💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 137
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 480
В справедливия подбор и поставянето на всички играчи в равни условия бих повярвала само......

В старта на предаването коментирах това на въпрос "Добре де, как си представяте, че може да стане това справедливо разпределение?"
Като в Сървайвър:
Прави се една битка с всички избрани. Двамата, стигнали до края са първите капитани и сами избират членовете на своето племе въз основа на представянето в тази игра (е, вероятно и с предварителни познанства и доза договорки).

# 3 481
Добавка към следобедното кафе.😉

# 3 482
Според мен Виктория и Сие направиха стратегическа грешка като не жертваха Цецо.А те с рогата напред и от девет класенеца вода как не бил слабо звено.  Но пък в крайна сметка тя и Алекса печелят даже от ситуацията. Даже Илиян беше постнал, че Виктория щеше да е аут на капитанската, ако се бяха запазили.

# 3 483
Мила Атова стана звезда Heart Благодарим, Чакалче. Heart

# 3 484
  • София
"Ябълката на раздора" стана именно Цецо. Какво толкова не можаха да го прежалят, още повече, че самата Вики в разговор не помня с кой се съгласи, че е слаб играч, пък после се отметна.
Ако бяха постигнали споразумение по този въпрос, нещата може би щяха да са други.
Аз продължавам да мисля, че Мани направо направи услуга на Алекса и Виктория. За тях ситуацията си е като в синьото племе, че и по-розова даже.

# 3 485
Мила Атова стана звезда Heart Благодарим, Чакалче. Heart

JoyJoyJoy
Ама искаме и първата част да постне, не само тази, на която го има него Wink

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:21 от Мила Атова

# 3 486
Още малко смешно от лайфа снощи .Питаха Фифо какво става с неговата група Бамбук ,той нищо  съществено не отговори ама се смя .Една фенка му написа ,че е готова да му подари искания Айфон ,ако се ...съблече гол до 10 минути .Ми....и аз чаках ама не се съблече .Laughing Жоро пък излезе от лайфа и каза ,че отива да яде -нищо ново Sweat Smile Фифо каза,че ако Алекса и Вики бяха дошли при Безстрашните и Жени не беше се коалирала с него ,то той веднага щял да се групира с Алексата и Сие Hands Muscle
Ами, “дърво“. Що, какво като Жени се е коалирала с него? Той личен интерес гони, не този на Жени.
Сега можеше да направи същото с Гого и Рали. Ама Жени та Жени.....Жени ще му намаже ските веднага, когато се стигне до нейния личен напредък в играта.
Да не забравяме, че Виктория и Алекса също бяха в резервите като Фифо и Чакала които играеха заедно.

# 3 487
Тези определения на Алекса с Кръстника, Дон и пр. които чета са иронии надявам се, защото в този си образ е много нелеп и не е никакъв кръстник или мафиот. Просто има една идеално подредена игра на заден план. Вкаран в най-разнородното племе след три седмици на реката и един милион загуби, за всеки случай с 200 гроша (а трябваше отдавна да е елиминиран във формата след 2 загуби), а после отиде в правилното племе с подготвена от жена му коалиция.
Ами за мен е Алекси сръбския слип, смешко.
Ама аз и Гого не харесвам и тези дни, като го дават повече, че и говори, забелязах детското му личице и чак ми е странно това точене на лиги по него.
Аз съм за Гената.
Абе защо никой от племето не коментира играта на Джаба, а за номинация да не говорим. Тя някакъв ореол ли има?

# 3 488
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз продължавам да смятам, че Виктория не е лош човек. Тя е спортист в отборна игра, явно там им е такъв маниера на поведение. Отделно, че тя като човек е огнена и пали от раз. Но това не е волейболен отбор и са събрани различни типажи хора със съответните характери. Трябваше да се усетят и да си дадат сметка, че крясъците може да не са ок за всички. Малко емоционална интелигентност и ум. Жалко за сините, защото наистина считам, че имаха голям потенциал като племе. Ако и едните и другите си бяха посмалили егото и подхождаха зряло и наистина стратегически щяха да видят, че в перспектива най-изгодно им беше да се запазят. Илиян с грешните му идеи след мен и потоп и Виктория с неумението да се владее напрактика пре****а сините. Колкото и продукцията да се пънеше и да им подлива вода, нямаше да успее да постигне успех, ако сините не се бяха разделили на два лагера.

# 3 489
Сексизъм и насилие са две различни неща. Генчо е сексист и Фифо е сексист, но и двамата не сме видели да са насилници над жени, нито физически, нито психически.

Това да смяташ, че жената трябва да готви, докато си гледаш мача е сексизъм. Това като жена да сматаш, че трябва снаха ти да е прислуга на синът ти е сексизъм. Това да смяташ, че ИВ може да се спечели само от мъж е сексизъм.

Това да крещиш, унижаваш и биеж жени и/или мъже е насилие.

Мисля, че затова хората надават такъв вой, че Фифо не бил сексист. Сексист е, изказванията му са сексистки. Това не променя фактът, че не е показал поведение на насилник. Проблемът със сексизмът идва точно от там, че трябва да е сексизъм плюс насилие над жени, за да му се обърне каквото и да е внимание в България.

Много харесвам Фифо, но както много български мъже е сексист. От тези при които това не създава огромни пречки за жените, но пак не е приятно.

# 3 490
Според мен Виктория и Сие направиха стратегическа грешка като не жертваха Цецо.А те с рогата напред и от девет класенеца вода как не бил слабо звено.  Но пък в крайна сметка тя и Алекса печелят даже от ситуацията. Даже Илиян беше постнал, че Виктория щеше да е аут на капитанската, ако се бяха запазили.

Със сигурност Виктория спечели най-много от този развой на събитията и саботажа. Ралица щеше да я отвее.
"Креслата" за мен е най-слабата жена от останалите до обединението. В нито една битка не е блеснала до сега, снощи си мислех, че ще изрине плажа с това колело, ама не... Отиде на една елиминационна, която си беше направена точно за нея и реши, че е велика. На мен тя ми е най-неприятният персонаж в този сезон, в нито един момент не ми е харесвала, докато при всички други виждам плюсове и минуси. То физиономии, маниери, поведение, всичко говори за дива селяния и агресия.
Неслучайно първата реплика на Безстрашните след победата беше "Виктория не я искам!"... Тях само на терена при битките ги е дразнила, а камо ли да я търпят 24/7.
Напълно подкрепям Мани и Фейгин. Нито е безчестно, нито неморално за мен. В пъти по-грозно беше как Виктория и Алекса се опитаха да ги изпързалят да гласуват за Касим, или пък крещенето на "Кресла" и Цецко като ги номинираха.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:37 от sea_shell

# 3 491
Със сигурност Виктория спечели най-много от този развой на събитията и саботажа. Ралица щеше да я отвее.
"Креслата" за мен е най-слабата жена от останалите до обединението. В нито една битка не е блеснала до сега, снощи си мислех, че ще изрине плажа с това колело, ама не... Отиде на една елиминационна, която си беше направена точно за нея и реши, че е велика. На мен тя ми е най-неприятният персонаж в този сезон, в нито един момент не ми е харесвала, докато при всички други виждам плюсове и минуси. То физиономии, маниери, поведение, всичко говори за дива селяния и агресия.
Неслучайно първата реплика на Безстрашните след победата беше "Виктория не я искам!"... Тях само на терена при битките ги е дразнила, а комо ли да я търпят 24/7.
Напълно подкрепям Мани и Фейгин. Нито е безчестно, нито неморално за мен. В пъти по-грозно беше как Виктория и Алекса се опитаха да ги изпързалят да гласуват за Касим, или пък крещенето на "Кресла" и Цецко като ги номинираха.
Жалко, че нямаше как да знаят, че ще има елиминация на капитанската. Тогава слабото звено със сигурност отпадаше и Мани и Фейгин щяха да се раздадат на макс, за да не са последни.

# 3 492
  • София
Все още ви чета безбройните мнения, уф
Попаднах на едно страхотно предложение за анкета

Да знаете, че или още тази вечер или утре ще я пусна. Така че обръщам се към всички майки и татковци. Попитайте децата си (подразбира се тези деца, които гледат естествено) на кои участници симпатизират и от двата пола. 😊😋
И от трите оригинални племена, т.е. целия каст. Без резервите, които не влязоха в племената.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:56 от Diavolo

# 3 493
Гледах "танца" на Филип за България търси талант и най-накрая ме осени прозрение хахаха. Жени го мрази защото той и тя са един и същи човек в мъжки и женски вариант. И тъй като познава себе си и на какво е способна за да постигне крайната си цел, знае че трябва да се впрегне изцяло, за да го елиминира. Фифо е мъжкия вариант на Жени преди да има семейство примерно. Лошото е че сега заиграха заедно и сега ще трябва дружно да ги хейтя Grinning
Надявам се Филип до края на предаването да се разграничи от Жени, иначе не бих му симпатизирала.

# 3 494
Цецо трябваше да остане по една единствена причина - за да наложи волята си диктаторката , да знаят кой командва. Той нито имаше умения , нито пък Виктория имаше сантимент към него. Тя го използва докато може за сигурен гласоподавател, а и в сравнение с него не се набива на очи собствената и посредственост .
   Най-неприятният персонаж в тези игри за мен е Виктория. Номера с емоционалността не ми минава, тя е жесток и отмъстителен човек. Съжалявала ,че разпъна на кръст Фейгин, обаче дали и се извини - май не,всичко е само поза за чистене на имидж.

Общи условия

Активация на акаунт