💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 985
Алекса е застанал като Кръстника и тия двете девойки, които трябваше да са си в тяхното племе сега на него му се молят, пълен абсурд са те двете като игра.

# 2 986
Жени си е Жени. А Ралица закъсня с началото на играта.

# 2 987
Не мога да си представя как от продукцията гледат сглобените епизоди и си казват 'да, тези ревове са топ, супер са, йес, чудесно се е получило'. Трезво мислещ човек не може да одобри тези глупости.

# 2 988
Ох бе Зори. Имам чувството че едвам говори.

# 2 989
Зорница…. Изпуснах откъде знае тази информация, Генчо ли се е разприказвал?

# 2 990
  • София
Зори така обяснява, че аз се обърках. Sweat Smile

# 2 991
  • Другата България
Хе-хе, както си знаех, Алекса ще пази жените.
Да видим дали и Зори ще влезе в това число.
Това означава Фейгин и Гошо на пангара постоянно.
Другият вариант е червените да печелят постоянно.

Ох, Зори се опитва да мисли стратегически, като прецака Гошо.
А, ти да видиш! Илиян и Мани! , без Фейгин! Както и очаквах. Най-сетне да има полза от Зори.

# 2 992
  • SF
Рали и Михаела трудно ще направят коалиция с Гого. Той обича да е със силните, не с лузърите.

# 2 993
Зорито с големият черпак 😅

# 2 994
Генчо говори с Георги, Георги говори със Зори.
Зори си е порта, но в момента го прави с цел лична защита. Пренасочва огъня.

# 2 995
Зорница ще вземе приз номер едно за най малумната участничка от 4 сезона.

# 2 996
Алекса като някой цар и жените му на масата. То не бяха ревове не беше държане на ръце. Ту мъч ми идва тая сапунка.

# 2 997
ОМГ Алекса как държи Мира и Зори за ръце, сякаш казват молитвата преди вечеря  и Патриархът на семейството Алекса им дава своята благословия JoyJoyJoy Само челядта липсва JoyJoyJoy
Радвам се, че Михаела, Ралица и Мирела погледнаха. По-добре късно, отколкото при излъчването.

# 2 998
Зори като цяло доста изненадващи добре си изигра картите,  не очаквах така тактически да си ползва информацията, но ме заболя главата да го слушам.

# 2 999
Рали и Михаела трудно ще направят коалиция с Гого. Той обича да е със силните, не с лузърите.

Има вероятност, макар и малка, да дръпнат Фифо. И Гого сам ще си иде при тях. Не мисля, че Гого харесва Жени, за да се присъедини към нея. По-скоро отново ще играе самостоятелно, което ще му изяде главата.

Общи условия

Активация на акаунт