Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 768
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
При мен в една лаборатория беше 40, а след два дни в друга със същите мерни единици беше 11! Помислих, че пада и ще го изгубя… но не беше така, всичко е наред.

# 106
Simple Smile Благодаря за милите думи.
Значи чак на 13-ти ден ти е теста.
На мен обикновено ми казват да пусна на 10-ти ден, но аз винаги пускам на 9-ти.

# 107
Аз дори си мислех нещо за 7-8 ден да си пробвам късмета 😆😆😆
Simple Smile Благодаря за милите думи.
Значи чак на 13-ти ден ти е теста.
На мен обикновено ми казват да пусна на 10-ти ден, но аз винаги пускам на 9-ти.

# 108
Аз винаги съм пускала на 8ми ден и е било показателно.

# 109
А някой запознат с температурното измерване и има ли смисъл от него ако ппц си с ниска телесна температура?Thinking

# 110
Аз съм мерила преди, но температурата се вдига заради прогестерона, а ако си на външен предпоалагам няма да е много обективно.

# 111
С моя успешен трансфер БТ остана ниска, мислех си заради това, че не е успешен 😂 бях на естрофем, без овулация. Та не мисля, че е резонно да се мери.

# 112
^SunLight^ направо пръскаш светлина по мрачния ми път с това което ми казваш 😄🥰
Аз съм отново на фаза лудване.....задъхнам се много бързо и си мисля ,че е от салбутамола.😁😄

# 113
Като сте заговорили за прогестерон, какво ще кажете за моя?

# 114
Жълтурчо, прекрасен и на хубаво!

# 115
  • София/Севлиево
NM в тези единици прогестеронът е добре засега.
Жълтурчо,твоят е перфектен.
Моята БТ при успешният опит също бе ниска.

# 116
  • София
Ох, няма един ден спокойствие. Тъкмо вчера видяха, че всичко е наред и днес имам зацапване от няколко часа и болки като при цикъл. Изписа ми но шпа, лежане и вдигна Дуфастона. Дано се закрепи.

# 117
Ох, няма един ден спокойствие. Тъкмо вчера видяха, че всичко е наред и днес имам зацапване от няколко часа и болки като при цикъл. Изписа ми но шпа, лежане и вдигна Дуфастона. Дано се закрепи.
Спри за един ден кръворазреждащите.

# 118
  • София
Лошото е, че днес вече слагах, защото ангиолът искаше да изместим часа, за да направя анти-Ха. Но да, за утре АГ каза да не слагам. Дано устискам. Преди няколко дни пак имах еднократно, но без болка и не ме притесни, докато този път е различно.

# 119
Лошото е, че днес вече слагах, защото ангиолът искаше да изместим часа, за да направя анти-Ха. Но да, за утре АГ каза да не слагам. Дано устискам. Преди няколко дни пак имах еднократно, но без болка и не ме притесни, докато този път е различно.
То така или иначе действието му е 24 часа. Ако се усили според мен отивай в спешното, за да видят дали всичко е наред, защото аз предния път прокървих на следващия ден след преглед и се оказа, че се беше отлепил сака малко и лежах няколко дни на системи.

Общи условия

Активация на акаунт