Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 047
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
Kaktus-че, аз се чувствам по абсолютно същия начин, снощи не успях да заспя, разхождам се от стая в стая, събудих се по никое време ...някаква свръх нервност усещах и вечер постоянно имам усещане, че ми идва цикъла - болки в кръста, болки ниско в корема...и днес вече не издържах и пуснах сутринта един кръвен (много ме е срам, понеже е много рано, едва 9-ти ден от трансфера на 3-дневни мъници), от 17 ч. ми е готов резултата и чак сега се осмелих да го отворя: 28.55 , мислите ли, че има шанс да е лъжлив преди 6 дни беше Овитрел-а) Thinking

# 316
  • София
Марина, екстра е! Пусни след 2 дни пак.
При успешният ми трансфер пуснах на 7 ден след трансфер на 4 дневен. И беше около 30.
Сега мисля пак да пусна на 7ми ден., ако е отрицателен, няма да стане положителен... а и не мисля да се блъскам с лекарства излишно.

# 317
Axenia, стискам ти силно палци!
(и аз съм на това мнение за медикаментите)

# 318
Момичета, някоя от вас усеща ли гадене?
И още един въпрос,  имате ли представа дали кихането в първите дни след трансфер е приемливо? Имам хронична хрема и всеки ден кихам като луда....

# 319
Кихането не е проблем, аз съм била болна след успешен трансфер активно и не е попречило.

# 320
Сладурки, благодаря за подкрепата с главоболието ми, днес изплувах вече. Кактусче с теб вървим заедно по-дни. Дишам разни етерични масла от дифузер, затова ето съвет за безсъние, който намерих с масла, разрешени за бременни мами, а ние сме такива, нали така? Да вдигна малко духа, днес съм свежа. За Безсъние: Разпръснете 5 капки лавандулово масло или масло от римска лайка,или от иланг иланг преди лягане или намажете стъпалата с 1 – 2 капки. Значи момичета с толкова много опити сме вече, че вече съм с такава нагласа никой не може да ни отнеме радостта от това че сме бременни до теста, въпреки всичкото притеснение и напрежение. Sparkling Heart

# 321
Сладурки, благодаря за подкрепата с главоболието ми, днес изплувах вече. Кактусче с теб вървим заедно по-дни. Дишам разни етерични масла от дифузер, затова ето съвет за безсъние, който намерих с масла, разрешени за бременни мами, а ние сме такива, нали така? Да вдигна малко духа, днес съм свежа. За Безсъние: Разпръснете 5 капки лавандулово масло или масло от римска лайка,или от иланг иланг преди лягане или намажете стъпалата с 1 – 2 капки. Значи момичета с толкова много опити сме вече, че вече съм с такава нагласа никой не може да ни отнеме радостта от това че сме бременни до теста, въпреки всичкото притеснение и напрежение. Sparkling Heart

Лавандуловото масло върши много добра работа аз също не мога да спя вечер и си капвам 3-4 капки на калъфката веднага ме унася.

# 322
Здравейте момичета излезна ми резултата 2,2 от минимална граница 5 мисля че е отрицателен, явно е имало някакво имплантиране но са доста ниски показателите за да се надявам че може да се покачи.Вие какво мислите има ли смисъл да пускам пак?

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 12:54 от Anna_valeriq

# 323
Момичета утре ми е кръвния тест, на гладно ли трябва да е?

# 324
Не е необходимо да си на гладно!

# 325
Не мисля, че има такава зависимост.
Няма значение дали ще е на гладно, ЧХГ не се влияе от това.

Момичета утре ми е кръвния тест, на гладно ли трябва да е?

# 326
Благодаря

# 327
Здравейте, момичета! На 9.10 беше последната менструация.
На 28.10 беше трансфера.
На 04.11 пуснах ЧХГ - 70.
Вчера вечерта започна обилно кръвотечение. АГ ми каза да пия утрогестан 3*2.
Днес няма кървене и направих ново ЧХГ и прогестерон:

Как ви се струват резултатите? Дали има шанс да се запази бременността?

# 328
Хормоните изглеждат добре, но трябва да повториш след 48ч, защото е минало много време от първото изследване. Лежане, терапия и здрави нерви! Късмет!

# 329
В събота ще пусна отново чхг. Дано всичко е наред. Благодаря!

Хормоните изглеждат добре, но трябва да повториш след 48ч, защото е минало много време от първото изследване. Лежане, терапия и здрави нерви! Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт