💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 891
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз друго се чудя.
При условие, че утре Ралица им разкрива действията на Мани и Фейгин защо беше нужно вчера в ИГ да се правят на изненадани ?

# 1 576
Кукавицааа Innocent  ,утре ще я чуем на живо от Слипа по време на опъване на въжето .

# 1 577
Ралица можеше да излъже, че има 100 гроша, нали торбичките за 50 и 100 са еднакви. И примерно среща с близък, за да си покрие забавянето... но за съжаление продукцията не е толкова напреднала и си дъни състезателите, така че Ралица сигурно още на съвета щеше да я изтропа.
Дано утре Мани покрие Фейгин, защото няма какво да губи. Фейгин е с Алекса и Виктория и ще ѝ стъжнят живота.

# 1 578
Мирела, към която принципно нямам лошо отношение, днес доста ме подразни. Все повтарям, че е хубава- ами като природата е била така щедра към теб, къде ти остава място и за тая завист, бе братче? Ралица е страхотна, бие ги по качества всичките там жълти жени, Мирела иска и това да й отнеме като сладост и самочувствие. Да не говорим, че Ралица въобще не се е надувала на фона на това, че я хвърлиха в огъня. Незаменими хора няма, Мирела е хубаво да се осъзнае- винаги ще има и по- най от теб, не може да си в центъра на вселената. Принципно е добродушна, но явно когато някоя жена я превъзхожда в нещо, нещо й става.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:45 от Анонимен

# 1 579
  • Другата България
Не може да мине епизод без да се покаже отново тънката, или не съвсем злобичка на дружинната и нейното доверено чавдарче, зяпнало я с нямо обожание и отварящо си устата само когато трябва да каже или къде си простира гащите, или как и тя видиш ли, направила същото. Или да повтори нейния глас на съвет. То бива безхарактерност, ама това е много. За Сашка го приемам, но там категорията е друга, личи си. Мирела....да се чудиш защо, след като си има всичко, и добре се представя на терена. Защо е тая злоба? Да не би и тя да е смятала, че може да стане победител? И Евгения отново с нейното ед.число - “не дойде да ми каже“ На мен. Аз. Както самата тя се изрази - жената каза и ние решихме. Надявам се да дойде и нейния ред. Така и не можаха да се зарадват на успеха на това момиче, заради самата Рали, не заради тънките ѝ сметки кой си тръгнал и кой остава......

# 1 580
Ралица грабна двете знамена, гегата, сабите, 50 гроша и една трупа и се прибра при племето!
Това ли ви е смешния сценарий, това ли успяхте да измислите, големи армисти сте ей! Поне да бяхте направили повече снимки че много гадно се издават актьорите Алекса и Зори като се подсмихват ехидно!!!
Това е идеален сценарий за нова анимация на Наделчо!
С глас се смея

# 1 581
Значи Ралица ще изпорти Мани и Фейгин. Дотук с мастър стратезите.

# 1 582
Не гледах промото. Как Ралица ще издъни Мани и Фейгин. И пред кого.

# 1 583
Алекса за жалост не е добър актьор - все на смях го избиваше, едва пусна сълза. Елица беше по-силната в тази част.
Гената роден за политик - Аз съм до теб, брат!
Жоро или решиха да го тровят от продукцията, че дълго се задържа и бая разход им отвори с храненето Joy или го застига кармата задето яде пред гладните
Същата, която утре ще застигне Мани и Фейгин, защото си изпълниха ролята и е време за другарски съд и рулгейт
Някак си Гого и Фифо и тяхното взаимно уважение и честност стоят не на място в този сериал

# 1 584
Аз друго се чудя.
При условие, че утре Ралица им разкрива действията на Мани и Фейгин защо беше нужно вчера в ИГ да се правят на изненадани ?
А, дали няма само едната да признае цялата вина, един вид да защити другата? Не знам защо но си мисля, че би било възможно. Или изобщо да не кажат?
А да не говорим, че и думите на Алекса може да са за съвсем различно нещо. Simple Smile Както кимането на Зори, при отпадането на Валери.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:46 от DebSs

# 1 585
  • Варна
Ако Гената се сдуши с Алекса , тая дето най много чакаше Алекса -Мирослава ще изхвърчи първа

# 1 586
Реакцията на Мирела беше много детинска и объркана. Като не е център на вниманието и започва да й става доста трудно да навигира социални ситуации.

Ралица беше искрено и неподправени щастлива от постижението си, от това, че не повтори Валери и от възможността си да продължи напред. Стискам й палци.

# 1 587
Жени е страшна интригантка, не се спря!
А, продукцията утре всичко ще изпорти за Мани и Фейгин, и ще има Шок, ужас, ШоО Simple Smile

Да , Жени е по-страшна от врякащите и саботиращите взети заедно.

А ония двечките най-много да ги накажат да са без имунитет и с право.Но не знаем какво е родил мозъкът на сценариста!

# 1 588
Ауу Алекса е по червен слип Joy
Алекса цветовете си мени, но слиповете - не 😂

# 1 589
  • София
От тук- нататък ще се избира капитан наказателно Joy

Общи условия

Активация на акаунт