💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 356
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 960
До колкото разбрах, предаването ще приключи по-рано, нали ? Може би около 20ти или нещо такова. Значи имат още по-малко време, за да отпаднат всички тези хора.
Остават общо 5 седмици, като 5тата е финалната. На нея играят всеки за себе си и са в резиденцията - това значи 8 души. Сега за 14 - и имат 4 седмици да станат 8. Т.е. 6 души трябва да отпаднат за 4 седмици.
Преди от битката на съюзниците имаше ли елиминационни? Май имаше към края. Предполагам, че няма да отпадат само от капитанска битка, но и от съюзническа.
На мен ми омръзна да гледам едни и същи на елиминации - Георги и Генчо по 3 пъти, Фифо -2пъти. Общо взето е някой от тях.
Не виждам как ще се развалят коалициите Жени, Лефтеров и Мирела, какрто и другата на Алекса, Виктория и придворните дами. Така че май това ще е и финалната 8ца. Двама максимум могат да паднат в капитанска или в съюзническа битка, но не твърдите ядра.

# 3 961
  • София
Аз пък виждам положението и при Червените и при Жълтите като неспасяемо, коалициите ще си запазят позициите, а играчите извън тях аут един по един.
За съжаление повечето са влезли, разчитайки само на физическата си сила без да мислят стратегически.
С такива играчи е лесно да поддържаш коалиция, при положение, че отсреща нямат смелост да променят нещо.

# 3 962
  • София
Пуснах може би най-позитивната анкета! 🙂🤗😊

Моля да гласуват само тези, които имат деца и техните деца гледат игрите разбира се.
Може и с племенници да участвате ако знаете пристрастията им.

Да речем, таван: до 16 годишна възраст.

За тези, които нямат деца или просто техните деца не гледат формата съм дал последната опция.

* ВАЖНО *

Откривам въпросите към Михаела (ако вече са зададени такива тепърва ще ги чета).
Три въпроса от Бг мама, които ще и бъдат зададени от Туджаров и Неделчо в Надкаста във вторник.
Време за въпроси: събота и неделя!

* Клаисират се тези три въпроса, които съберат най-много лайкове
* Периодично ще ви давам линкове към въпросите като се събират по групички и тогава може да ги прочетете един след друг и да лайкнете тези, които най-много ви допадат (примерно).

Вие сте => 😊

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 10:40 от Diavolo

# 3 963
  • София
Въобще ли не се усети, че Филип минава към коалицията на Евгения?

Това е от мен към Михаела

# 3 964
До колкото разбрах, предаването ще приключи по-рано, нали ? Може би около 20ти или нещо такова. Значи имат още по-малко време, за да отпаднат всички тези хора.
На 2ри декември свършва -67епизода. Има 5 седмици точно до края. Освен ако някой се контузи да излезе от играта предварително, ако ме имаме две седмици с по двама елиминирани и две с по един.

# 3 965
Отваряйте на ваша отговорност 🤣 Съблича се на 10:42 🤣

# 3 966

Откривам въпросите към Михаела (ако вече са зададени такива тепърва ще ги чета).
Три въпроса от Бг мама, които ще и бъдат зададени от Туджаров и Неделчо в Надкаста във вторник.
Време за въпроси: събота и неделя!

Вие сте => 😊

Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате играта и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани и  грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция при Безстрашните.

# 3 967
Виктория и Алекса изживяха културен шок от айляшкото поведение на Жорката, след като го номинираха, преди битката и след битката. Scream
Широко усмихнат и позитивен, абсолютно перде. Натри им носовете едно хлапе, което се държа напълно адекватно за разлика от истериите на Виктория в същата ситуация.
Наистина им натри носовете на силните играчи, които изпадат в амок от номинация! Satisfied  😂😂

# 3 968
  • София
Чакалчето с новия подкаст.
Аз бях сигурен, че Елица няма да му гостува. Не очаквам и Вики и Алекса...

# 3 969
В последния епизод на Господари на Уеба има класация ТОП 10 на най-големите излагаци за сезона:

https://youtu.be/CRWjbaw7TSc

# 3 970
  • София
Ауткаста с новото си видео!

# 3 971
В последния епизод на Господари на Уеба има класация ТОП 10 на най-големите излагаци за сезона:

https://youtu.be/CRWjbaw7TSc

16:00 🤣🤣🤣Гого почти дефлорира Касим 🤣🤣🤣🤣🤣

# 3 972
Не знам защо Виктория смята, че ще е много "забавно" да се гледа нейното крякане, гримаси, удряне по масата и цялото й поведение? Чета как подканва - гледайте, гледайте. Ами гледам. Виждам двама самозванци за лидери, как влизат в едно племе и започват да дерибействат. Виктория беше свила ушите, докато Елица беше там. Да беше си останала. Рядко антипатично същество. Ей така ще си бута до финала, защото се залепи като кърлеж на куче за Слипа.
Въпрос към Виктория - Наистина ли се смята за силна и комплекса и не вижда ли че чеп за зеле не става в игрите?
Изобщо някои хора като се гледат отстрани дали виждат каквото и повечето от нас?
Силно се надявам да стрелят по тях. Само като ги вида на екран и ме избива едра шарка.
Генчо и Гошо на следващ съвет ще развържат кесиите. И ще е интересно коя девойка ще изпрати Мистър Слип на елиминация.
Алеко няма да ползва брадвата за никого, освен за себе си.
Но, ще се радва на обедняването на Гошо и Генчо и ще гледа сеир. На него не му пука за никого там. Той е там за чек и нищо по-малко.
При жълтите- Мани ще е на пангара. Гого няма да преглътне саботажа и към този момент в играта е силно афектиран.
Интересно ще е по кого ще стрелят мани и Ралица и ако Мани не се върне, Ралица остава сама сред стадото хиени. Тези не са вълци. До сега Джафа трябваше да е на елиминация. Избута си сезона от резервната скамейка. Сега била ранена. Ами да си заминава. Ранените коне ги стрелят. съжалявам, ако е грубо, но е факт.
И накрая самото влизане на Джафа и Алеко е нечестно, нелоялно, не е спортсменско и си е чиста проба саботаж. Няма равен старт. Ама никой не казва нищо за това от играчите.
Много е жалко играчи като Мирела, Виктория, Мира и Зорница да са още в играта. Зорница заради поведението си, а не играта.

# 3 973
Въпрос към Михаела

Даде вид на разочарована и излъгана от Евгения и коалицията й. От сегашната си позиция, с оглед на това, което е гледала, би ли си построила по-различна стратегия в племето и каква щеше да е тя (дали щеше да е от самото начало на шоуто, или от по-късен етап, към кого би се насочила)?

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:11 от Donna Paulsen

# 3 974
Въпрос към Михаела:Известността на Жени и връзките и в телевизионните и разни други "светски" среди, играеше ли роля при отношението на играчите към нея или това не ви е влияело?

Общи условия

Активация на акаунт