💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 066
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 980
Леле, слипът в знак на мъка е обул шорти Simple Smile

Хихи

# 1 981
  • Другата България
Явно “малкото тормозено момиченце“ не е било толкова тормозено наистина, и сега БЕЗ Мани и Илиян играе нейната си игра, каквато вероятно би играла ако го нямаше онзи постоянен натиск. Може би наистина затова я разбирам прекрасно по начина, по който игра сега. Както и предполагах, както и писах.

# 1 982
Сигурно е от монтажа едно до друго това, но Алекса запява и Фифо към Мани "Трябва да го издържим това нещо" Joy

# 1 983
Айде, измамниците на позорния стълб и по една пръчка на Викиту да ги напляска!

# 1 984
Едва ли я е страх от елиминация на капитана, че да защитава Георги, Мери ако това подозираш, трети път такава елиминация не вярвам да има.
( П.с, сега виждам, че имаш друго предвид )
Според мен усеща накъде духа вятъра и че
Червеният отбор е една секта на Пандата, и се опитва да умилостиви Алекса и Виктория, мазни се.

# 1 985
Аз пък смятам, че Фейгин гласува умно - хем подкрепи групата, хем не се показва явно залепена за Георги, защото могат да решат, че са тандем, щом се харесват.

# 1 986
  • Другата България
О, не, нямам това предвид.
Утре ако имам време ще се обоснова, че сега нещата вървят бързо.

# 1 987
Не разбрах защо беше тоя рев, Елица си е жива и здрава.

# 1 988
Да гласуваш за “агресора” си, заради който саботира племето си - без коментар 😳😳😳

# 1 989
О, не, нямам това предвид.
Утре ако имам време ще се обоснова, че сега нещата вървят бързо.
Да, да, късно ти прочетох по- предното мнение. Simple Smile

# 1 990
  • София
Фейгин , а и Мани, би трябвало да си признаят сами, че са продължили да изпълняват плана на Илиян за разпадане на племето..

# 1 991
Няма да издадат момичетата за саботажа.

# 1 992
  • София
Обединеното племе накрая има ли капитан, технически няма смисъл, но формално (не помня)? Замислих се дали може да направим така, че Алекса да има шанса да "капитанства" и на трите племена? 😄 Сезонът на рекордите. Sunglasses Blue Heart

# 1 993
Туй Мани много ехидно и злобно бе.. И продължава самодоволно да се хвали с идиотската си постъпка.
Сори, че пак се връщам към това, но поне можеха да кажат- мислехме само как да се съхраним,  емоциите надделяха и т.н, но поне някаква лицемерна нотка на съжаление да имаше или осмисляне на ситуацията отстрани. Явно много са мразели другите. Тъмни и дребни душички:) Докато обратното не мисля, че е вярно. И то си личи от лайфовете.

# 1 994
Ха, Фейгин гласува за Алекса, които до вчера я "тормозеше"
Ти да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт