропа Grinning
Кажи, че си издържал стоически цялата тема в БГ мама и повтарянето на едно мъжко име десетки пъти на всяка страница. Въпреки това не си се отказал, защото нищо не можа да те спре и пречупи!

# 63
  • София
Благодаря за темата и статистиките!

Много ще се радвам "наше" форумско момче/момиче да попадне в игрите следващ сезон. Представете си обаче хейта върху продукцията, ако го прецакат с ненаредим пъзел или празни кукички. Предвиждам митинг пред Нова. 😂

Тук всички са ми мили, независимо че не винаги сме на едно мнение и много лично ще го приема, ако гледаме нагласени неща относно нашия човек. 😈😄
Съфорумците си ти стават като част от познатите. 😉😘

# 64
  • Euskal Herria
Благодаря за темата и статистиките!

Много ще се радвам "наше" форумско момче/момиче да попадне в игрите следващ сезон. Представете си обаче хейта върху продукцията, ако го прецакат с ненаредим пъзел или празни кукички. Предвиждам митинг пред Нова. 😂

Тук всички са ми мили, независимо че не винаги сме на едно мнение и много лично ще го приема, ако гледаме нагласени неща относно нашия човек. 😈😄
Съфорумците си ти стават като част от познатите. 😉😘
И като излезе на арената, да помаха "Поздрав за БГ Мама". Grinning

# 65
Благодаря за новата тема, за супер яките статистики, наистина тук са събрани едни от най-големите фенове! Лично аз го оценявам и преглеждам редовно въпреки, че нямам възможност да коментирам много.

Та сега от мен един нов подкаст с Цветан, в който можете да разберете каква е истинската му личност, разказва за отношенията им с Виктория, коалициите между сините и много други интересни случки. Линк тук: https://youtu.be/TguMSgZTOds

# 66
Благодаря за темата и за труда на момчетата!!!!

Аз щях да предложа на корица да са Мира, Жени и Фейгин, защото миналата седмица те обърнаха играта на различни фронтове...после реших, че животът ми е по-мил....Joy

# 67
Гласувах само за герой на седмицата. За мен това е Мира. Георги и Генчо не го очакваха 😹

# 68
Diavolo и Bengun - благодаря за темата.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:41 от Tahiti

# 69
Може ли някоя добра душа да разкаже за подкаста със Цветан? Нямам възможност да гледам.

# 70
Елица "рева" за Алекса в 1 епизод в самото начало на сезона.
И този "рев" беше изместен от много други прояви на двамата.
Аз не мога да разбера кое е необикновеното в реакцията й в нейния случай. Да очакваш приятеля си да бъде в играта, а той да се окаже резерва и извън играта. Щом се обичат и разчитат един на друг, ще плачат и ще им е мъчно.
Ако искате, споделете, вие как бихте реагирали в подобна ситуация.
За мене това е нормалното.
Елица рИва в този епизод, после рИва, че не влиза, после рИва, много рИва, когато влезе Веска, после рИва, че възлюбения е при сините, тепърва ще рИве ако пак са в различни племена.
И искаше да гони хора от племето, за да влезе Алекса.
От визитката беше едно от момичетата, които ме впечатли, но всичко свърши още с първия рев. И за мен тези сълзи са доста преиграни и цялостното и поведение отблъсна публиката.

# 71
В антигероите съм отбелязала и Жени. Как можах да забравя да я спомена!

За момента Виктория и Алеко играят гоненица кой е по-по-най.

# 72
  • София
Записвам се този път и аз. Страхотна тема и великолепна корица! Благодарности и за цялата информация и подробната статистика! Момчета, наистина мисля, че е крайно време да ви викнат в Надкаста!  Пък дори и задочно.....
Неделчо, Туджаров! Вземете си забележка! Щото то искания, искания, ама за да получиш трябва и да дадеш Stuck Out Tongue Winking Eye
И преди да дам отговори по анкетата имам сериозна забележка, защото липсва Жени в Играч на седмицата. Независимо от всичко, независимо от това какви настроения генерира, тя си беше играч на седмицата! Не само тя, разбира се, но заслужаваше да я има като опция!
И сега моите отговори:
1. Класически All Stars
2. Мирела, Фейгин и Илиян
3. Елица, Лефтеров и Виктория
4. Виктория, Алекса и Елица

# 73
  • София
Неделчо
Скрит текст:
Ето отговора на зададения въпрос от теб в НадкасТ-а

От статистиката за индивидуалните битки през сезон трети взимаме основата

1. Елизабет - 21
2. Поли - 20
3. Неделчо - 18
4. Андрей - 17

Към тези битки добавяме всички битки племенни битки, които не са част от индивидуалното класиране и се получава следното за сезона:

1. Поли - 20 (индивидуални) + 16 (тройни) + 4 (двойни I фаза) + 9 (двойни II фаза) = 49
2. Елизабет - 21 (индивидуални) + 16 (тройни) + 2 (двойни I фаза) +  8 (двойни II фаза) = 47
2. Неделчо - 18 (индивидуални) + 16 (тройни)  + 4 (двойни I фаза)  + 9 (двойни II фаза) = 47
4. Андрей - 17 (индивидуални)  + 16 (тройни) + 2 (двойни I фаза)  +  9 (двойни II фаза)  = 44

Това е отговора - Поли има с две игри повече на арената от теб и Елизабет през трети сезон.
Smile Love it. Bowtie

В анкетата посочих за играч на седмицата Илиян. Blue Heart Капитани смятам, че ще са Елица, Лефтеров и Алекса (може би, Виктория). Антипатични са ми Филип и Виктория, на последния подобен въпрос бях посочила само пъвия, но истината е, че нито един от двамата не ми е антипатичен, в този сезон няма истински антипатични за мен играчи, каквито е имало в първите три. Смятам, че е рано за "All Stars"сезон, нека поне минат пет обикновени сезона, но ако има, дано е обикновен, в това предаване няма ясно разграничение на злодеи и герои, за любимци срещу фенове също не намирам "основание".

# 74
Здравейте, приемате ли нови членове на Клуб "Гого"? Профил си създадох специално да се изкажа "ЗА" Гогомания, Гогопоклоничество, Гогоговение и "ПРОТИВ" всяко Гогохулство! Simple Smile Няма равен!

Общи условия

Активация на акаунт