💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 788
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Абе тя не беше баш женска тази битка ...

# 1 621
Преш, сърце нямаш, къде ме върна.....
Знам, Мери. Hug
Колко се палехме и кръстосвахме шпаги тогава. 😁

# 1 622
  • София
Джаба сигурно като се освести от новините повече я хвана яд за това как не се е сетила за тази възможност да прати пак Фифича на заколение в женска битка.
Два пъти го изтърва, но на третия белким успее. Няма да се откаже.

Гогича нещо отвори глътка и не мож го запреш да говори Grinning

# 1 623
  • До сърцето...
Алекса като се върна от разходката около фермата (апропо, те имат ли право така да се шматкат около стопанството?), се хилеше като репичка. И с усмивка твърдеше, че я няма Елица.
Дали пък не са имали ранде-ву?

# 1 624
  • София
За потресените от слипчето на Алекса да припомня, че той не е единственият играч играл по гащи. То и аз бях потресена в първи сезон, но вече обръгнах. 😁
Скрит текст:

Ох, очите ми! Joy Какъв е този ужас и как е възможно изобщо да не си спомням за него? Може би шокираното ми съзнание е бързало тотално да се освободи от спомена за гледката. Но хубавото е, че щом тогава съм издържала, ще се справя и сега. Давайте го Алексата барабар със слиповете му насам!

# 1 625
  • София
Защо не дадоха на Рали стоте гроша, които Алекса спечели за Елица? Или щедрата награда да наследи четката и пастата за зъби.
"Сто за мен и сто за жена ми" беше метафора, довод, който Алекса изпозлва, за да спечели двеста гроша, досега не са позволявали на участник буквално да играе и печели награда за друг.

# 1 626
След като всичко по онзи спойлер със снимката е вече ясно, ще си позволя да я кача тук за тези, които не искаха да я виждат тогава.
Вече не е спойлер, но я слагам в скрит текст, защото все пак е от утрешната неизлъчена битка.
Скрит текст:
Аз вярвах, че е нарочно пусната и няма да се окаже вярна. Просто не мога да си представя да са толкова зле, че да изтърват такъв кадър, но явно са. А и участникът, с който писах няколко пъти, потвърди, че е истинска и на всички им е станало тъпо от разкритието.

# 1 627
За потресените от слипчето на Алекса да припомня, че той не е единственият играч играл по гащи. То и аз бях потресена в първи сезон, но вече обръгнах. 😁

Само по една диагоналка им липсва 😂

# 1 628
  • SF
Алекса като се върна от разходката около фермата (апропо, те имат ли право така да се шматкат около стопанството?), се хилеше като репичка. И с усмивка твърдеше, че я няма Елица.
Дали пък не са имали ранде-ву?

Имат право. Не са имали рандеву.

Алекса трябва да внимава с кого се съюзява, защото Генчо обича сам да номинира приятелите си.

# 1 629
При Жени е много любопитно, особено ако номинациите са единични. Според мен ясно ще си даде сметка, че се налага да остави сините играчи на мира в момента, независимо имат или нямат имунитет и да стреля в двойката Михаела-Ралица, която е по-голяма заплаха за нея в момента от Фифо и Гого.

Ако стигнат до съвет Жълтите като нищо Михаела ще е на пангара тази седмица.

# 1 630
  • Другата България
Преш, сърце нямаш, къде ме върна.....
Знам, Мери. Hug
Колко се палехме и кръстосвахме шпаги тогава. 😁
О, помня, тогава с теб бяхме постоянно на нож, от страната на два различни отбора - ти за жълти, аз за червени. Сега пък сме на едно мнение. Аз затова гледам да не си слагам на сърце такива разногласия, защото никога не се знае в друга тема, за друг формат или сериал дали пък няма да сме на едно мнение. Е, грозните обиди и докладите до Татти няма как да ги игнорирам, нямаше как, но пък нищо не съм загубила от прекратяването на четене и писане с две-три потребителки, едната от които вече я няма окончателно във форума, разбрах, че е правила същото и в последващите сезони.
Но това е минало, аз не съм злопаметна, уважавам много интелигентната дискусия с хора, които са на различно мнение от моето, и което е аргументирано до степен такава, че дори да ме накара да кажа . На опонент. А и онази тема ме научи да си подбирам битките.
Абе, славни времена бяха, благодаря ти, че ме върна там отново.

# 1 631
  • Някъде там...
Честно казано повече ме дразнят навряните в задника гащи на Зори, отколкото слипа на Алекса. Жега му е на човека, маа си по бански.

# 1 632
Радвам се, че не видях Цецо в слипове, какъвто е голям щяха да му седят като прашки. Ако се стигне дотам да събличам някой сладур и видя, че носи слипове - обличам го обратно и го пращам да си заминава. Trollface
Ще отпратиш твоя любимец Цецо? Не ти вярвам 🤣 Бързо забрави хубавите му крака, по които припадаше 🤣 Значи лилавите му бархетни чорапки не те дразнят, но се захващаш за единия слип🤣 Нямаш угодия🤣

# 1 633
Извод: Ключова тренировка преди участие в Игри на волята - вадене на колове.

Има го като елемент поне по няколко пъти всеки сезон. И вече много пъти сме виждали физически изключително силни играчи по някаква причина да не могат да намерят правилната техника за ефективно вадене. Елица се издъни лошо на същия елемент и в предната битка, така че случилото се днес е закономерно. А иначе сигурно в 9 от 10 различни по тип битки Елица би победила Ралица. Тя и днес я би на плуване, разбира се, но на техниката с торбите и особено на коловете се провали брутално.

# 1 634
  • До сърцето...
Esmee, благодаря.

Хубавото вече от горната (компроматна) снимка е, че Георги се е оправил и ще участва.

Общи условия

Активация на акаунт