💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 339
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 375
  • София
Не казвам, че Гого трябва да приема и одобрява действията на Мани и Фейгин, но той никога не се опита да се постави в техните обувки. През цялото време в синьото племе живееше в някаква друга реалност, нищо не вижда, нищо не чува, и после изненадан от случилото се. Очаквах от добър и чувствителен човек като него, да бъде доста по-нетолерантен към агресията и тормоза. Това, че гласувал срещу Илиян, а не срещу Мани е защита, но от елиминация, не е никаква защита от постоянната агресия.
По-напред прочетох, че Алекса бил казал, че нямало да номинира Мани и Фейгин, ако бяха останали заедно, защото им го бил обещал.. смешка пълна, кой щеше да номинира, Гого и Виктория ли?

Аз искам на Алекса този въпрос да му зададат - в племе, съставено от него, Виктория, Гого, Мани, Фейгин, Елица, Мира, Зорница - в каква поредност щеше да номинира?

Скрит текст:
Залагам, че щеше да намери оправдание да са тези, които не харесва - всички "неподчинения" на него му идат дюшеш

# 3 376
Бяха му раздедени най-слабите карти... каквото можа направи. С безполезници като Пухи, Звезди и Веси нямаше как да победи в директните двубои на арената. Тук Алекса(Продукцията) яко го наигра с Веска.
Второ място на Сините в понеделник:
Безстрашните взимат Генчо и Георги
Супергероите взимат Елица, Мира и Зори.

Това му беше планът на Гената, но мъниците Мани и Фейгин друго изиграха.
Като я познавам Мама Джаф Хиената, нямаше да позволи да останат силни коалиции заедно. Щеше да разцепи Генчо и Геори и да вземе един от двамата, а после и Елица ако има възможност да я раздели с Алекса ако не беше избрана. В противен случай Генчо и Зори, че да не се обединяват в новото си племе.

# 3 377
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Чудя се, не му ли е минавало през ума, че сам се докара до това положение?

# 3 378
До момента само през първата седмица на елиминация не е бил някой от тази тройка - Генчо, Фифо и Георги. Но само защото Фифо тогава се спаси на играта за спасяване от елиминация, не защото някой от тройката не е бил и тогава номиниран.

Генчо според мен знае, че ще го номинират, няма да е изненадан. По-скоро си мисля, че някои от аргументите на номиниращите го е издразнил, за да се кани отсега за лайфа след епизода днес.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:41 от Bengun

# 3 379
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?

# 3 380
Рали в кухнята мълчаливо и игнорирайки Женя и Мирела си взима питие и се изнася. На терасата Гого обвинява Мани, че му прехвърлила топката с думите "Нагаждачи". А Женя хитро и с разбиране му се усмихва. Гого е отбор Джаферович, дори за да се разграничи от Мани, която ще се залута с момичетата и ще останат евентуално сами с Рали. Женя плясна ръчицата на Мирела да не се държи за полата ѝ точно пред двамата нови. За мен целеше да се разбере, че Мирелка е свободна за номиниране и няма вече "чадър". Рискува отстрелването на Мирела, без да губи сляпата ѝ подкрепа, печели и Гого. Укори лекичко Мани, която номинира съвсем правилно, но включвайки думата "предателство" още повече скъси връвчицата на Гого. Боже защо децата са такива шаранчета.

Рали и Мишето наивници, късно им светна, че Филип вече е коалиран.
Вики шанса - колко шанса е дала тя на Фейгин, ехеее.
Детото излезе пред строя се извини, защото така тряба, защото ѝ се налага да го направи като спортист и публична личност.

На мен сцената в кухнята ми беше много забавна. Ясно, че оператор ги дебне за снимки, та трябваше да отиграят "игнорирането", а с тоя тиган прихнах и Лефтеров като буфер между двамата да не се залупат с него и да унищожат плънката.

Играта си е готина, но тази година наистина нямаше комични ситуации. Добре ги навигираха. Браво на Жълтурчетата!
Дон Алексио утре ще изпрати Генчо на номинации. Като разберат за имунитета на новите, сметкаджиите ще предположат, че Филип е номиниран. Момичетата си го гласуват Гената, Алекса ще се оправдае, че избор му е между двамата мъже, но  ще подбере едни силни слова и Генчо ще е на Арената.

# 3 381
Няколко пъти задавам различни въпроси и не получвам отговор, но все пак да попитам - как Илиан е измислил саботажа, като не е знаел каква игра ще се играе? Ще кажете, че не е уточнил детайлите, а само принципа, а момичетата в движение са измислили, че трябва да се скрие едно парче, пък и  торбата се оказа незавързана, та с една ръка се извади въпросното и се зари с един крак и никой не видя? Брей каква организация и бърза мисъл, при условие, че Фейгин беше определена за пъзел и можеше съвсем спокойно там да подава грешни части, да вади вече поставени и т.н, както междувременно се е случвало в предишни сезони - гледаш го нареден пъзела и изведнъж го развалят и почват отначало, и не, не е сценарий, и не, не е работа на продукцията...
Точно така!
Бяха се разбрали  Фейгин да реди пъзела и явно са решили, че ако бавят при тегленето на шейната и реденето на пъзела ще е достатъчно, НООО Нико Тупара и компания са решили, че ако така саботират няма как да го покажат и  да издадат двете момичета на групата.
Какво да кажат някой саботира не се раздаваше в игрите?! Тръгни да го доказваш!
 Затова в хода на играта са го измислили, че ако липсва елемент ще е по-ефектно и ще могат по-лесно да злепоставят девойчетата. Казали са най-вероятно на Мани, защото тя каза на Фейгин, че има разхлабена торбичка и трябва да скрият елемент. Винаги торбичките са много здраво завързани, виждала съм как със зъби понякога ги развързват. Сега Фейгин с една ръка я отвърза.Случайност?! Не мисля1 Дългата ръка на Тупара прозира в целия сценарий.
Продукцията знаеха за саботажа, решили са да е по-ефектен със скрито парче."Помогнали са на момичета", за да може после да ги тричат пред групата. Мизерници, някой очаквал ли е друго то тях.
От Нико и Вито "с любов"! Imp

п.п. Въобще няма да се учудя, ако идеята за саботажа е на самата продукция, за вкарване на съспенс и напрежение. Ето няколко епизода само това нищим и коментираме.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:04 от sineva 1

# 3 382
Мануела пое вината за саботажа, за какво му е на един манипулатор да отнася шута, по-скоро щеше да си измие ръцете с Фейгин,нищо "че я е накарала".
Обсъждали са с Илиян каква би могла да е играта, къде да имитират дейност, къде  какво, това пак от лайф. С Фейгин е говорено, искала е при Георги и е била съгласна.
Ако се заслушаме в думите на Виктория по време на гневен изблик,понякога се чува какво е нейното реално отношение към "съотборниците" ѝ, но в обвинителен тон към тях.Смешничко е като предобрят с Алекси.
Зори много дразни Генчо, особено сега с казаното в синхрони. Няма как да е иначе, тя атакува по линия чест и достойнство, а и си ги плещи първосигнално доста често.В лайфа каза, че затапвала хейтърите, които ѝ пишели, че е глупава, с реплика, че не е учила, а си е бъркала в носа до кой клас. Често Зори може да те хвърли в размисъл " какво е искал да каже авторът" .

# 3 383
Напротив, вчера в лайфа Генчо каза, че е подходил наивно към Алекса, с доза надежда/мъжкарски и открито също каза/, а те са му се изсмяли зад гърба. Щял да говори  днес след епизода повече, надъхал се е, явно че днешният съвет не носи много позитиви за него.

Абе... на Генчо това му беше единственият полезен ход и се надяваше Алекса да се върже... но Алекса също борави с такива тарикатлъци и не се връзва толкова лесно. А Генчо го надиграха още червените, Алекса просто ще забие последния пирон. Довечера изглежда ще е номиниран. Ще е интересно, ако отпадне от Михаела.

Не разбирам защо още се гневи толкова време след края на предаването. Надиграха го, толкова. Но ми е интересно каква информация ще изнесе.

Генчо на едно стори се изпуска с реплика към Алекса докато гледат една от битките и каза ще го запомня това.
Продукцията го цака него от ден едно. Първо го тормози с Куков, после го омаломощи с триото Ели, Зори, Мира и накрая му пуска Алекса и Виктория да го довършат...
Най-много се гневи срещу Зори защото е предателка и фурнаджийска лопата(и с това го наигра няколко пъти). Тя си сменя постоянно лагерите и порти като плъх и все се чуди защо всички и се присмиват и я хейтят. Винаги се опитва да се харесва на всеки и много се влияе от хората.

# 3 384
Не казвам, че Гого трябва да приема и одобрява действията на Мани и Фейгин, но той никога не се опита да се постави в техните обувки. През цялото време в синьото племе живееше в някаква друга реалност, нищо не вижда, нищо не чува, и после изненадан от случилото се. Очаквах от добър и чувствителен човек като него, да бъде доста по-нетолерантен към агресията и тормоза. Това, че гласувал срещу Илиян, а не срещу Мани е защита, но от елиминация, не е никаква защита от постоянната агресия.
По-напред прочетох, че Алекса бил казал, че нямало да номинира Мани и Фейгин, ако бяха останали заедно, защото им го бил обещал.. смешка пълна, кой щеше да номинира, Гого и Виктория ли?
А защо трябва да влиза в техните  обувки? Гого не харесваше Илиян. Мани за мен не е жертва, има друг характер. Тя не е типа, които има нужда от закрила. Фейгин според мен цялото племе я харесваше. Да имаше груби изказвания към нея, защото тя е прекалено мила и позволява. Но тя имаше уважението на племето за разлика от Илиян. Той дразнеше не по-малко. Мани остана без приятел и реши да действа, като ползва и Фейгин.

# 3 385
Напълно съм съгласна, нищо не може да се направи без продукцията, беше ми смешно тук как се радваха,че Генчо ги изненадал червените като се върна "тайно" - да, да - с осветители, камери и девойка подтичваща с табелката "Епизод 10, 3ти дубъл", примерно...

# 3 386
  • София
Генчо на едно стори се изпуска с реплика към Алекса докато гледат една от битките и каза ще го запомня това.
Продукцията го цака него от ден едно. Първо го тормози с Куков, после го омаломощи с триото Ели, Зори, Мира и накрая му пуска Алекса и Виктория да го довършат...
Най-много се гневи срещу Зори защото е предателка и фурнаджийска лопата(и с това го наигра няколко пъти). Тя си сменя постоянно лагерите и порти като плъх и все се чуди защо всички и се присмиват и я хейтят. Винаги се опитва да се харесва на всеки и много се влияе от хората.
Една ранна прогноза. Алекса ще стигне до обединението с Виктория, Мира и Зори. Въпросът е от другата страна какво ще излъчат. Цяла коалиция или единаци.

# 3 387
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?
Хайде по-спокойно!
Дали е имало тормоз в едно режисирано предаване можем само да гадаем. За мен не е имало. Във всички племена, във всички сезони е имало търкания, дракане и скандали. После клъцни-срежи и монтаж.

# 3 388
Второ място на Сините в понеделник:
Безстрашните взимат Генчо и Георги
Супергероите взимат Елица, Мира и Зори.

Това му беше планът на Гената, но мъниците Мани и Фейгин друго изиграха.

Нямаше ли да му станат кокошките много на дон Алекса обаче?

# 3 389
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Общи условия

Активация на акаунт