💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 511
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 930
Гарганела , не помня вече в кой от всичките лайфове в ИГ. Каза веднъж, че многократно се е опитвал да потуши напрежението.
Ами уж повечето лайфове гледам /особено тези с Гого/ и не съм чула такова нещо. Ако се сещаш къде и кога по-точно?

# 931
Гарганела,  не мога да кажа точно в кой, гледах всички и ми се смесват, но със сигурност ако го хвана отново в лайф, ще питам отново за това.

# 932
Още ли се обсъжда постъпката на двете моми? Нали разбрахте, че с нея двете сами се прецакаха и особено много прецакаха всеобщия любимец Гого? И да им се радвате, няма да е за дълго - Алекса и Виктория (толкова нехаресвани от повечето тук) няма скоро да са аут, поне така изглежда. Така че двенките спокойно предоставиха шанса за победа на "агресорите". Толкова за "умния" им ход.

# 933
  • София
😁😃😎

- Аз спечелих войната!
- Войната още не е приключила!

Право куме в очи!

Туджаров е горд с момичетата!

Ваня каскадьорката от сезон 2 го подкрепя!

Вайс (сезон 2) атакува трите влъхви!

Едната (несбъдната) коалиция в пълния си капацитет/бройка, гледат епизода! 🙂

Гайтанов как стърчи сред Безстрашните юнаци! 😀

Някой да ме ощипе, не вярвам на очите си! 😮😉

Най-големия Супергерой!

# 934
Аз продължавам да не разбирам тва ожалване кън Гого, айде стига и другите имат контузии, ако на нвгово място, бвшв Евгения  не ми се мисли, за, хейта който я, очакваше. Цял, сезон го игра неутрален, и му беше удобно. А, колкото до силата му, кардио да, халки, ит. Н да. Обаче на елементи като сила хич ме го виждам. Вчерашната, игра с, дънеритвще го видях всв ми се струва че Филип и Гвнчо бкха бики по бързо от нвхо тук. За Жорето и Лефтеров не сън сигирна. Много е удобно да се крием заф коалицията на Алекса,да ни величаят и когато вече не сме номер 1 да ревем
На Гоги хич не му се ходи на елиминации отърваше кожата защото в сините имаше друхи за номинации преди него. Тук сега е сред по, силни и не може да блесне толкова. А и реално Мани и Фейгин допринасяха многог повече за племето от Гого. А и в плуването хич го ням. Още пт началото ми се струва въздухар и май ще се окажа права.
Дишай, бре! Simple Smile

# 935
  • София
Сега разбрах защо е този огромен хейт срещу Мани и Фейгин… Били прецакали Гого, щото сега видите ли щял да бъде на номинации. Мили дами, почитателки на Гого, Гого не е цвете в саксия,  Гого е състезател и е участник в игра. Светът няма да свърши ако Гого отиде на номинации.

За мен е странно и неразбираемо как голяма част от жените, възмущаващи се от “предателството” на Мани и Фейгин, приемат агресията за нормално общуване. Защото ежедневните крясъци, пренебрежителното отношение и заповедите са агресия.

# 936
Гарганела,  не мога да кажа точно в кой, гледах всички и ми се смесват, но със сигурност ако го хвана отново в лайф, ще питам отново за това.
Да, питай го, моля те. Все си мисля, че ако имаше един сериозен разговор между всички преди супер важната битка, това нямаше да ни бъде спестено от предаването.

# 937
Аз пък не разбирам как се приема за нормално да имаш сливи в устата и да не можеш да се защитиш при все, че си пълнолетен и уж разумен човек. И че едва ли не чакаш някой друг да те "избави" от "агресора". Топки ли нямаш да се опълчиш по-рано и по по-умен и достоен начин?
Precious snowflakes.

# 938
Сега разбрах защо е този огромен хейт срещу Мани и Фейгин… Били прецакали Гого, щото сега видите ли щял да бъде на номинации. Мили дами, почитателки на Гого, Гого не е цвете в саксия,  Гого е състезател и е участник в игра. Светът няма да свърши ако Гого отиде на номинации.

За мен е странно и неразбираемо как голяма част от жените, възмущаващи се от “предателството” на Мани и Фейгин, приемат агресията за нормално общуване. Защото ежедневните крясъци, пренебрежителното отношение и заповедите са агресия.
БРАВО , вашите коментари са най- точни 💪🏻
Отдавна стана банално - Гого , та Гого -  Фифо, та Фифо , това не са холивудски звезди, а участници в някакво предаване и за мен са фаворити , но до там гледаш предаването и толкова. Както са го нагласили сценаристите така ще стане 😀💁♂

# 939
Аз пък не разбирам как се приема за нормално да имаш сливи в устата и да не можеш да се защитиш при все, че си пълнолетен и уж разумен човек. И че едва ли не чакаш някой друг да те "избави" от "агресора". Топки ли нямаш да се опълчиш по-рано и по по-умен и достоен начин?
Precious snowflakes.
Радвай се, че не разбираш и се моли да не ти се случва.

Едната (несбъдната) коалиция в пълния си капацитет/бройка, гледат епизода! 🙂

Само Мани и Фейгин липсват, за да бъде пълна картинката! Глупави са те, глупави! Язък!

# 940
Не говорете, ако не сте попадали в затворена среда с откровени безскрупулни агресори и злобари. Недейте.

Аз също харесвам Гого, но тук се пропуска един много важен факт. Мани и Фейгин не играха срещу Гого, те играха за себе си, защото друг избор нямаха.

Освен това Гого не е автоматично пътник в новото племе, че да го ожалваме предварително. Може да оцелее, физически възможности има, съюзник има, да видим акълът дали ще му стигне.

# 941
Няма смисъл да коментирам повече. Всеки гледа и одобрява или не според собствените си разбирания. Само знам, че скоро ще има голям рев и вой, така че е излишно сега да се хабят нерви.

# 942
И аз не го разбирам да мълчиш като мишка, но да кроиш подмолни планове зад гърба.
За протокола харесвах Фейгин до вчера много повече от Вики, Алекса не го харесвам.
Но предпочитам да ми крещят в лицето, вместо да ми скрият пъзела и да се хилят като да не казвам какви. Когато агресията е в очите можеш да се защитиш, когато е зад гърба ти, не можеш. И стига с тази агресия, това че се карат около съвет не значи, че постоянно се карат.

Туджаров се видя до къде стигна със схеми. Това не е Сървайвър. Правилата са други, за да победиш ти трябват и физически качества.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 08:38 от Serene__

# 943
Не приемам агресията, нито я оправдавам, но това е телевизионно предаване, със снимачен екип, който е достатъчно време на терен. Не е като да си сам с агресор в реалния живот, в който ако съжителстваш с него,  е задължително да си тръгнеш.
 Ако говорим за група е друго, защото почти винаги има агресор. Тогава се изправяш, показваш гръбнак, отстояваш позиция и игнорираш малоумниците. Тук обаче агресията е повод, за да разпаднат племето и  открият нови съмишленици,  иначе са аут. Чисто стратегически ход, така че хайде стига с тази буря в чаша вода. Не агресията е причина, а липсата на стратегически съюзници, които да обърнат мача.

# 944
  • София
Гого лично “благодари” на саботьорките по негов интелигентен начин. Можеше да си спести тази травма, но отмъщението на двете беше по-важно.
Скрит текст:
Не ОТМЪЩЕНИЕ, а опит за СПАСЕНИЕ!

За Гого запазването на Отбора и КОАЛИЦИЯТА им, го устройства и си заслужава мъките,
но за Фейгин и Мани - победата означаваше сигурно обезглавяване, което Виктория им обеща.

И вместо да се жалва сега, да беше направил нещо,
а не да подкрепя Виктория, Цецо и Алекса, докато унищожават отбора отвътре. Ама бил казал сега отвън, че многократно потушавал,
а ние виждаме как все за ТЕХНИТЕ си гласува и седи с каменна физиономия при всички тези крясъци и заплахи - ама явно добре се прикрива, щом ХИЧ не му личи, че се е трогнал от случващото се наоколо.

Да си добър и миролюбив човек, не означава да седиш настрана от всякакви конфликти и несправедливости, за да не си навлечеш неприятности.

В доста мнения се споменава това, че Фейгин е Олимпиец, а ПРЕДАВА отбора - можеше да е ПРЕДАТЕЛСТВО, ако беше истински отбор с обща цел и хора които се подкрепят взаимно.
И двете достатъчно се раздаваха докато все още имаше смисъл, но сега за какво!? за Виктория и СИЛОВАТА й ГРУПИРОВКА, която манипулира, натиска, изнудва и обещава защита на послушните, но и тормоз и унищожение, на който реши да мисли самостоятелно

Разбирам, че цялото това възмущение от постъпката на Мани и Фейгин, е най-вече заради Гого, който остава без закрилата на коалицията, която до сега му осигуряваше спокойно пребиваване и придвижване към Финала. Но пък той е много подготвен, така че, каквото за другите, това и за него.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:53 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт