💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 366
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Ама и Ралица (водещата) как се държи... не помня за друг такива думи имало ли е.
На мен ми се струва, че Виктория харесва Алекса не само като добър играч...

# 1 966
Айде поне Мира се сближи с Ели още след напускането на Куков и твърдо през цялото време до края. Но Зори... тя беше дълго време в другата коалиция и едва напоследък се обърна и се сближи повече с Ели. Пък сега такъв рев да го раздава... и т.н.

# 1 967
Фейгин верно е много спряла.Тотално мозък пък да няма.

# 1 968
Хахаха Гената за Жорето: Знам ,че всяка битка е опасна и може да си тръгне ,затова съм за него.😁😁😁

# 1 969
Фейгин, не те разбирам…

# 1 970
Ох, Ралица как може да е толкова мила и добра, обожавам я. Много гадно ми стана като си представих как се е почувствала, когато е чула как всички я подценяват, та дори и нейните хора.

Надявам се някои участници да си останат приятели и в живота, защото това, което са споделили заедно като преживяване много малко хора могат да го изпитат. Един ще си тръгне с паричната  награда, но всеки може да спечели много повече.

Ха, изплашената и тормозена Фейгин как гласува за капитан Алекса. Сигурно я гони Стокхолмски синдром.

# 1 971
  • Буркина Фасо
сега ще закука кукавицата Laughing

# 1 972
Фейгин и Вики са нагаждачки.

# 1 973
Много гадно, ако ги изпортят така. Фейгин защо не гласува за Георги.. въпреки, че гласовете нямаше да се считат за нищо, поне да има ясна позиция.

# 1 974
  • Другата България
Е, този път аз наистина разбирам Фейгин.
И за мен игра много, много правилно.
И за себе си, и за Гошо.

# 1 975
Фейгън милата е буквално муха без глава.

# 1 976
Ето това са уплашените емоционално тормозени момиченца. Стокхолмски синдром направо
Щом не можа и за любимия да гласува

# 1 977
  • SF
Ами много тъпо е така да ги поставят нещата.
Много тъпо.
Можеше по друг начин да разобличат саботьорките.
Все едно са в детската градина и са се напишкали.

# 1 978
  • София
По принцип това, което правят в момента водещите, не е честно, но са го правили и в други сезони за ходовете на други участници. И предимства са разкривали, ако не се лъжа.

# 1 979
  • На морето!
Аз не мисля, че ще ги издадат

Общи условия

Активация на акаунт