💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 978
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Варна
От “Море от любов” рязко сменяме на “X factor” или там нещо подобно 😂

# 1 561
  • София
Айде, бате Генчо. Почвай да режеш наред - Мира и Зори първи Grinning

# 1 562
Каква ,, твоя” коалиция, бе Джаферович, ти го готвиш това момиче от сумати време? Че и била длъжна Ралица да им казва, много умно, че мълча изцяло- нека ги държи в страх. Джаферович по- добре да й орежат коментарите, щото много нанагоре ще й дойде народната любов във фейса и прочие.

# 1 563
Хехех .. Класически ТЪпарев утре с "разкритията".

# 1 564
  • София
Не трябваше ли Ралица нищо да не казва?
Спечелила 50 гроша и толкова. Мълчи бре! Тя така с половин уста, то трябва да си тъп да не се сетиш. Няма ли да и вземат сабите?

И дали дисквалифицираха някого? Видяхте ли на промото Фейгин и Мани?

# 1 565
  • Варна
Джаферович пак плете интриги.
Мирела как завижда...
Единствено Михаела се зарадва искрено на Ралица, другите като лешояди стояха отстрани и чакаха да каже какво са и дали😁

# 1 566
Ох, бе Мирелке, щеше да ми е смешно, ако не ми беше тъжно.

Оооо не, тоя и Цеца запя, очакваквам в най-скоро време и кючеци да размята.😫

# 1 567
Продукцията пак ще се меси грозно в играта с тия разкрития утре. Кому е нужно?

# 1 568
  • Буркина Фасо
Не трябваше ли Ралица нищо да не казва?
Спечелила 50 гроша и толкова. Мълчи бре! Тя така с половин уста, то трябва да си тъп да не се сетиш. Няма ли да и вземат сабиите?

не трябваше да научават за сабите. иначе губят действието си.

# 1 569
  • SF
Трябва да има интрига. Фейгин и Мани трябва да бъдат наказани.
И мразени/психясвани И от новите си племена.

# 1 570
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво на Рали, много ми е приятно това момиче. Елица си изпълни мисията, сега ще остави Алекса да си играе. Генчо искрено ме впечатли с актьорската си игра и как и той чакаше Елица да се върне. Толкова е хитър и съобразителен, ето това за мен е стратег и пример за игра в играта, шапка му свалям.
Алекса със слиповете и сръбската чалга ме забавлява. Той и Генчо веднага се надушиха, каквито са хиени, прибавям и Виктория към тях и евентуално Мира и ето ти превъртане на играта. Червените ми стават фаворити като племе, за сингъл играчи ясно, двамата самотни рицари.

# 1 571
Няма причина да дисквалифицират никого. Не са саботирали друго племе, а собственото си.

# 1 572
Евгения цял сезон се правила на глупава, не спря да го повтаря. Явно е много умна Joy Мирелка как завижда само.
Ралица ще издаде двете саботьорски Joy да ги видим сега. Ще има интрига. Дано да има и снимки, както миналият сезон когато ядоха наденици на реката. Joy

# 1 573
Е, кой какво си подложи...

# 1 574
  • Брюксел / София
Жени е страшна интригантка, не се спря!
А, продукцията утре всичко ще изпорти за Мани и Фейгин, и ще има Шок, ужас, ШоО Simple Smile
Гледаме един тъп сериал и това е!
Фифо супер честно си поговори с Гого! Това са двамата фаворити на този сезон и това е!

Общи условия

Активация на акаунт