💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 327
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 045
Гого как така гони Мани от стаята?' Тази вила да не е негова. Много тъпо постъпи. Обиден е,ок,яд го е,но чак такива драми са ми излишни.
Сините пак са си същото племе,само си смениха цвета на екипите и добавиха Мира и Зори към кокошарника. Не мога да понасям нито Виктория,нито Алекса,нито онези двете оплаквачки. Дано се махнат скоро. 😆

# 3 046
Виктория физическа алергия ми докарва
Гого е доста смешен... това ако е Мъж, дзен...

# 3 047
Абе айде сега. Обиден ама да не ти говори, да те игнорира и да претендира, че нещо му трябва, само защото Мани пита..
Не, че няма право, просто е малко смешно, на фона на играча, който всички мислим, че е. Дребнаво е това поведение, детинско, не непременно лошо, но Филип например така да се държи не мога да си представя. През какво го прекара Джаферович само си спомнете, ако Гого така реагира на постъпката на Мани, с която дори не са били съюзници.

# 3 048
  • SF
Гого не прекалява ли малко?

# 3 049
  • София
Голяма завист на високата дама към "ниската" Мани, каквото и да направи, все ще е виновна.

# 3 050
Виктория и днес ли ще мутрее?

Фейгин, не се извинявай, момиче....не им се поддавай.....

# 3 051
Ееех, Гого, Гогоо...Пак остана неразбран. Simple Smile

# 3 052
Хаха, Гого какъв е сладур, като ръмжи срещу Мани. Grinning Поне да го видим тоя човек извън битките. И това ли ще мине за психически тормоз -"Трябва ми тигана"? Grinning
Ама това си е чиста заплаха за разправа, къде ти, Лефтеров трябваше да я защити Joy

# 3 053
Чудя се след предаването Фейгин как не е загубила Мани и Илиян като приятели.Това момиче е мега зле.Браво на Мани ,че въпреки всичко не и обърна гръб.

# 3 054
  • Другата България
Както всеки път, така и този път Мани си мълчи и се подхилва, докато Фейгин отново обира колая.
Много точни думи на Виктория за Мани.
Ето, самата Фейгин си го каза - “Може би влиянието“. Не може би, а точно влиянието.

Това малкото момиченце обаче, в жълто, “малтретираното“....

# 3 055
Браво на Фейгин. За мен това е истинското и лице.
Вики не ми хареса сега.

И, хора нека се въздържаме от обиди и пак да е приятно в темата, независимо че сме на различни мнения

# 3 056
В тази игра ли Мани питаше Поли дали 'бара нещо'? Grinning

# 3 057
Добре си беше Гого га беше просто едно храстче и мълчеше, какво му трябваше да проговаря ...

+100

# 3 058
Класическа игра за ИВ. Хубава битка, която през втори и трети сезон беше и много смешна за гледане.

# 3 059
Чудя се след предаването Фейгин как не е загубила Мани и Илиян като приятели.Това момиче е мега зле.Браво на Мани ,че въпреки всичко не и обърна гръб.
Не е зле, просто е малка, а Виктория и Алекса са я мачкали като пластелин. Мани е наясно, че Фейгин е в по-лошата ситуация и предполага на какво са я подложили.

Общи условия

Активация на акаунт