💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 360
Няколко пъти задавам различни въпроси и не получвам отговор, но все пак да попитам - как Илиан е измислил саботажа, като не е знаел каква игра ще се играе? Ще кажете, че не е уточнил детайлите, а само принципа, а момичетата в движение са измислили, че трябва да се скрие едно парче, пък и  торбата се оказа незавързана, та с една ръка се извади въпросното и се зари с един крак и никой не видя? Брей каква организация и бърза мисъл, при условие, че Фейгин беше определена за пъзел и можеше съвсем спокойно там да подава грешни части, да вади вече поставени и т.н, както междувременно се е случвало в предишни сезони - гледаш го нареден пъзела и изведнъж го развалят и почват отначало, и не, не е сценарий, и не, не е работа на продукцията...

# 3 361
От снощния лайф. Чакала пита Генчо какво мисли за саботажа на Мани и Фейгин и дали ги подкрепя.
"Генчо: Ох, знаейки цялата информация аз ги подкрепям напълно. Даже много се радвам, че са имали толкова хъс, защото за това, което са направили са нужни много умения, човек.Изобщо не е лесно, да ги извадиш, да ги заровиш...Аз като мъж нямам вариант да изпадна в същата ситуация, в която са изпаднали те и няма как да стигна до момента да го направя този саботаж, толкова явен, това не бих си позволил. Той Жоро знае, говорихме хиляда пъти, искаше ни се да се разпаднем, искаше ни се по някакъв начин да саботираме, обаче не енашето и нямаше как да го направим. Просто докато играхме спестихме нещата, които иначе бихме направили по-добре...това е ясно. Но за мен
психическият тормоз, който са преживявали Фейгин и Мани ги оправдава, щото тоя човек е бил толкова краен, че на тяхно място не бих го търпял. А те са жени - какво трябва да направят.
Жоро: То се видя и в нашето племе (поведението му). То е абсурдно. То не се търпи.
Генчо: Да, това психическо нападение денонощно, особено подкрепено със заплахи, а това го казвам хиляда пъти, че е имало заплахи в моменти, в които това няма как да бъде записано, та ето това е повече от достатъчно, за да ти падне пердето и да кажеш - Аз не съм тука някой да ме прави на луд, не сме 90-те години да ме плашат, да ме стряскат, да ме тормозят, ще направя каквото мога и каквото ще да става! Попаднали са в тази дупка, взели са решението и са го направили супер кадърно! Това, което те са направил малко хора могат да го направят толкоз кадърно.
Сега вече оттук нататък цялата картинка и че Гого, например, е супер добър атлет и момчето се е изхвърлило на полето и накрая, без да бъде виновен.... това е гадна ситуация. Но това са косвени жертви на цялото това напрежение в племето, а то според мен не идва от Мани. Това е.
Жоро: Напрежението идва оттам, откъдето идва вече и в нашето племе."

# 3 362
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията срещу Генчо. Генчо президент! Продукцията плете ли плете мрежи, Унголиант пасти да яде.

# 3 363
Мани ме спечели отдавна и се радвам, че е точно такава, каквато я видях още първата седмица. С нито едно действие или дума не ме е разочаровала. Един от най-силните образи участвали в ИВ. За мен най-силния женски персонаж от всички сезони до тук.
Мани и Амелия-Мира за мен са жените, показали най-силен характер в ИВ до момента.

# 3 364
  • София
Скрит текст:
Обаче плюем продукцията, смотани били, нямали поглед над зрителите и техните любимци, не можели да ни манипулират. Ами!
Я как Гого от любимец на форума рязко загуби фенки, ще му пуснат още няколко синхрона антиМани, после ще го прецакат на някоя игра и няма да има много страдащи - даже ще си кажат как си го е заслужил съюзникът на агресори.
След това ще изплува и Фифо от сенките, ще каже как не са заслужавали толкова жени да останат, пък да си замине силен играч като Гого, ще прецакат и гадния сексист. Форумът ще забрави как се е заканвал на Тупарев за бунт ако Фифо и Гого отпаднат.
Междувременно почва избелването на Алекса и Джаферович. Той остана сам, няма да дразни зрителите с любимата, пък и благороден - прегърна Фейгин и прости, джентълмен - ще си пази всички дами.
Джаферович може да плете интриги на килограм, обаче не позволява викове в племето, умна жена, всички ръководи умело.
И браво на продукцията и монтажа! Едните от герои станаха гадняри, другите от връзкари - герои.
Както и да го гледам най-добрият вариант е да направят Лефтеров победител и да си следват принципа на тихото и скромно момче от сезон 1 и 2.

Ами аз не съм забравила... никой не ми се е наместил в класацията, само отпадат от нея. То почти никой не остана - Жоро и Мани по симпатии, Фифо като някой, който се представя като победител на арената (и въпреки афинитета му към мъжки коалиции). Другите или не харесвам (включително вече), или не смятам имат достатъчно добро представяне на терена, или са ми безлични като социална игра. Ако продължат да маскарят, просто няма за кого да викам на финала... което ще е за 4-ти пореден сезон Joy (леко изключение за Андрей, ама и той беше от немай къде)

# 3 365
Гого реагирал незряло и детински на провокациите на Мануела. Къде-къде по-мъжкарско и зряло е да й тегли една сочна псувня и да се изхрачи шумно на пода. ooooh!

# 3 366
Лика прилика са си с Илиян, но Фейгин не е като тях. И след като за толкова време заедно са я опознали е трябвало да я оставят на мира, вместо да се опитват да я превръщат в себе си. Те са емоционални изнудвачи и ако е имало някакъв психически тормоз към Фейгин в племето, то е било точно от тях.

Съгласна. Аз също си мисля, че в тази групичка Фейгин изобщо не се вписваше и там много изкусно си я манипулираха и използваха. Не че се вписваше и в тайфата на викачите.

Между другото, всичките драми и скандали, които ни излъчват, не са ми особено интересни и гледам да ги прескачам, когато мога Grinning Ясно е, че гледаме това, което ни е подготвено за гледане Grinning

# 3 367
Скрит текст:
От снощния лайф. Чакала пита Генчо какво мисли за саботажа на Мани и Фейгин и дали ги подкрепя.
"Генчо: Ох, знаейки цялата информация аз ги подкрепям напълно. Даже много се радвам, че са имали толкова хъс, защото за това, което са направили са нужни много умения, човек.Изобщо не е лесно, да ги извадиш, да ги заровиш...Аз като мъж нямам вариант да изпадна в същата ситуация, в която са изпаднали те и няма как да стигна до момента да го направя този саботаж, толкова явен, това не бих си позволил. Той Жоро знае, говорихме хиляда пъти, искаше ни се да се разпаднем, искаше ни се по някакъв начин да саботираме, обаче не енашето и нямаше как да го направим. Просто докато играхме спестихме нещата, които иначе бихме направили по-добре...това е ясно. Но за мен
психическият тормоз, който са преживявали Фейгин и Мани ги оправдава, щото тоя човек е бил толкова краен, че на тяхно място не бих го търпял. А те са жени - какво трябва да направят.
Жоро: То се видя и в нашето племе (поведението му). То е абсурдно. То не се търпи.
Генчо: Да, това психическо нападение денонощно, особено подкрепено със заплахи, а това го казвам хиляда пъти, че е имало заплахи в моменти, в които това няма как да бъде записано, та ето това е повече от достатъчно, за да ти падне пердето и да кажеш - Аз не съм тука някой да ме прави на луд, не сме 90-те години да ме плашат, да ме стряскат, да ме тормозят, ще направя каквото мога и каквото ще да става! Попаднали са в тази дупка, взели са решението и са го направили супер кадърно! Това, което те са направил малко хора могат да го направят толкоз кадърно.
Сега вече оттук нататък цялата картинка и че Гого, например, е супер добър атлет и момчето се е изхвърлило на полето и накрая, без да бъде виновен.... това е гадна ситуация. Но това са косвени жертви на цялото това напрежение в племето, а то според мен не идва от Мани. Това е.
Жоро: Напрежението идва оттам, откъдето идва вече и в нашето племе."
Много точно обобщение. Мани и Илиян ги няма при червените, но напрежението не е изчезнало.

# 3 368
  • София
Бяха му раздедени най-слабите карти... каквото можа направи. С безполезници като Пухи, Звезди и Веси нямаше как да победи в директните двубои на арената. Тук Алекса(Продукцията) яко го наигра с Веска.
Второ място на Сините в понеделник:
Безстрашните взимат Генчо и Георги
Супергероите взимат Елица, Мира и Зори.

Това му беше планът на Гената, но мъниците Мани и Фейгин друго изиграха.

# 3 369
  • София
Напротив, вчера в лайфа Генчо каза, че е подходил наивно към Алекса, с доза надежда/мъжкарски и открито също каза/, а те са му се изсмяли зад гърба. Щял да говори  днес след епизода повече, надъхал се е, явно че днешният съвет не носи много позитиви за него.

Абе... на Генчо това му беше единственият полезен ход и се надяваше Алекса да се върже... но Алекса също борави с такива тарикатлъци и не се връзва толкова лесно. А Генчо го надиграха още червените, Алекса просто ще забие последния пирон. Довечера изглежда ще е номиниран. Ще е интересно, ако отпадне от Михаела.

Не разбирам защо още се гневи толкова време след края на предаването. Надиграха го, толкова. Но ми е интересно каква информация ще изнесе.

# 3 370
  • софия
Хахах, Гената и наивност.  Значи и извън играта продължава да се пробва да е "герой" . Обаче страшни изцепки и в реала. Влиза в обяснителен режим, на лични се вихри и си храни Зори, ама инак аз не съм такъв, како Сийке.  Сладурче ми е той с тези напъни.
 За Гогата и реакциите. Чуден пост на дамата, която каза как успява продукцията да ни води за носа. Аз, честно казано в началото не разбрах защо и от къде дойде тази вълна и разочарование от Гого(да се свети името му). С днешна дата стигнах до едно заключение. Една част от народа се кефи, че най накрая тоя,  дет всички го харесват е в калта, нека му, ше ми блести така. А другата буквално са го издигнали в култ, обожествяване и в моментът в който той показа, че е просто човек стана страшно.
  Чудесно сито, нека се ръсят от клона, тъкмо ще ни е по широчко.  Честно казано вече стискам палци да излезе от играта. Все по грозно ще става. Не е за там. Той спечели най-голямата награда. Уважението и добрите отношения с всички участници и любовта на публиката. Колкото и да се напъва сега тълпата, късно е, чадо.  Гого се оказа феномен в този формат. Аз поне за първи път виждам толкова категорично одобрение.

# 3 371
Не казвам, че Гого трябва да приема и одобрява действията на Мани и Фейгин, но той никога не се опита да се постави в техните обувки. През цялото време в синьото племе живееше в някаква друга реалност, нищо не вижда, нищо не чува, и после изненадан от случилото се. Очаквах от добър и чувствителен човек като него, да бъде доста по-нетолерантен към агресията и тормоза. Това, че гласувал срещу Илиян, а не срещу Мани е защита, но от елиминация, не е никаква защита от постоянната агресия.
По-напред прочетох, че Алекса бил казал, че нямало да номинира Мани и Фейгин, ако бяха останали заедно, защото им го бил обещал.. смешка пълна, кой щеше да номинира, Гого и Виктория ли?

# 3 372
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.

# 3 373
Скрит текст:
Обаче плюем продукцията, смотани били, нямали поглед над зрителите и техните любимци, не можели да ни манипулират. Ами!
Я как Гого от любимец на форума рязко загуби фенки, ще му пуснат още няколко синхрона антиМани, после ще го прецакат на някоя игра и няма да има много страдащи - даже ще си кажат как си го е заслужил съюзникът на агресори.
След това ще изплува и Фифо от сенките, ще каже как не са заслужавали толкова жени да останат, пък да си замине силен играч като Гого, ще прецакат и гадния сексист. Форумът ще забрави как се е заканвал на Тупарев за бунт ако Фифо и Гого отпаднат.
Междувременно почва избелването на Алекса и Джаферович. Той остана сам, няма да дразни зрителите с любимата, пък и благороден - прегърна Фейгин и прости, джентълмен - ще си пази всички дами.
Джаферович може да плете интриги на килограм, обаче не позволява викове в племето, умна жена, всички ръководи умело.
И браво на продукцията и монтажа! Едните от герои станаха гадняри, другите от връзкари - герои.
Както и да го гледам най-добрият вариант е да направят Лефтеров победител и да си следват принципа на тихото и скромно момче от сезон 1 и 2.

Ами аз не съм забравила... никой не ми се е наместил в класацията, само отпадат от нея. То почти никой не остана - Жоро и Мани по симпатии, Фифо като някой, който се представя като победител на арената (и въпреки афинитета му към мъжки коалиции). Другите или не харесвам (включително вече), или не смятам имат достатъчно добро представяне на терена, или са ми безлични като социална игра. Ако продължат да маскарят, просто няма за кого да викам на финала... което ще е за 4-ти пореден сезон Joy (леко изключение за Андрей, ама и той беше от немай къде)
А, има много време до финала да наклонят везните към техния човек. Дори да стане пак от немай къде.

# 3 374
  • софия
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.

Общи условия

Активация на акаунт