💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 421
  • 4 367
  •   2
Отговори
# 1 500
Ауу Алекса е по червен слип Joy

# 1 501
  • София
Милото Рали, а те я пожертваха, само тя не разбра. Но пък си го извоюва, евала!

# 1 502
Жени разбра за сабите.
Ралица допусна грешка.Трябваше да каже взех грошове, а не взех предимство за себе си.

# 1 503
  • София
Мирела за каква женска коалиция говори милата?!

# 1 504
  • София
Мирела за каква женска коалиция говори милата?!

И тя като Ралито Close

# 1 505
  • София
Много хубави реакции на племето на "Безстрашните". Жал ми стана и когато Елица каза, че това е последното спортно предизвикателство, в което ще участва, може би ще размисли, прекалено е млада, още адреналин и състезания я чакат.

# 1 506
Червените са се събрали като бабите пред блока, охх, милите ми те Joy един болен, друг елиминиран Grinning

Ралица е добричка, но много наивна, ще и наточат ножа, само да й дойде ред.

# 1 507
  • Другата България
Мирела гледа като отровена с гъби.
Все едно са яли с Гошо едно и също.
Тя изтръпна, защото току виж дошъл и нейния ред.

# 1 508
Тази пък Мирела, била разочарована, че Рали си взела предимство. То пък на този етап оставаше да не си вземе ..

# 1 509
Зори по -добре да замълчи.Като заговори това момиче още по -тъпо изглежда.

# 1 510
Ауу Алекса е по червен слип Joy
Човекът е балканец, той не знае какво е боксерка🤣. Сигурно в договора му изрично е било написано- аутфит - само слип, без “сервитьор”, “милитъри” и “хавай”🤣.

# 1 511
А, Мирелче, притеснително било според теб, че Ралица не споделила за предимството си с другите. А ти като имаше поне живи, влюбени предимства с теб? 🤣🤣🤣 Не така! 😀
Колко смешни са и двата отбора, колко подценяват Ралица, а не знам дали не е най-добрата жена това като цяло, аз и Мани харесвам- знаете, но Рали е уникална също.

# 1 512
  • София
Браво, Рали! Много ти се кефя. Страхотна победа и взе велика награда. Голяма симпатяга си Simple Smile

Всички я подценяваха, но тук показа сила.

# 1 513
Браво пак на Ралито!!! Сега дано се сдуши с Филип, както и се иска, съответно той е в комплект с Гого и евентуално Мани. Така госпожата ще остане в по-малката коалиция без грошове. Ще стане многоооо интересно😜

# 1 514
Много сладка Рали! Пожертваха я, а какво стана!
Алекса комедиант. Та той хубава дума и жест нямаше за пандичката, сега се тръшна

Общи условия

Активация на акаунт